ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Τάμπακ: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης"

Τάμπακ: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης"

Ο Τάμπακ σχολίασε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης, τονίζοντας πως δεν θα προσαρμόσει την άμυνα του πάνω σε έναν παίκτη, καθώς υπάρχει κίνδυνος να "πληγωθεί" από άλλον.
Ο Κροάτης τεχνικός της Κάχα Λαμποράλ (και παλαίμαχος σέντερ), Ζαν Τάμπακ, μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης (27/12, 21:30) κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του TOP-16. O αντικαταστάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς επεσήμανε πως δεν θα προσαρμόσει την άμυνα του πάνω στον Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας πως αν συμβεί αυτό τότε υπάρχει κίνδυνος να "πληγωθεί" η ομάδα του από κάποιον άλλον παίκτη των Πειραιωτών.

Ο Ζαν Τάμπακ σχολίασε: "Εχω μεγάλο σεβασμό απέναντι σε όλους τους αντιπάλους μας και βεβαίως στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει επτά νίκες σερί και οι δύο ήταν εναντίον μας. Οι παίκτες μου έχουν δουλέψει πολύ, αλλά δεν πρόσεξα αν έχουν κάποιο ειδικό κίνητρο για το ματς. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αγώνα, από εκείνους για τους οποίους οι παίκτες προπονούνται όλη την σεζόν.

Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα και δεν μιλάω μόνο για την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη, Δεν θέλω να παίξουμε μαγική άμυνα πάνω σε έναν παίκτη και να πληγωθούμε από κάποιον άλλο. Το κλειδί είναι να κάνουμε λιγότερα λάθη, πάνω στα πράγματα στα οποία προπονούμαστε κάθε μέρα".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου