ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

25/12/2012

Θέλουν Λυκογιάννη, αλλά...

24/12/2012
 Στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Δημήτρη Κοντοδήμου βρίσκεται η Κέρκυρα, με την περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη να αρέσει στους Φαίακες, αλλά να είναι δύσκολη.

Θέλουν Λυκογιάννη, αλλά...
Η αποχώρηση του Δημήτρη Κοντοδήμου από την Κέρκυρα καθιστά αναγκαία την απόκτηση ενός αριστερού μπακ για την ομάδα, με τον Μπάμπη Λυκογιάννη, να αρέσει στον τεχνικό των Φαιάκων, Άκη Μάντζιο.

Ωστόσο, η περίπτωση του 19χρονου άσου του Ολυμπιακού κρίνεται δύσκολη, δεδομένου ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη, καθώς κρίνεται πως είναι απαραίτητος στην ομάδα Νέων, η οποία συνεχίζει και το 2013 στη διοργάνωση NextGen.

Με το μυαλό στη μεταγραφική περίοδο

24/12/2012
 Τα μεταγραφικά της πλάνα σχεδιάζει η Βέροια, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Με το μυαλό στη μεταγραφική περίοδο
Η «Βασίλισσα του βορρά» αναμένεται να κινηθεί για τρεις μεταγραφές - κυρίως από την ξένη αγορά- με την ενίσχυση του άξονα να είναι κύριο μέλημα της ομάδας.

Για τις συγκεκριμένες θέσεις μάλιστα έχουν ακουστεί και πιθανά ονόματα, όπως αυτά των Μακρή και Ντούσερ.

Σχετικά με την περίπτωση του Νίκου Καλτσά, το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στην Βέροια. Από την άλλη, δανεικός στη Football League αναμένεται να δοθεί ο Καρλίνος, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό των νεοφώτιστών.

Θέλει Τζεμπούρ ο Βαλβέρδε

24/12/2012
 Τον Ραφίκ Τζεμπούρ θέλει να πάρει στη Βαλένθια ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «Equipe» στο σημερινό της φύλλο. Διαβάστε το δημοσίευμα.

Θέλει Τζεμπούρ ο Βαλβέρδε
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βαλένθια βρίσκεται ο Ραφίκ Τζεμπούρ, όπως αποκαλύπτει σήμερα (24/12) η «Equipe».

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος γνωρίζει καλά τον παίκτη από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, θέλει να ενισχύσει την επίθεση των «νυχτερίδων» με τον Αλγερινό φορ.

Επίσης, αναφέρεται το γεγονός ότι ο 28χρονος παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Η Βαλένθια, η προσεχής αντίπαλο της Παρί Σεν Ζερμέν στους “16” του Champions League, θέλει να ενισχυθεί στην επίθεση.

Και η ισπανική ομάδα φαίνεται ότι έχει ήδη αποφασίσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ο προπονητής της Βαλένθια, Ερνέστο Βαλβέρδε, θα ζητήσει τον Αλγερινό διεθνή Ραφίκ Τζεμπούρ (28 ετών), του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει τον Ιούνιο του 2013.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται καλά από την εποχή που ο Βαλβέρδε ήταν στην Ελλάδα (2010-2012).

Ο παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Οσέρ και στο παρελθόν είχε παρακολουθήσει η Μαρσέιγ δεν μπορεί να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφού έπαιξε με την φανέλα της ομάδας του Πειραιά στη φάση των ομίλων
».

Δεν υπάρχει θέμα Λούκας

24/12/2012
 Τέλος στα σενάρια που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με το φημολογούμενο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λούκας της Καρπάτι βάζουν στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Δεν υπάρχει θέμα Λούκας
Στη διάψευση της φημολογίας που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Λούκας Μαρτίνεθ προχώρησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Με αυτό τον τρόπο οι Πειραιώτες βάζουν τέλος στα δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν περί ενδεχόμενης ανταλλαγής του Ισπανού μεσοεπιθετικού της Καρπάτι με τον Λιούμπομιρ Φέισα.

Άλλωστε, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσουν κάποιον παίκτη για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσής τους, αλλά για κάποιον «κόφτη» και αυτό μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίτπωση από την αγορά του εξωτερικού.

Τέλος ο Μπαγεβιτς

24/12/2012
 Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τον Ατρόμητο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Τέλος ο Μπαγεβιτς
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιώργο Σπανό και οι δύο άνδρες –σε καλό κλίμα- συμφώνησαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα εξεδόθη και σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου της με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Στην σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Σπανού και του κυρίου Μπάγεβιτς συμφωνήθηκε κοινή συναινέσει και σε πνεύμα απολύτου κατανόησης η διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» στον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την συνεργασία του με την ομάδα μας που είχε οδηγό τον σεβασμό και τη τεράστια προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον βοηθό προπονητή Λύσσανδρο Γεωργαμλή και τον γυμναστή Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

«Δεν σκέφτομαι να φύγω»

24/12/2012
 Καμία διάθεση να φύγει από την ΑΕΚ δεν έχει ο Γιώργος Κατίδης. Ο νεαρός δήλωσε έτοιμος να γίνει ηγέτης της «Ένωσης» στην προσπάθεια να μη γραφτεί με μαύρα γράμματα η φετινή χρονιά στην ιστορία της.

«Δεν σκέφτομαι να φύγω»
Στην ίδια συνέντευξή του στο «aekvoice», ο Κατίδης εκφράζει την αισιοδοξία για λύση στο ιδιοκτησιακό, μιλά για τη ντροπή της τελευταίας θέσης και του αποκλεισμού από το Κύπελλο και… αποκλείει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει «σαν ηττημένος» από την ΑΕΚ και χωρίς να της έχει δώσει πίσω κάποια απ’ αυτά που περίμενε όταν τον αποκτούσε.


Διαβάστε τη συνέντευξη του Κατίδη

-Είσαι στην ΑΕΚ περίπου 5 μήνες. Έχεις βιώσει δύσκολες καταστάσεις. Σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως έκανες λάθος επιλογή το καλοκαίρι;

«Όχι, η αλήθεια είναι πως δεν περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ΑΕΚ. Όλα αυτά, οι δυσκολίες που περνάει κάθε άνθρωπος και τώρα με την ομάδα, πιστεύω ότι σε κάνουν δυνατότερο. Δεν θέλω να μιλήσω γενικά και να αναφερθώ σε παίκτες και διοικούντες, αλλά για μένα προσωπικά είναι ένα στοίχημα αυτό που περνάω και ελπίζω να το κερδίσω».

-Ποια είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή σου στην ΑΕΚ;

«Αναμφίβολα η χειρότερη είναι και η πιο πρόσφατη. Ο αποκλεισμός από την Καβάλα στο Κύπελλο. Σίγουρα η καλύτερη, το γκολ που πέτυχα στη Βέροια».

-Είσαι ένα παιδί που δείχνει να γουστάρει το ποδόσφαιρο. Δεν είσαι ο «κλασικός» επαγγελματίας, αλλιώς το καλοκαίρι θα επέλεγες κάποια καλύτερη πρόταση που είχες. Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις αυτό που γουστάρεις κάτω από αυτές τις συνθήκες;

«Πάνω κάτω ήξερα τι θα αντιμετωπίσω όταν πήρα την απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ. Δεν περίμενα όμως να είναι τόσο άσχημα. Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ διαφορετικά. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει αύριο ή στις επόμενες 10 μέρες που λένε, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποια λύση και είμαι αισιόδοξος».

-Η μεταγραφή σου στην ΑΕΚ δεν συνοδεύτηκε έτσι όπως θα την περίμενες. Υπάρχει όμως μισό πρωτάθλημα ακόμα. Ποιο θα είναι για σένα το ιδανικό φινάλε;

«Δεν θέλω να πω ότι πρέπει να σώσουμε την παρτίδα, που είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαι αναγκασμένος όμως να το κάνω, γιατί δεν μας έχει μείνει κάποιος άλλος στόχος. Θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην πέσουμε κατηγορία, να κερδίζουμε παιχνίδια, παίζοντας ή όχι, καλό ποδόσφαιρο, έστω και με... μισό μηδέν και πιστεύω ότι ο κόσμος θα εκτιμήσει αυτό που θα γίνει και με όποιον τρόπο γίνει.

Αρκεί βέβαια πρώτα να βρούμε μία λύση. Να μην γραφτεί το όνομά μας με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ΑΕΚ. Γιατί όταν λέμε θα μείνουμε στην ιστορία, επειδή το έχουμε ακούσει πολλές φορές, εννοούν ότι θα είμαστε οι πρώτοι που θα κάνουμε κάτι τέτοιο στην ΑΕΚ. Και δεν είναι για κανέναν καλό».

-Ήσουν η πιο «ηχηρή» μεταγραφή της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό σε γέμισε άγχος ή μπόρεσες άμεσα να το αποβάλλεις;

«Δεν το σκέφτηκα καν έτσι. Θεωρούσα πως πήγαινα σε μία οικεία ομάδα. Γνώριζα πολλά παιδιά. Παίζαμε μαζί συμπαίκτες, είτε σε άλλες ομάδες, είτε στην Εθνική, παρόλα αυτά εγκλιματίστηκα πολύ γρήγορα αφού έπαιξα από το δεύτερο κιόλας ματς, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι, τόσο σε μένα, όσο πιστεύω να φαίνεται και στον κόσμο, συνεχώς ανεβαίνω».

-Παρότι η εικόνα της ομάδας επί Λίνεν έχει αλλάξει αισθητά, τα αποτελέσματα παραμένουν σχεδόν ίδια με την εποχή Βλάχου. Που οφείλεται αυτό;

«Είναι καθαρά στην ποιότητα του κάθε παίκτη, αλλά και γενικά σαν ομάδα. Δεν βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι δεν είμαστε ομάδα. Δεν δείχνουμε εικόνα ομάδας. Έχουν δημιουργηθεί πάρα πολλά προβλήματα. Παρόλα αυτά, από προπονητή σε προπονητή έχει υπάρξει τεράστια αλλαγή. Ο κ. Λίνεν, όπως βλέπετε κι εσείς, βάζει μία πειθαρχία στην ομάδα. Μία μερική πειθαρχία, κάτι που δεν υπήρχε σε τόσο μεγάλο βαθμό και νομίζω πως είναι κάτι που βοηθάει. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό».

-Έχεις αγωνιστεί σε πολλές θέσεις μέχρι στιγμής, αλλά ποτέ στη «φυσική» σου, λόγω της ιδιομορφίας του ρόστερ. Σε έχει εμποδίσει να βρεις ρυθμό. Που πιστεύεις ότι απέδωσες καλύτερα και που θα ήθελες να καθιερωθείς;

«Σε όσες εθνικές ομάδες έχω αγωνιστεί, ακόμα και στην προηγούμενη ομάδα που έπαιζα, έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έπαιζα εκεί που υπήρχε κενό. Επειδή δεν υπήρχε κάποιος άλλος παίκτης που να μπορεί να ανταπεξέλθει. Θεωρώ πως ένας παίκτης αλλάζει συνέχεια θέσεις, δεν μπορεί να αποκτήσει ρυθμό, γιατί οι θέσεις είναι διαφορετικές και χρειάζονται διαφορετικές κινήσεις, άλλες απαιτήσεις και γενικά όλα αλλάζουν μέσα στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά η θέση μου εμένα είναι «8άρι», αλλά δεν έχω πρόβλημα να παίξω σε οποιαδήποτε θέση».

-Με τις μεταγραφές που θα γίνουν, θα ήθελες να αγωνιστείς στον δεύτερο γύρο στη «φυσική» σου θέση ή πιστεύεις ότι πλέον μπορείς να βοηθήσεις καλύτερα από κάποια άλλη θέση, που ήδη έχεις αγωνιστεί;

«Κανένας παίκτης δεν μπορεί να έχει μία συγκεκριμένη θέση μέσα στο γήπεδο. Ειδικά φέτος, εκτός από εμένα και άλλοι παίκτες έχουν αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις. Πολλοί παίκτες έχουν αλλάξει τη θέση τους και δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Όπου μου ζητηθεί θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ακόμα και αν δεν είμαι καλός. Ακόμα και αν δεν μου βγει δηλαδή».

-Τι να περιμένουμε από τον Γιώργο Κατίδη του β' γύρου;

«Σίγουρα θα πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες. Νιώθω πως ακόμα και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται περισσότερο με τη μπάλα στα πόδια. Με τη διακοπή τώρα πιστεύω να ξεκουραστώ. Έχω ένα πρόγραμμα στο οποίο θα πρέπει να δουλέψω, καθώς ήρθα στην ΑΕΚ χωρίς να κάνω κάποια προετοιμασία. Ήρθα κατευθείαν από παιχνίδια Εθνικής και μονο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήρθα με 4 κιλά παραπανίσια και αυτόν τον μήνα είμαι εκεί που πρέπει να είμαι. Νομίζω πως θα πρέπει να παρουσιάσω ένα άλλο πρόσωπο. Θεωρώ ότι θα γίνει γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ».

-Αυτό το μεταφράζω πως θες να γίνεις ο ηγέτης της ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο...

«Δεν θέλω να εκληφθεί αυτό λάθος. Ακούγεται περίεργα αυτή η λέξη. Σκέψου ότι πριν από μερικά χρόνια ο κόσμος της ΑΕΚ είχε μάθει σε Νικολαΐδη, Δέλλα, Λυμπερόπουλο, που είναι θρύλοι για αυτή την ομάδα και δεν μπορώ να συγκριθώ με αυτούς τους ποδοσφαιριστές, όμως με τα στάνταρ που έχει αυτή ομάδα, νομίζω πως έχω μία πολύ καλή προοπτική για να μπορέσω να γίνω. Σίγουρα όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι συμπαίκτες μου, απλά θεωρώ πως πρέπει να το κάνω. Ήταν και ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Θέλω να νιώσω σημαντικός που ήρθα στην ΑΕΚ».

-Υπήρξαν κάποια περιστατικά εντός της ομάδας, με εσένα πρωταγωνιστή. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά, ακόμα και για τον χαρακτήρα σου και πόσο «δύσκολο» παιδί είσαι. Υπήρξε κάτι που σε ενόχλησε και θα ήθελες να αποκαταστήσεις την τάξη;

«Δεν με ενοχλεί να με αντιμετωπίζουν σαν όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο. Να έρθεις για παράδειγμα να μου πεις "δεν πήγες καλά σήμερα, αλλά προσπάθησες". Αυτό ναι. Με ενοχλεί όμως όταν μου λες ότι ασχολούμαι συνέχεια με τα μαλλιά μου και με τα τατουάζ μου. Είναι δική μου επιλογή όλα αυτά. Ποτέ δεν πήγα σε κάποιον να του πω "πως είσαι". Ακόμα κι αν δεν είναι μέσα στο γήπεδο. Θα μπορούσα να είχα κάνει μία άλλη επιλογή και να πάω σε μία άλλη χώρα και να παίρνω τα λεφτά μου στην ώρα μου. Να αγωνίζομαι ή όχι, να βγάλω κάποια χρήματα στην άκρη. Όμως εγώ προτίμησα να έρθω εδώ, γνωρίζοντας από την πρώτη στιγμή όλα τα προβλήματα και να δώσω απαντήσεις».

-Υπήρχαν όντως προτάσεις πολύ μεγάλες για σένα, ειδικά μία του ΑΠΟΕΛ...

«Υπήρξαν όντως αρκετές προτάσεις με χρήματα που κανείς παίκτης στην ηλικία μου δεν θα τα έπαιρνε. Και ειδικά του ΑΠΟΕΛ που είδαμε πέρσι τι έκανε στην Ευρώπη και θα μπορούσα να πάω εκεί, να γίνω πρωταγωνιστής, όμως προτίμησα να μην πάω. Για μένα λέει πολλά αυτό. Η γνώμη του κόσμου δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ασχολούμαι καθαρά μόνο με την ομάδα. Θα δώσω δίκιο σε όποιον με δει στα μπουζούκια, ενώ η ομάδα είναι τελευταία, αλλά ο χαρακτήρας μου, συμφωνώ πως δεν μπορεί να συμβαδίσει με τα υπόλοιπα παιδιά.

Αυτό που περνάνε τα παιδιά τώρα, για παράδειγμα του ότι δεν έχουν χρήματα, ζουν μόνοι τους στα 19-20, εγώ το περνούσα στα 12. Και θεωρώ ότι δεν μπορώ να συγκριθώ σε κάτι τέτοιο μαζί τους και για αυτό αντιδράω κάποιες φορές παρορμητικά. Γιατί με αντιμετωπίζουν σαν ένα παιδί 15χρονο. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Φούντα για παράδειγμα, που το παιδί ζει το όνειρό του αυτή τη στιγμή. Μην ξεχνάμε και τι είπε ο Παυλής, σε άλλες εποχές δεν θα σκεφτόμασταν να περάσουμε ούτε καν έξω από την πόρτα της ΑΕΚ. Είμαστε παίκτες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα βρισκόμασταν εδώ. Αν τα πράγματα πήγαινα ρολόι εδώ, θα ήταν κάποιος που θα έβαζε τα χρήματα και θα έφερνε παίκτες με εμπειρία και θα έκανε τη δουλειά του».

-Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, που ακούγονται διάφορα τελευταίως, απουσιάζει ο «ηγέτης». Πέρσι υπήρχε ο Δελλας, ο Λυμπερόπουλος, ο Καφές. Ή κάποιος ηγέτης πρόεδρος, όπως παλιότερα ο Νικολαΐδης, που γνωρίζει τα αποδυτήρια και μπορεί να βοηθήσει τον κάθε παίκτη ακόμα και στα προβλήματά του. Το αισθάνεσαι αυτό το πρόβλημα;

«Είναι λογικό για παιδιά που δεν έχουν εμπειρίες, ακόμα και εγώ με τις ελάχιστες που έχω από πέρσι, να χρειάζονται ένα στήριγμα. Παρόλα αυτά έχω ακούσει άπειρες συζητήσεις για τέτοια θέματα, για παίκτες που έδιναν και με το παραπάνω το... κάτι, ακόμα και με την παρουσία τους μέσα στα αποδυτήρια, άλλη ψυχολογία. Τα νεύρα είναι τεντωμένα. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν τσακωμοί μέσα στην ομάδα, καθώς είμαστε τελευταίο και αυτό είναι λογικό, αλλά θεωρώ πως αν υπήρχαν κάποιοι παίκτες, ανάλογα με πέρσι, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά».

-Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ βρίσκεται Δεκέμβρη μήνα στην τελευταία θέση και εκτός Κυπέλλου. Είναι ένας διασυρμός για την ομάδα. Τι σημαίνει για σένα αυτό;

«Ντρέπομαι που είμαι ποδοσφαιριστής και θεωρώ και οι συμπαίκτες μου. Όσοι μπορούν δηλαδή να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό. Δεν παρακολουθούσα πολύ ποδόσφαιρο και δεν ήμουν μέσα στα πράγματα. Όμως δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αυτό το πράγμα...»

-Έχουν καταλάβει όλοι οι συμπαίκτες σου αυτό που συμβαίνει φέτος στην ΑΕΚ;

«Δεν θέλω να μιλήσω με συγκεκριμένα ονόματα, αλλά νομίζω πως υπάρχουν κάποια παιδιά που όχι, δεν το έχουν καταλάβει. Δεν μου αρέσει βέβαια να βγάζω τον εαυτό μου απέξω, αλλά κάποιοι δεν έχουν επηρεαστεί καθόλου. Και αυτό είναι και κάποιες φορές που με πειράζει και για αυτό αντιδρώ, αλλά ίσως το κάνω με λάθος τρόπο. Μπορεί ο τρόπος μου να μην είναι σωστός».

-Ο Μιχάλης Παυλής είναι φίλος σου και εκτός γηπέδων. Έζησε μία από τις καλύτερες ομάδες της ΑΕΚ, αυτή του 2007/08. Σου έχει πει ιστορίες. Τον ζηλεύεις καθόλου;

«Τον Μιχάλη τον έβλεπα στην τηλεόραση, όταν ήταν 16 χρονών και έπαιζε με τη Σεβίλλη, που έπαιρνε πάσες από τον Ριβάλντο και τότε απλά τον παρακολουθούσα. Δεν ήμουν καν επαγγελματίας, ούτε καν μου περνούσε αυτό από το μυαλό. Παρόλα αυτά ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και όμως το παιδί, με την αγάπη που έχει για αυτή την ομάδα, είναι εδώ.

Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για αυτή την ομάδα. Προσπαθεί να με πείσει για κάτι που ξέρω. Δεν ξέρω γιατί το κάνει, ίσως επειδή αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα, αλλά είναι από τα παιδιά που δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος άλλος να αγαπήσει τόσο πολύ μία ομάδα, όπως αγαπάει η Μιχάλης την ΑΕΚ».

-Πιστεύεις πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να γυρίσει άμεσα σε αυτές τις εποχές;

«Με αυτά που ακούω τις τελευταίες μέρες και αν βρεθεί μία συγκεκριμένη λύση που όλοι περιμένουν και γίνει και ένας σωστός διακανονισμός, γιατί όλα γίνονται για τα χρήματα, θα μπορέσει να βγει από αυτή τη θέση, μετά από κάποια χρόνια. Ίσως να μην είμαι στην ομάδα τότε, όπως και όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου, αλλά το εύχομαι πραγματικά».

-Ο Γιώργος Κατίδης δουλεύει μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά θέλει να φύγει ή θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, με την ελπίδα του χρόνου πως θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα;

«Έχω συμβόλαιο για 4 χρόνια. Το συμβόλαιο που έχω κάνει με τον κ. Φωτίου, που με έχει φέρει εδώ, είναι ένα εντελώς διαφορετικό συμβόλαιο από αυτό που έχω με την ομάδα. Υπήρχε σαν προοπτική, όμως έτσι όπως είναι τα πράγματα, είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και για μένα. Δεν θέλω να φύγω από την ΑΕΚ σαν ηττημένος.

Θέλω να δώσω κάτι στον κόσμο και να πάρω και κάτι από την ΑΕΚ. Δεν μου αρέσει να χάνω και να είμαι τελευταίος. Να μην μπορώ να βγω από το σπίτι μου να πάω για φαγητό. Δεν σκέφτομαι καθόλου να φύγω. Είπα και πριν πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και όχι απλά θα προσπαθήσω, θα δώσω το 100% να αλλάξω κάποια πράγματα τα οποία δεν μου αρέσουν εδώ πέρα».

Εξώδικο Νιόπλια στον Παναθηναϊκό

24/12/2012
 Τελικά, η οφειλή του Νιόπλια προς την εφορία δεν ήταν ακριβώς δική του… Οι 12.000€ προς την ΔΟΥ Ηρακλείου είναι οφειλές της ΠΑΕ, με τον Κοζανίτη τεχνικό να στέλνει εξώδικο στην ΠΑΕ για τον λόγο αυτό.

Εξώδικο Νιόπλια στον Παναθηναϊκό
Την Κυριακή ήρθε στην επιφάνεια μία οφειλή του Νίκου Νιόπλια προς τη ΔΟΥ Ηρακλείου. Η αλήθεια, δεν ήταν ακριβώς αυτή όμως, αφού η περίπτωση του μοιάζει αρκετά με του Μπατίστ και της ΚΑΕ. Αφού υποχρεωμένος να πληρώσει την εφορία ήταν ο Παναθηναϊκός βάσει το συμβολαίου του Κοζανίτη προπονητή και όχι ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 12 Ιανουαρίου η ΠΑΕ καλείται να καλύψει ληξιπρόθεσμη δόση 12.000 ευρώ από το συνολικό ποσό των 107.000 ευρώ. Διαφορετικά, ο διακανονισμός θα εκπέσει και θα χαθεί το δικαίωμα των δόσεων, οι οποίες σημειωτέον, εκδίδονται στο όνομα του Νιόπλια.

Για αυτό το λόγο, ο Νιόπλιας έστειλε εξώδικο στα γραφεία της ΠΑΕ και ζητά την τήρηση των όρων του συμβολαίου του. Φυσικά, ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή να λυθεί άμεσα το ζήτημα, ώστε να μην προκύψει άλλο πρόβλημα.

«Όχι του Κοντοέ στη Στεάουα»

24/12/2012
 Ακόμα λιγότερες πιθανότητες για μεταγραφή του Γιάννη Κοντοέ στη Στεάουα δίνουν σήμερα τα ρουμανικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, ο αμυντικός της ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση των πρωταθλητών.

«Όχι του Κοντοέ στη Στεάουα»
Φέρεται, δε, να τους έχει διαμηνύσει ότι εφόσον επιμείνουν στην προσφορά εξάμηνου συμβολαίου (και όχι μεγαλύτερης διάρκειας) προτιμά να πάει στην Αγγλία και ν’ αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ με τη Χαλ.

Σε κάθε περίπτωση και μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Κοντοέ με την ΑΕΚ (αν θα επιμείνει στην προσφυγή του δηλαδή, αν θα γίνει συμβιβασμός των δυο πλευρών ή αν θα γίνει η έκπληξη και θα βρεθεί τρόπος να παραμείνει ο παίκτης) τα «σενάρια» για την κατάληξή του θα συνεχίζονται καθημερινά.

Να φύγει το 2012...

24/12/2012
 Δεν έκλεισε θετικά το 2012 για τον Άρη, που αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου. Οι «κίτρινοι» θα καθίσουν τα Χριστούγεννα και θα γυρίσουν στις προπονήσεις την Κυριακή.

Να φύγει το 2012...
Ο Άρης δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα με την Καλλιθέα και το 2-1 της ρεβάνς τον άφησε με πικρή γεύση κι εκτός των «16» του θεσμού -εκεί όπου θα έπαιζε με τον ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για το 2012 και το ποδοσφαιρικό τμήμα θα έχει κάποιες ημέρες ξεκούρασης στις γιορτές.

Επόμενη συγκέντρωση στο Ν. Ρύσιο την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, προπόνηση με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (6/1, 15:00).

«Παλεύονται» Γιάγκο και Κορδέρο

24/12/2012
 Στις περισσότερο… διαχειρίσιμες κατατάσσουν τις περιπτώσεις των Γιάγκο-Κορδέρο στην ΑΕΚ. Οι παίκτες είναι όντως στα όρια τους, αλλά τα χρήματα για ν’ αποφευχθεί κίνδυνος προσφυγής τους δεν είναι πολλά

«Παλεύονται» Γιάγκο και Κορδέρο
Όπως συμβαίνει με τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών της «Ένωσης», οι αντοχές των Γιάγκο και Κορδέρο αρχίζουν να εξαντλούνται.

Πράγμα ακόμα πιο φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ξένοι και δεν είναι το ίδιο… μαθημένοι σε ανάλογες «κακουχίες».

Παρόλο λοιπόν που οι δύσκολες συνθήκες δεν έχουν επηρεάσει την απόδοσή ή τη συμπεριφορά τους (αμφότεροι είναι υποδείγματα επαγγελματισμού) είναι αλήθεια πως εξέφρασαν την πρόθεση στη διοίκηση -εφόσον δεν αλλάξει κάτι προσεχώς- να κινηθούν κι εκείνοι νομικά για τα χρήματά τους.

Μια κίνηση που εξελήφθη με κατανόηση από την ΠΑΕ (πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά) αλλά και η οποία δεν την «αγχώνει» όσο άλλες. Κι αυτό διότι τα ποσά που φέρονται να οφείλονται στον Πορτογάλο και τον Ισπανό δεν είναι μεγάλα και με κάποιες μικρές «ενέσεις» θεωρούν ότι θα μπορέσουν να παρατείνουν λίγο ακόμα την υπομονή τους.

Ακριβός ο Ντε Βινσέντι…

24/12/2012
 Αρκετά χρήματα αξιώνει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Ντε Βινσέντι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει.

Ακριβός ο Ντε Βινσέντι…
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης θέλει 300.000 € για τον Αργεντινό, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πάρει από καμία ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδεσμεύσει τον Μπουμσόνγκ και τον Λέτο ούτως ώστε να εξοικονομήσει χρήματα τα οποία θα δοθούν για την απόκτηση του Ντε Βινσέντι, όμως πάνω από 100 με 150.000, αποκλείεται να δώσουν οι «πράσινοι».

Ενδεχομένως ο Αργεντινός να πιέσει, αφού του οφείλουν χρήματα στον ΠΑΣ αλλά σε πρώτη φάση, ο ιδιοκτήτης της ηπειρώτικης ομάδας, όπως διέρρευσε από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, δεν θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει με μικρότερο ποσό των 300.000€. Άρα, να περιμένουμε ένα… πόκερ μεταξύ των δύο πλευρών τις επόμενες μέρες. Επίσης, ο Χριστοβασίλης, μάλλον θα ρίξει τις απαιτήσεις του αφού εάν δεν τον πουλήσει, θα χάσει τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο το καλοκαίρι…

Οι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης ανεπίσημα έχουν προσεγγίσει κι αυτοί τον ποδοσφαιριστή και τον ΠΑΣ Γιάννινα και φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν 150.000 ευρώ, αλλά είναι δεδομένο, πως ο ποδοσφαιριστής προτιμά τον Παναθηναϊκό και προς αυτή την κατεύθυνση θα πιέσει.

Παρουσιάζεται το νέο ΔΣ του Άρη

24/12/2012
 Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Άρης συγκροτήθηκε σε σώμα πριν μερικές μέρες και ανέλαβε το δύσκολο έργο να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» να ορθοποδήσουν οικονομικά και αγωνιστικά.

Παρουσιάζεται το νέο ΔΣ του Άρη
Όμως, πρέπει να το γνωρίσουν και οι φίλαθλοι της ομάδας. Για αυτόν τον λόγο, το νέο ΔΣ θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 13:30, ενώ θα ακολουθήσει και συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:30 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki (13o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Περαίας) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από την Κοινωνία Μελών, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας για τις τελευταίες εξελίξεις στον διοικητικό και αγωνιστικό τομέα.

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας προς τη νέα διοίκηση ή τα θέματα στα οποία θα θέλατε να αναφερθεί στο press@arisfc.gr μέχρι και την Πέμπτη 27/12 και ώρα 18:00.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν τη συνέντευξη Τύπου να αποστείλουν e-mail στο press@arisfc.gr, μέχρι και την Πέμπτη 27/12 και ώρα 18:00.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι φορείς του συλλόγου».

Διαρκείας για δεύτερο γύρο

24/12/2012
 Ο πρώτος γύρος της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώθηκε για τον Πλατανιά και στην κρητική ομάδα ετοιμάζονται για τον δεύτερο.

Διαρκείας για δεύτερο γύρο
Έτσι, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας των οκτώ εντός έδρας αγώνων του δεύτερου μισού του ελληνικού πρωταθλήματος. Σε αυτή, οι ιθύνοντες των νεοφώτιστων ενημερώνουν για τις ώρες διάθεσής τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013 θα συνεχιστεί την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Τα εισιτήρια αφορούν τις θύρες 1 και 2 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας».

Μετά τα Χριστούγεννα, τα λέμε…

24/12/2012
 Την Πέμπτη 27/12 θα τα πουν τελικά οι τέσσερις της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού για τις λεπτομέρειες στα οικονομικά, αφού δεν κατάφεραν να βρεθούν την Δευτέρα το απόγευμα που είχαν κανονίσει.

Μετά τα Χριστούγεννα, τα λέμε…
Για μετά τα Χριστούγεννα, μετατέθηκε τελικά η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ένα προσωπικό πρόβλημα του προέδρου του «τριφυλλιού» δεν επέτρεψε να γίνει η συνάντηση η οποία θα μετατεθεί για την προσεχή Πέμπτη.

Έτσι, τα περι… Μπουμσόνγκ, Λέτο, Βύντρα και λοιπών συμβολαίων που απασχολούν τους διοικούντες την ΠΑΕ, θα συζητηθούν από τους Αλαφούζο, Λ. Πολέμη, Παναγόπουλο και Γόντικα στις 27 Δεκέμβρη προκειμένου να δουν ποια πολιτική τους βολεύει ούτως ώστε να μειώσουν την οικονομική «τρύπα» στα ταμεία.

«Δεν γινόταν αλλιώς με Μπάγεβιτς»

24/12/2012
 Ως καλύτερη λύση και για τις δυο πλευρές περιέγραψε την αποχώρηση Μπάγεβιτς ο Γιώργος Σπανός. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρόεδρος του Ατρομήτου ανέλυσε τις παραμέτρους του «διαζυγίου».

«Δεν γινόταν αλλιώς με Μπάγεβιτς»
Αφού χαρακτήρισε μάταιο λοιπόν «να προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις γνώμη σε κάποιον που δεν νιώθει καλά ψυχολογικά», τόνισε πως η εξέταση και όλων των άλλων παραμέτρων τον οδήγησε (κόντρα στη φιλοσοφία του) στο να δεχθεί την παραίτησή του μεσούσης της περιόδου.

Πριν αναφερθεί στον αντικαταστάτη του, δε (ο οποίος αποκάλυψε ότι θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας) ξεκαθάρισε πως και οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών για το «πισωγύρισμα» με τον Ολυμπιακό Βόλου και γι’ αυτό «θα πληρώσουν το ανάλογο τίμημα όταν επιστρέψουν από την άδεια», όπως είπε χαρακτηριστικά.


Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σπανός στους 94,6 και τον Βασίλη Μοιρώτσο

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Μπάγεβιτς: «Γνωρίζετε όλοι ότι ο κ. Μπάγεβιτς είχε υποβάλλει την παραίτησή του από το Σάββατο, έπειτα από τον απροσδόκητο αποκλεισμό. Δεν θέλαμε να πάρουμε αποφάσεις εν θερμώ, γι’ αυτό κανονίσαμε μια συνάντηση ώστε το συζητήσουμε. Σε αυτή τη συνάντηση λοιπόν υπήρξε από κοινού απόφαση να λύσουμε τη συνεργασία μας.

Αν και φιλοσοφία του συλλόγου είναι να μην αλλάζουμε προπονητή μεσούσης της περιόδου, αποφασίσαμε ότι η καλύτερη λύση ήταν αυτή. Εξάλλου και η χρονική συγκυρία -με τη διακοπή του πρωταθλήματος- κρίναμε ότι είναι κατάλληλη για να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα»
.

Για το αν προσπάθησε να τον μεταπείσει: «Νομίζω ότι είναι μάταιο να προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις την απόφαση ενός ανθρώπου έναν που ψυχολογικά δε νιώθει καλά. Ο κ. Μπάγεβιτς ανέλαβε πρώτος απ’ όλους το μερίδιο που του αναλογεί για την εικόνα της ομάδας και αυτή ήταν μια στάση που τον τιμάει. Εμείς από την πλευρά μας εξετάσαμε ως διοίκηση όλες τις παραμέτρους και αποφασίσαμε να κάνουμε δεκτή την παραίτηση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι φταίει μόνο ο Μπάγεβιτς. Φταίνε και οι παίκτες και γι’ αυτό θα πληρώσουν το ανάλογο τίμημα μόλις γυρίσουν από τις διακοπές».

Για το αν είναι πισωγύρισμα ο αποκλεισμός από το Κύπελλο: «Μετά από ένα απροσδόκητο γεγονός πρέπει πάντα να βγαίνεις δυνατός. Το 2008 είχαμε έναν οδυνηρό υποβιβασμό, αλλά βγήκαμε δυνατοί και αυτό φαίνεται από την καθιέρωση μας έπειτα στις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Κι αυτός ο αποκλεισμός, λοιπόν υπό προϋποθέσεις, μπορεί ν’ αποδειχθεί ευεργετικός.

Όσο για τους στόχους μας πλέον, είναι μονόδρομος η έξοδος στην Ευρώπη -που είναι κι αυτό που μας απέμεινε. Οπωσδήποτε ήταν πισωγύρισμα ο αποκλεισμός κι αυτό γιατί έγινε από ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Έναν αποκλεισμό από ανώτερη ομάδα μπορείς να τον δεχθείς. Όταν γίνεται από κατώτερη ομάδα, όμως, κάτι φταίει»
.

Για το αν νιώθει άσχημα που κατέληξαν εκεί τα πράγματα: «Δεν είναι στη φιλοσοφία μου να αλλάζει προπονητής στη μέση της χρονιάς, αλλά μερικά πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζεις. Είμαι μπαρουτοκαπνισμένος παράγοντας και ξέρω πώς να χειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις. Δεν είναι το καλύτερό μου, αλλά μερικές φορές δεν γίνεται αλλιώς».

Για το πώς θα επιλεχθεί ο αντικαταστάτης του Μπάγεβιτς: «Για μας τα συμβόλαια είναι περισσότερο λόγος. Όλα εξαρτώνται από τη δουλειά και τα αποτελέσματα του καθενός. Ο άνθρωπος που θα κρίνουμε κατάλληλο πρέπει να μπορεί να φέρει σε πέρας την αποστολή μας, η οποία είναι πολύπλευρη. Κι αυτό διότι εκτός της καλής πορείας, στόχος μας είναι να αξιοποιηθούν παράλληλα οι ακαδημίες, να βγουν παίκτες. Θέλουμε να δουλέψουμε σε βάθος και όχι με ένα πρόσκαιρο πλάνο».

Για το ποια θα είναι τα κριτήρια της επιλογής: «Θα πάμε σε προπονητή που θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Είμαστε στη μέση του πρωταθλήματος και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Υπάρχει μια βαθιά οικονομική κρίση που έχει αγγίξει και το ποδόσφαιρο. Πρώτος στόχος μας λοιπόν είναι να έχουμε νοικοκυρεμένη ομάδα, που θα συμμορφώνεται με τις επιταγές της UEFA.

Ο κόσμος θέλει μεταγραφές, αλλά πρέπει μερικές φορές να λέμε την αλήθεια. Με 65 εισιτήρια στο Κύπελλο και όταν σε άλλα ματς πληρώνεις από την τσέπη σου τα έξοδα του αγώνα, δεν μπορείς να ζητάς μεταγραφές. Αυτό που με ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι η “υγεία” του συλλόγου. Πάντα έτσι θα είναι με εμένα και πάντα θα απλώνουμε τα πόδια εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Κάνοντας κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Βλέπετε, εξάλλου, ομάδες με μεγάλη απήχηση στη χώρα τι προβλήματα αντιμετωπίζουν. Ο Ατρόμητος, λοιπόν, όσο είμαι εγώ δεν θα αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις»
.

Για το θέμα του Μακέντα: «Δεν μ’ αρέσει να μπαίνω σε ονοματολογία. Υπάρχει τεχνικός διευθυντής που ασχολείται με αυτά τα θέματα. Πράγματι μας έχει προταθεί ο συγκεκριμένος παίκτη και εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους για να δούμε αν μπορούμε να τον αποκτήσουμε».

Για ενδεχόμενη πρόταση για τον Σκόνδρα: «Υπάρχει σε προφορικό επίπεδο μια δέσμευση ότι θα μας έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Η πληροφόρησή μου είναι αυτή. Περιμένουμε λοιπόν την πρόταση γιατί προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο».

Για το πότε θα έχει βρεθεί ο επόμενος προπονητής: «Μέχρι την επόμενη Δευτέρα που θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, θέλουμε να έχουμε βρει τον προπονητή που θα πάρει τα κλειδιά της ομάδας και θα συνεχίσει την ανοδική πορεία του Ατρομήτου. Τα δύσκολα μας πεισμώνουν και γι’ αυτό πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε πάλι τους στόχους μας».

Στα Σπάτα ο Μαύρος

24/12/2012
 Έκανε λάθη. Έκανε ό,τι μπορούσε -κι ας μην αποδεικνύεται αρκετό. Δεν έκανε ποτέ όμως… το παγώνι. Ως ένας απ’ τους λίγους που αγχώνονται για την κατάντια της ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος ανέβηκε στα Σπάτα.

Στα Σπάτα ο Μαύρος
Στο προηγούμενο προσκλητήριο που έκανε η ORIGINAL -εκείνο που αφορούσε όσους είχαν ρόλο τα περασμένα χρόνια στις διοικήσεις της ΑΕΚ- το όνομά του δεν συμπεριλαμβανόταν.

Εξάλλου (με τα όποια λάθη, παραλείψεις και αστοχίες του) ο Θωμάς Μαύρος δεν μπορεί να συμπεριληφθεί σ’ εκείνους που ευθύνονται για την οικονομική κατάντια της ΑΕΚ.

Συμπεριλαμβάνεται σίγουρα όμως σ’ εκείνους που πονάνε γι’ αυτό. Έτσι, ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» (συνοδευόμενος από τον Κώστα Νεστορίδη) έγινε ο μόνος που συγκινήθηκε από το κάλεσμα των καταληψιών οπαδών και έδωσε το «παρών» στα Σπάτα.

Πέραν των αναφορών, δε, στην κατάσταση του συλλόγου και το πώς έφτασε εκεί, ο Μαύρος συζήτησε με τους οπαδούς και τις λύσεις που μπορούν να επιδιωχθούν για να βγει απ’ το αδιέξοδο, αλλά και το πώς αυτές θα δρομολογηθούν τις επόμενες μέρες.

Σε απολογία ΟΦΗ, Κλάδος

24/12/2012
 Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κλήθηκαν για την ερχόμενη Πέμπτη ο ΟΦΗ και ο Κώστας Κλάδος.

Σε απολογία ΟΦΗ, Κλάδος
Ο λόγος της κλήσης αφορά προφανώς παλιές υποθέσεις της ΠΑΕ, αφού η κλήση προήρθε μετά από έγγραφο της ΕΕΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 27-12-2012 και ώρα 13:00 την παρακάτω ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ, Κων/νο Κλάδο (μέλος ΔΣ): «Σας καλούμε να παραστείτε στη συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, στις 27-12-2012 και ώρα 13:00, η οποία θα αποφανθεί επί του υπ΄αρθμ. Πρωτ. 1909/6-12-2012 εγγράφου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, το οποίο σας συγκοινοποιείται, σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ. 1 του Ν. 2725/1999».

«Η άλλη πλευρά δεν ανταποκρίθηκε»

24/12/2012
 Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στις διαρροές από την πλευρά του Πρίγκιπα για «έλλειψη συνεργασίας». «Έχουμε δώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται», λένε σχετικά από την «πράσινη» ΠΑΕ.

«Η άλλη πλευρά δεν ανταποκρίθηκε»
Η πλευρά των Πρίγκιπα Φεϊζάλ και Βλάση Τσάκα το τελευταίο διάστημα άφηνε να εννοείται πως δεν τους έχουν δοθεί όλα τα στοιχεία προκειμένου να διεξάγουν πλήρως τον έλεγχο και να μπουν τα χρήματα στην ομάδα.

Ωστόσο, κύκλοι του Παναθηναϊκού δεν άφησαν το θέμα αναπάντητο, ξεκαθαρίζοντας ότι έχουν παραδώσει ό, τι χρειαζόταν, ενώ μάλιστα τονίζουν πως ακόμα περιμένουν να δουν την πρωτότυπη επιταγή.

«Τους έχει παραδοθεί, σε συνεργασία με την Deloitte, το σύνολο των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ όπως αυτά ελέγχονται από την Grant Thornton και αυτά είναι επαρκή για να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος. Έχουμε δώσει από την πλευρά μας όλα τα στοιχεία που έχουν χρειαστεί και πήραμε όλες τις αποφάσεις που τους διευκολύνουν, σε αντίθεση με την άλλη πλευρά που δεν έχει ανταποκριθεί αντίστοιχα. Για το λόγο αυτό λοιπόν ζητήσαμε να μας επιδείξουν την πρωτότυπη επιταγή και να μας χορηγήσουν επικυρωμένο αντίγραφό της», σχολιάζουν για το θέμα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Oι... Ιταλοί για ΠΑΟΚ-Λάζοβιτς

24/12/2012
 Πέρα από του Λούκας, μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται στον ΠΑΟΚ είναι αυτή του Ντάνκο Λάζοβιτς. Ακόμα και στην Ιταλία έγραψαν σχετικά με το ενδιαφέρον για τον Σέρβο επιθετικό της Ζενίτ.

Oι... Ιταλοί για ΠΑΟΚ-Λάζοβιτς
Συγκεκριμένα στην ιταλική ιστοσελίδα "mondopallone.it" γράφτηκε ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται κοντά σε στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τι ισχύει στην προκειμένη περίπτωση; Ότι ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ ήρθε σε επαφή με τον 29χρονο άσο, αλλά δεν φαίνεται «θερμός» σε ενδεχόμενη μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως αν άλλαζε άποψη, η Ζενίτ (στην οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2013) θα συζητούσε την παραχώρησή του, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα της.

Μαύρος: «Περιμένουν Βιντιάδη και μετά…»

24/12/2012
 Για τις προθέσεις που διαπίστωσε στους οπαδούς της ΑΕΚ μίλησε ο Θωμάς Μαύρος. Ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε ότι οι καταληψίες θα περιμένουν συνάντηση με τον Βιντιάδη και θα πράξουν αναλόγως.

Μαύρος: «Περιμένουν Βιντιάδη και μετά…»
Μιλώντας στο «aek365» για την κίνησή του να βρεθεί στα Σπάτα, ο Μαύρος τόνισε ότι δεν μπορεί ν’ αρνηθεί οποιαδήποτε κίνηση γίνεται για το καλό της ΑΕΚ.

Αναφερόμενος λοιπόν σε αυτά που συζήτησε με τους καταληψίες οπαδούς, είπε:

«Έγινε μια ενημέρωση για την κατάσταση και τις κινήσεις που μπορεί να γίνουν. Συζητήθηκαν αυτά που έλεγα και εγώ από το καλοκαίρι, γι' αυτούς που άφησαν την ομάδα να φτάσει εδώ. Από εκεί και πέρα, αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα παιδιά θα περιμένουν πρώτα τη συνάντηση που θα έχουν με τον Βιντιάδη για να τους ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις του. Ή μπαίνει ή δεν μπαίνει. Ανάλογα με την απάντηση του, να αποφασίσουν. Αν δεν μπαίνει, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν για να δούμε τι θα κάνουμε, αν θα πάμε σε μια διοίκηση πρωτοδικείου».

Αφού ξεκαθάρισε, δε, ότι «τα παιδιά θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος το θέμα με τους μετόχους και με όσους έφεραν την ΑΕΚ εδώ, απάντησε και στο ενδεχόμενο να συμμετείχε κι ο ίδιος σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου λέγοντας:

«Για εμένα δεν είναι αυτοσκοπός το να είμαι στην ΑΕΚ. Αν μου ζητηθεί να βοηθήσω και μπορώ να το κάνω, θα το κάνω. Αν δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν χρειάζεται να υπάρχω».

Ραντεβού Βιντιάδη-ORIGINAL

24/12/2012
 «Κλεισμένη» φέρεται να είναι η συνάντηση που ίσως σηματοδοτήσει εξελίξεις στην ΑΕΚ. Όπως διαρρέεται απ’ την ΠΑΕ, η ORIGINAL έχει προγραμματίσει ήδη ραντεβού με τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Ραντεβού Βιντιάδη-ORIGINAL
Η κινητοποίηση των οργανωμένων (μετά τη διοικητική αδράνεια τόσων μηνών) είναι το μοναδικό σημάδι ζωής που φαίνεται προς το παρόν στην ΑΕΚ.

Και η συνάντηση που εδώ και καιρό είχαν εμφανιστεί διατεθειμένοι να ζητήσουν με τον Δημήτρη Βιντιάδη έμοιαζε ως η καλύτερη επιλογή για ν’ απευθυνθεί εκείνος στον κόσμο και να εξηγήσει τι ακριβώς ισχύει με το θέμα της εισόδου του στην ΠΑΕ.

Αυτή η συνάντηση λοιπόν (που κάθε άλλο παρά αποκλειόταν από το περιβάλλον του Βιντιάδη μετά την επιστροφή του απ’ την Κίνα) φέρεται να είναι κλεισμένη.

Κι αυτό διότι οι δυο πλευρές παρουσιάζονται να συμφώνησαν ήδη στο να τα πουν το προσεχές Σάββατο (29/12) παρουσία και του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Κώστα Παπαδημητρίου.

Κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θεωρείται πως θα σηματοδοτήσει άμεσα εξελίξεις στην ΑΕΚ. Όχι μόνο επειδή ο Βιντιάδης θα τεθεί για πρώτη φορά ενώπιον του κόσμου, αλλά επειδή η απόφαση να συνομιλήσει μαζί του εύλογα κρίνεται ως ένδειξη ότι έχει πράγματα (ευχάριστα ή δυσάρεστα) να του ανακοινώσει.

Το γηπεδικό σε πρώτο πλάνο

25/12/2012
 Μεγαλύτερη οικονομική συνεισφορά περιμένει από επιχειρηματίες και μετόχους περιμένει ο Γιάννης Αλαφούζος αν προχωρήσει το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Το γηπεδικό σε πρώτο πλάνο
Αφήνοντας κατά μέρος τα πριγκιπικά 28 εκατ. ευρώ, ο πρόεδρος της ομάδας είχε πει στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση πως έχει τη δυνατότητα να μαζέψει περίπου 7,5 εκατομμύρια προκειμένου να αποφευχθεί η οικονομική καταστροφή.

Ο ίδιος ο κ. Αλαφούζος μετά από συζητήσεις με μετόχους αλλά και άλλους επιφανείς Παναθηναϊκούς από τον επιχειρηματικό κόσμο αντιλαμβάνεται πως εφόσον προχωρήσει το θέμα του γηπέδου θα έχει μεγαλύτερη στήριξη από αυτούς.

Επιπλέον κυκλοφορεί ένα σενάριο που θέλει τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη πρόσφατα στην οποία ο Τζίγκερ του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συνεισφέρει ένα ποσό κοντά στις 800.000 που αφορά έξοδα για την κατασκευή του γηπέδου.

Για αυτό αναμένεται μετά τις γιορτές οι δύο άνδρες να έχουν νέο ραντεβού προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου το θέμα και να υπάρξει συμφωνία για της ρήτρες, αν τελικά το γήπεδο δεν κατασκευαστεί στο Βοτανικό.

«Λίγη ακόμα υπομονή…»

25/12/2012
 «Αν δω ότι δεν υπάρχει λύση ή δεν υπάρχει προοπτική για να γίνει κάτι στη συνέχεια, θα κοιτάξω το μέλλον μου», τονίζει σε συνέντευξη του στη SportDay o Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

«Λίγη ακόμα υπομονή…»
Οι αντοχές του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ τελειώνουν, όπως προειδοποιεί ο ίδιος μέσω συνέντευξής του στην SportDay.

«Θα μπορούσα να κάνω λίγη ακόμα υπομονή και να θέσω ως όριο τα τέλη του Ιανουαρίου», τόνισε ο Ισπανός χαφ και πρόσθεσε:

«Αν δω ότι δεν υπάρχει λύση ή δεν υπάρχει προοπτική για να γίνει κάτι στη συνέχεια, θα κοιτάξω το μέλλον μου».

Πώς σχολιάσει ο 25χρονος παίκτης το γεγονός ότι η διοίκηση του συλλόγου προχωράει σε μεταγραφές, από τη στιγμή που αντιμετωπίζει τόσα οικονομικά προβλήματα.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο στη SportDay

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Πώς πήρες την απόφαση να έρθεις στην ΑΕΚ και ποιος -πέραν του Βασίλη Τσιάρτα- σε προέτρεψε να το κάνεις;

«Ο Κάλα ήταν αυτός που μου μίλησε με πολύ καλά λόγια και ουσιαστικά με έπεισε να έρθω. Μου είπε ότι η πόλη είναι πολύ ωραία για να ζεις και ότι η ΑΕΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Πως η μεταγραφή αυτή θα ήταν ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου, πως θα μπορούσα να κάνω ένα βήμα μπροστά, παρά τα οικονομικά προβλήματα που γνώριζε και ο Χουάν ότι υπάρχουν στην ομάδα».

Λόγω αυτών των οικονομικών προβλημάτων περνά από το μυαλό σου ότι ίσως δεν έπρεπε να ακούσεις τον Κάλα;

«Δεν περίμενα ότι τα προβλήματα θα ήταν τόσο μεγάλα. Ελπίζω ακόμα ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τα αγωνιστικά προβλήματα. Αρχίζει ένας καινούργιος χρόνος και θέλω να βλέπω ότι μπορεί να υπάρξει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα».

Ας αφήσουμε προς το παρόν τα οικονομικά λίγο στην άκρη και ας μιλήσουμε για το αγωνιστικό. Ο πρώτος γύρος της Super League τελείωσε. Ποιος είναι ο δικός σου απολογισμός; Αν ήσουν στη θέση μας, ως δημοσιογράφος, τι θα έγραφες για την ΑΕΚ;

«Δεδομένης και της θέσης στην οποία βρίσκεται η ομάδα, το σίγουρο είναι πως δεν θα μπορούσα να πω πολλά θετικά πράγματα. Προσωπικά είδα μια σημαντική αλλαγή προς το καλύτερο με την άφιξη του καινούριου προπονητή. Ενδεχομένως το γεγονός ότι η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες να σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να εμπεδώσουν οι ποδοσφαιριστές αυτά που θέλει ο προπονητής και να τα βγάλουν στους αγώνες. Ελπιζω ότι στον δεύτερο γύρο θα καταφέρουμε τουλάχιστον να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε πολύ εύκολα σε κάποια ματς του πρώτου γύρου».

Σκέφτεσαι το μέλλον σου; Πρόσφατα έκανε προσφυγή ο Κοντοές, υπάρχουν προβλήματα που ήδη τα ξέρεις. Προβληματίζεσαι από εδώ και πέρα τι θα γίνει;

«Αυτό που θα ήθελα πάνω απ' όλα είναι να λυθούν τα προβλήματα και να δω την κατάσταση να βελτιώνεται. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο όταν είσαι μακριά από το σπίτι σου, σε μια ξένη χώρα, μόνος σου, να αντιμετωπίζεις και όλη αυτή την κατάσταση. Θα κοιτάξω το μέλλον μου, αλλά ελπίζω και θέλω πρώτα απ' όλα να ξεπεραστούν τα προβλήματα».

Με δεδομένο ότι είναι αβέβαιο το αν και πότε θα αλλάξουν τα πράγματα στην ΑΕΚ, μέχρι πότε πιστεύεις ότι μπορείς να αντέξεις αυτή την κατάσταση;

«Σε μερικές ημέρες ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος. Θα μπορούσα να κάνω λίγη ακόμα υπομονή και να θέσω ως όριο τα τέλη του Ιανουαρίου. Αν δω ότι δεν υπάρχει λύση ή δεν υπάρχει προοπτική για να γίνει κάτι στη συνέχεια, θα κοιτάξω το μέλλον μου, χωρίς να εξαντλήσω τη σεζόν εδώ».

Φαίνεται ότι υπάρχει μια... ανακατωσούρα. Αυτό είναι κάτι που συζητιέται γενικότερα στα αποδυτήρια; Μιλάτε για πιθανές προσφυγές ή γενικά το τι σκέφτεστε να κάνετε;

«Είναι μια κατάσταση που μας απασχολεί, που τη ζούμε καθημερινά και συζητάμε μεταξύ μας για τα προβλήματα αυτά. Από εκεί και πέρα το τι θα κάνει ο καθένας είναι δικό του θέμα και δεν συζητάει με τους άλλους ποδοσφαιριστές ποια είναι η πρόθεσή του».

Αν υποθέσουμε ότι συνεχίζεις και μετά τον Ιανουάριο, επειδή λογικά η αβεβαιότητα θα συνεχίσει να υπάρχει, σε αγωνιστικό επίπεδο μπορεί η ομάδα να ανατρέψει την κατάσταση και να μείνει στην κατηγορία, λαμβάνοντας υπ' όψιν και τις εξωαγωνιστικές συνθήκες;

«Σίγουρα θα βοηθήσει αν υπάρξει βελτίωση στην εξωαγωνιστική κατάσταση της ομάδας, διότι οι ποδοσφαιριστές θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι μόνο στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Μέχρι τώρα υπάρχουν κάποια σημάδια βελτίωσης, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Βρισκόμαστε μεν στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με πολύ μικρές διαφορές από τις υπόλοιπες ομάδες. Οπότε νομίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε στον στόχο της παραμονής».

Για να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο, έχεις μιλήσει με κάποιον από τη διοίκηση για τις προθέσεις σου και για το οικονομικό θέμα;

«Οχι. Θέλω να περιμένω λίγο ακόμα, μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, για να δω πώς θα κυλήσουν τα πράγματα και αν υπάρξει κάποια αλλαγή. Στη συνέχεια σίγουρα θα μιλήσω με κάποιον».

Πώς φαίνεται στους παίκτες ότι την ώρα που σας οφείλονται χρήματα η ομάδα κάνει μεταγραφές (σ.σ.: Μητρόπουλος, Πετρόπουλος);

«Βασικά, αυτό που προσωπικά μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι πώς γίνεται σε αυτό το πρωτάθλημα να επιτρέπουν σε ομάδες που έχουν τόσα οικονομικά προβλήματα να κάνουν μεταγραφές. Πώς τους δίνεται αυτό το δικαίωμα; Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με την ΑΕΚ, αν αποκτηθούν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, καλώς έρχονται».

Όλοι θέλουν ΠΑΟΚ

25/12/2012
 Δεν έχω τελειωμό οι προτάσεις από διάφορους μάνατζερ που φθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφορούν σε μεταγραφές παικτών.

Όλοι θέλουν ΠΑΟΚ
 
Σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά εποχή που η κρίση έχει χτυπήσει και το ποδόσφαιρο πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αντιληφθεί πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» -ελέω Ιβάν Σαββίδη- έχει τη δυνατότητα να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Έτσι καταφθάνουν συνεχώς προτάσεις για διάφορους παίκτες, ενώ όλοι προσπαθούν να προσεγγίσουν τους Τσιστιακόφ και Γεωργιάδη.

Πάντως, οι Θεσσαλονικείς δείχνουν να έχουν ως προτεραιότητα τον Λούκας ο οποίος μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις μεσοεπιθετικά ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στο ένας εναντίον ενός, στοιχείο που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό.

«Απειροελάχιστες οι πιθανότητες…»

25/12/2012
 Ο Ολυμπιακός αποφάσισε χθες το πρωί να τοποθετηθεί στη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών, υπενθυμίζοντας ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία μεταγραφική κίνηση.

«Απειροελάχιστες οι πιθανότητες…»
«Φρένο» στη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών έβαλε η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν προγραμματίσει καμία κίνηση για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εκτός αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.

«Επειδή έχει αρχίσει χορός ονομάτων, να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να πάρουμε κάποιον ποδοσφαιριστή τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου», λένε στην ΠΑΕ.

Αν συμβεί κάτι αυτό θα αφορά τη θέση του αμυντικού χαφ και αυτό εξαρτάται από την πιθανότητα να βρεθεί κάποιος σπουδαίος «κόφτης» ή να προκύψουν εξελίξεις αν έρθει κάποια πρόταση για τον Λιούμπομιρ Φέισα.

Ο Σέρβος χαφ φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της ουκρανικής Καρπάτι, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Όσον αφορά τις φήμες για τον Λούκας, χθες η διοίκηση ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν θα πάει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Τζαμέλ Αμπντούν και θα αποκτηθεί ο Πίνο, θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο οι πρωταθλητές Ελλάδας να ενισχύσουν τα άκρα της επίθεσής του.

Με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός θέλησε να αποτρέψει μία ενδεχόμενη επικοινωνία για τον Λούκας, ο οποίος απασχολεί «ζεστά» τον ΠΑΟΚ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου