ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

«Πλησιάζει στη Χουχούι ο Ιμπαγάσα»

«Πλησιάζει στη Χουχούι ο Ιμπαγάσα»

29/12/2012
 Κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Αριέλ Ιμπαγάσα φέρεται να βρίσκεται η Χιμνάσια Χουχούι.

«Πλησιάζει στη Χουχούι ο Ιμπαγάσα»
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «La Voz de Jujuy», η οποία έχει τίτλο: «Ο ‘κάνιο’ Ιμπαγάσα είναι μερικά βήματα από το να γίνει η δεύτερη μεταγραφή των ‘Λύκων’ από το Χουχούι».

Ο 36χρονος χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, όμως σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα είναι πιθανό να μην το εξαντλήσει.

Το δημοσίευμα

«Μετά από πολλές κλήσεις του Μάριο Γκόμες, ο Αριέλ Ιμπαγάσα μπορεί να γίνει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Χιμνάσια Χουχούι το 2013. Υπενθυμίζεται ότι ο Σούπερ Μάριο είχε συνεργαστεί με τον “κάνιο” στη Λανούς, προτού ο δεύτερος μετακομίσει στην Ευρώπη.

Ο έμπειρος χαφ είναι 36 ετών και διαθέτει μία τεράστια καριέρα στην Γηραιά Ήπειρο σε ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Βιγιαρεάλ. Τελευταία του ομάδα είναι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, όπου έχε κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Ιμπαγάσα έχει πνεύμα νικητή και έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα του. Ο παίκτης έχει απαντήσει στις κλήσεις του Μάριο Γκόμες, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πιέρ Μπάριος, έναν παλιό γνώριμό του…
».



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου