ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Δηλωσεις μετα τον αγωνα

 Δηλωσεις μετα τον αγωνα

28/12/2012

Μπαρτζώκας: "Να μάθουμε από τα λάθη μας"

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την Κάχα Λαμποράλ, τονίζοντας πώς οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Κάχα Λαμποράλ στην Βιτόρια με 82-74, με τον προπονητή των Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πώς οι Βάσκοι έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλα, αναφέρει πώς οι παίκτες του θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους και να κοιτάζουν το κάθε ματς ξεχωριστά.
 


"Συγχαρητήρια στην Κάχα για τη νίκη. Έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ εμείς το ίδιο διάστημα υστερήσαμε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και ειδικά στην άμυνα", δήλωσε ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:
"Πήγαμε με πολύ μικρή διαφορά στο ημίχρονο γιατί κάναμε πολλά λάθη κι αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Είναι ένα καινούργιο πρωτάθλημα και η Κάχα είναι μια νέα ομάδα με καλύτερη χημεία απ’ ότι στην κανονική διάρκεια. Εμείς πρέπει τώρα να μάθουμε από τα λάθη μας, να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης απ’ αυτό με τη Μπεσίκτας".

Γκετσεβίτσιους: "Εμείς χάσαμε το παιχνίδι"

Από την πλευρά των παικτών, ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους είπε: "Δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα, δε σταματήσαμε το πικ εν ρολ τους, αλλά και στην επίθεση δεν γυρίσαμε σωστά την μπάλα και πασάραμε λάθος. Το ξέραμε ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και ότι η Κάχα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ κι αυτό το είδαμε και στο γήπεδο. Και πάλι όμως θεωρώ ότι εμείς χάσαμε το παιχνίδι. Είναι η αρχή, είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα και τώρα θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι με την Μπεσίκτας".

Πρίντεζης: "Έχουμε αθλητικό εγωισμό"

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κοιτάξει τα λάθη που έκανε και να είναι καλύτερος στη συνέχεια, τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης. Διαβάστε αναλυτικά.
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, με τον Γιώργο Πρίντεζη να αναφέρει ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να μειώσουν τα λάθη τους και να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας.
"Αυτό που έχουμε πει πως πρώτος στόχος μας είναι να περάσουμε στους "8" της Ευρωλίγκας και δεν μετράει τόσο η κατάταξη. Σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν ξέρω τι έφταιξε. Πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια", δήλωσε ο Πρίντεζης και συμπλήρωσε:
"Έχω πει πως αυτή η ομάδα παίζει καλύτερα όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Δεν πρέπει όμως να φτάνουμε σε αυτό το σημείο και να έχουμε τον χαρακτήρα να παίζουμε από την αρχή δυνατά.
Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και μπορούμε να διαχειριστούμε την ήττα. Έχουμε δείξει πως έχουμε αθλητικό εγωισμό και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε"
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου