ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Δικαιωμένος ο Μαρινάκης με Μανωλά

Δικαιωμένος ο Μαρινάκης με Μανωλά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δικαίως αισθάνεται δικαιωμένος με την μεταγραφή του Μανωλά, καθώς ο παίκτης αποτελεί δική του επιλογή.
Δεν είναι μυστικό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που έφερε τον Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Ξεχώρισε και διέκρινε το ταλέντο του 21χρονου κεντρικού αμυντικού, πίστεψε στις δυνατότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή και εκτίμησε πως διαθέτει τις ικανότητες ώστε να προσφέρει στην ομάδα. Και οι καταπληκτικές εμφανίσεις του παίκτη σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν τον δικαιώνουν.

Πολύ λογικά, λοιπόν, αισθάνεται δικαιωμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την περίπτωση του Κώστα Μανωλά, τον οποίο και στήριξε με θέρμη όταν ορισμένες φωνές από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο είχαν τις αντιρρήσεις τους για την μεταγραφή. Και όχι μόνο αυτό.

Ο πρόεδρος βλέποντας τον παίκτη να έχει κάποιους ενδοιασμούς για το αν θα ήταν σωστό να μετακινηθεί από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό, πήρε πάνω του την υπόθεση, μίλησε στον ποδοσφαιριστή και τον έκανε να καταλάβει πως θα ήταν η καλύτερη απόφαση της καριέρας του το να επιλέξει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, τονίζοντας του το πόσο πιστεύει στο ταλέντο του. Με τα λόγια του και την πρόταση του κέρδισε και έφερε στον Πειραιά τον Κώστα Μανωλά.

Και ο 21χρονος στόπερ με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις δικαιώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την επιμονή του ώστε να τον φέρει στο μεγάλο λιμάνι. Ο Κώστας Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού τα έχει πάει εξαιρετικά, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League, δείχνοντας πρωτόγνωρη ωριμότητα για το νεαρό της ηλικίας του. Γρήγορος, δυνατός, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, με σωστές τοποθετήσεις και αντανακλαστικά στα μετόπισθεν, όντας εξαιρετικός στο man-to-man.

Πλέον έχει αποκτήσει και καλή ψυχολογία, ενώ απολαμβάνει το γεγονός πως βρίσκεται στην οικογένεια του Ολυμπιακού, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό μέσα στο γήπεδο. Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει δικαιώσει όσους πίστεψαν στο ταλέντο του και ξαφνιάσει ευχάριστα όσους είχαν τις αμφιβολίες τους για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου