ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Γκαλέτι: "Θέλω να αποσυρθώ μέσα στα γήπεδα"

Γκαλέτι: "Θέλω να αποσυρθώ μέσα στα γήπεδα"

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι πιέζει για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, υπογραμμίζοντας πως επιθυμία του είναι να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο μέσα στα γήπεδα και όχι σε κάποιο νοσοκομείο.
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δίνει τον δικό του αγώνα προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά την περιπέτεια της υγείας του, που του στέρησε τη δυνατότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ο Αργεντινός εξτρέμ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση νεφρού και εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων στην Εστουδιάντες, πιέζει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής να δώσει ειδική άδεια στην ομάδα προκειμένου να πραγματοποιήσει την τρίτη της μεταγραφή κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν στην Αργεντινή, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για δύο προσθήκες κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

"Θα μιλήσω απο κοντά και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Χούλιο Γκροντόνα, ώστε να δώσει μία ειδική άδεια στην Εστουδιάντες για τρίτη μεταγραφή. Θέλω να αποσυρθώ απο το ποδόσφαιρο μέσα στα γήπεδα και όχι σε κάποιο νοσοκομείο", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Ο 32άχρονος, πλέον, Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν το βάζει κάτω και παλεύει για να επιστρέψει στα γήπεδα... Η επιθυμία του να πατήσει ξανά χορτάρι έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου