ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Έχει αλλάξει η ψυχολογία της Κάχα"

Μπαρτζώκας: "Έχει αλλάξει η ψυχολογία της Κάχα"

Ο Μπαρτζώκας κρατάει χαμηλούς τόνους ενόψει Βιτόρια, επισημαίνοντας πως έχει αλλάξει αρκετά η Κάχα Λαμποράλ, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, σε σχέση με τα πρώτα δύο παιχνίδια.
Μπορεί στον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού να υπάρχει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Πέμπτης (27/12, 21:30, ΝΟVAsports 3) κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ στην Ισπανία στην πρεμιέρα του φετινού TOP-16, λόγω ότι οι Πειραιώτες στα δύο πρώτα παιχνίδια κέρδισαν τους Βάσκους σε Πειραιά και Βιτόρια, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας κρατάει χαμηλούς τόνους. Τόνισε πως ο αντίπαλος έχει αλλάξει αρκετά με την έλευση του νέου προπονητή, όντας πλέον καλύτερος τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και ψυχολογικά.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: "Η Ευρωλίγκα ξεκινά από την αρχή ξανά και είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από τη στιγμή που δεν κρατάς τίποτα από τον πρώτο γύρο. Η Κάχα Λαμποράλ είναι μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην κανονική διάρκεια, αλλά άλλαξαν προπονητή και μαζί την ψυχολογία τους.

Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς από το γεγονός ότι προκρίθηκαν στο Top – 16, είναι πολύ καλοί στην ισπανική λίγκα και πέτυχαν μερικές εμφατικές νίκες που τους έφεραν στη δεύτερη θέση.

Τα στατιστικά των παικτών και της ομάδας είναι πολύ υψηλά τον τελευταίο μήνα και προφανώς η αυτοπεποίθησή τους θα είναι διαφορετική από ό, τι ήταν όταν παίζαμε στην έδρα τους ένα μήνα πριν.

Την ίδια ώρα, το ρόστερ τους έχει ενδυναμωθεί με την προσθήκη του Ομάρ Κουκ. Αυτή τη στιγμή, έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τις άλλες ομάδες για να περάσουν στα πλέι οφ και όχι λιγότερες επειδή τερμάτισαν τέταρτοι στην πρώτη φάση".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου