ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Προτάθηκε (ξανά) ο Ρικέλμε

Προτάθηκε (ξανά) ο Ρικέλμε

25/12/2012
 Δύο φαξ στα οποία προτείνεται ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε έφτασαν πριν από μερικές μέρες στον Ολυμπιακό. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Προτάθηκε (ξανά) ο Ρικέλμε
Ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε φημολογείται πως έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Πριν από μερικές ημέρες στην Πλατεία Αλεξάνδρας έφτασαν δύο φαξ με το όνομα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς.

Η περίπτωση του 34χρονου παίκτη δεν απασχολεί πρώτη φορά τους Πειραιώτες, αφού πριν από δύο χρόνια είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ρικέλμε.

Ωστόσο, ο μάνατζέρ του αξίωνε ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 4 εκατ. ευρώ για να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον σύλλογο του Μπουένος Άιρες.

Πλέον – σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής» - έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση, καθώς η πλευρά του Ρικέλμε φέρεται να ζητά περίπου 1 εκατ. ευρώ για να υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι και να τοποθετηθεί οψιόν ανανέωσης.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στα φαξ που έφτασαν στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν αναγράφεται τιμή, επειδή με την περίπτωση του Αργεντινού ασχολούνται δύο-τρεις ατζέντηδες.

Αν και η περίπτωση του 34χρονου μεσοεπιθετικού μοιάζει ιδιαιτέρως ελκυστική, στον Ολυμπιακό φέρονται να υπολογίζουν το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί από το καλοκαίρι – όταν και έμεινε ελεύθερος από την Μπόκα – και την ηλικία του. Δηλαδή, μήπως δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που θα αναπτυχθούν στο πρόσωπό του, με βάση το παρελθόν του και τα όσα έχει πετύχει στις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Από την άλλη, όμως, υπάρχει και η περίπτωση του Ριβάλντο, ο οποίος ήρθε στα 32 του στην Ελλάδα και κατάφερε να προσφέρει εκπληκτικές στιγμές με τη φανέλα των Πειραιωτών και εκείνη της ΑΕΚ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου