ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

"Γυάλισε" στη Σάλκε ο Μανωλάς

"Γυάλισε" στη Σάλκε ο Μανωλάς

Την περίπτωση του Κώστα Μανωλά εξετάζει η Σάλκε ως πιθανού αντικαταστάτη του Κυριάκου Παπαδόπουλου που θεωρείται πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον γερμανικό σύλλογο.
Όλα δείχνουν ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Σάλκε, με τον γερμανικό σύλλογο να εξετάζει την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Φως" η Σάλκε βολιδοσκοπεί τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Παπαδόπουλου.

Οι "βασιλικοί μπλε" είχαν εντυπωσιαστεί από τον 21χρονο στόπερ των Πειραιωτών στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στη Γερμανία όπου ο Μανωλάς είχε πραγματοποιήσει σούπερ εμφάνιση, αναχαιτίζοντας τις περισσότερες προσπάθειες του Χούντελααρ και της παρέας του.

Σημείωσαν το όνομα του, τον τσέκαραν και στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη και πλέον έχουν πειστεί για τις εξαιρετικές ικανότητες του. Έτσι λοιπόν ο Μανωλάς υπάρχει σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα της Σάλκε, ως εκ των υποψηφίων αντικαταστατών του Κυριάκου Παπαδόπουλου εφόσον ο τελευταίος αποτελέσει παρελθόν από το "Veltins Arena" το καλοκαίρι του 2013.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου