ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία

Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία 

29/12/2012

Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη βρέθηκαν και το πρωί του Σαββάτου (29/12) οι παίκτες του Ολυμπιακού, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του ματς της ερχόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τη Βέροια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (6/1) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Το πρόγραμμα το πρωί άρχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και συνεχίστηκε με τους ερυθρόλευκους να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Οι μεν έκαναν ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας με τα πόδια και το κεφάλι και οι δε χωρίστηκαν σε επιτιθέμενους και αμυνόμενους και σε μία εστία έκαναν τελειώματα φάσεων.
 Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με άσκηση κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και πρέσινγκ από όσους "αμύνονταν", σε μικρό χώρο.

Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ενώ ο Τζαμέλ Αμπντούν έκανε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει να ανεβάζει "στροφές", ακολουθώντας ξανά ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης και το απόγευμα θα δοκιμάσει εκ νέου να "βγει" στο γήπεδο. Το ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το απόγευμα μετακινήθηκε από τις 16:30,στις 18:00 .

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου