ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Περιμένουν τον καλό Μασάντο

Περιμένουν τον καλό Μασάντο

Ο Μασάντο στο πρώτο μισό της σεζόν περισσότερο απογοήτευσε, παρά ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του. Και στον Πειραιά περιμένουν μέσα στο 2013 να δείξει την πραγματική του αξία.
Ο Πάουλο Μασάντο αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι. Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν 2.700.000 ευρώ στην Τουλούζ για να τον αποκτήσουν, ενώ ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες οικονομικές αποδοχές που φτάνουν το 1.400.000 ευρώ. Και αυτά τα χρήματα είναι τα καθαρά, δίχως την εφορία την οποία πληρώνει η πειραϊκή ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, επένδυσε και πόνταρε στο ταλέντο, στις ικανότητες και στην προσωπικότητα του 26χρονου χαφ, αλλά ακόμη ο Πάουλο Μασάντο δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του στην ομάδα. Έχει πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος τον στηρίζει και τον χρησιμοποιεί συχνά στην ενδεκάδα του, ακόμη και αν ο παίκτης δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Δεν έχει καταφέρει όμως ακόμη να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις, ούτε έχει δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα ο Πάουλο Μασάντο. Δεν έχει εντυπωσιάσει, ούτε έχει ενθουσιάσει με την απόδοση του. Ορισμένοι αιτιολογούν την εικόνα του στο ότι έχασε μέρος της προετοιμασίας, ενώ άλλοι τονίζουν πως δεν παίζει στην θέση που ξέρει καλύτερα να αγωνίζεται, δηλαδή στον άξονα.

Η ουσία πάντως είναι πως στο πρώτο μισό της σεζόν, μέσα στο 2012, ο Πορτογάλος χαφ περισσότερο απογοήτευσε παρά ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό. Και στον Πειραιά περιμένουν μέσα στο 2013 να δουν έναν καλύτερο και βελτιωμένο Πάουλο Μασάντο, δείχνοντας στο γήπεδο την πραγματική του αξία. Το δήλωσε άλλωστε πρόσφατα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης: "Περιμένουμε να ανέβει ο Μασάντο. Τον πιστεύουμε πολύ όλοι μας στην ομάδα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου