ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Πρίντεζης: "Τα έχουμε διαγράψει"

Πρίντεζης: "Τα έχουμε διαγράψει"

Ο Πρίντεζης τόνισε πως στην ομάδα όλοι έχουν διαγράψει και ξεχάσει τις δύο νίκες επί της Κάχα Λαμποραλ και συγκεντρώνεται απόλυτα στο τρίτο ματς στη Βιτόρια την Πέμπτη (27/12, 21:30).
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο φετινό TOP-16, στην οποία το βράδυ (21:30, ΝΟVAsports 3) της Πέμπτης (27/12) θα αντιμετωπίσει στην Ισπανία την Κάχα Λαμποράλ. Ο 27χρονος πάουερ-φόργουορντ τόνισε πως όλοι στην ομάδα έχουν διαγράψει και ξεχάσει τις δύο πρόσφατες νίκες τους επί των Βάσκων, όντας άπαντες απόλυτα συγκεντρωμένοι στο τρίτο ματς στη Βιτόρια.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είπε τα εξής για το τελευταίο παιχνίδι των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης στο ονειρεμένο 2012: "Είναι αυτονόητο ότι αυτό το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα δύο που κερδίσαμε με την Κάχα Λαμποράλ. Έχουν αλλάξει ορισμένα πράγματα, κυρίως στην ισπανική ομάδα.

Τα έχουμε διαγράψει από το μυαλό μας και τα δύο πρώτα ματς, δεν τα σκεφτόμαστε και είμαστε συγκεντρωμένοι στην πρεμιέρα μας στο TOP-16. Η Κάχα είναι τώρα μια διαφορετική ομάδα και σίγουρα θα είναι αλλαγμένη από τη στιγμή που απέκτησε τον γκαρντ Ομάρ Κουκ".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου