ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Κοβάσεβιτς: «Δεν φεύγει ο Πάντελιτς»

Κοβάσεβιτς: «Δεν φεύγει ο Πάντελιτς»

25/12/2012
 Κατηγορηματικά διέψευσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να παραχωρεί ως δανεικό τον Μάρκο Πάντελιτς στον Ερυθρό Αστέρα.

Κοβάσεβιτς: «Δεν φεύγει ο Πάντελιτς»
«Ο Πάντελιτς μένει στον Ολυμπιακό», τόνισε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των «ερυθρολεύκων» στην ιστοσελίδα «mozzartsport.com», ο οποίος στη συνέχεια διέψευσε και τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να έχει στη λίστα της, τον αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Μαξίμοβιτς.

Αρχικά, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει έρθει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Ντράγκαν Ντζάιτς και τον τεχνικό διευθυντή, Ζόραν Στογιαντίνοβιτς για το δανεισμό του Μάρκο Πάντελιτς: «Αυτό δεν είναι αλήθεια», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Πάντελιτς μένει στον Ολυμπιακό. Είμαστε χαρούμενοι για εκείνον, έχει προσφέρει στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια και κανείς δεν αμφιβάλει γι’ αυτό. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και τότε θα δούμε τι θα γίνει, γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες», κατέληξε ο Σέρβος.

Τέλος, οι Σέρβοι ρώτησαν τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού για το αν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη λίστα τους, τον αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Μαξίμοβιτς, για να απαντήσει λακωνικά: «Όχι».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου