ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Τέσσερις ερυθρόλευκοι στην κορυφαία επτάδα

Τέσσερις ερυθρόλευκοι στην κορυφαία επτάδα

Έντονο ερυθρόλευκο χρώμα έχει γενικότερα η κορυφαία 7αδα της Volleyleague ΟΠΑΠ καθώς εκτός του MVP,  Μπόγιαν Γιορντάνοφ στους καλύτερους βρίσκονται και οι Μίλαν Γιούρισιτς, Κώστας Χριστοφιδέλης και Γιώργος Στεφάνου.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν οι προπονητές των ομάδων της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013.

Την καλύτερη επτάδα για το πρώτο μισό της σεζόν αποτελούν οι:

Πασαδόρος: Γρηγόρης Σιδηρόπουλος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) - 5 ψήφοι. Ψηφίστηκαν επίσης οι: Φιλίποβ (Ολυμπιακός - 4 ψ.), Κουρνέτας (Σύρος - 3 ψ.).

Διαγώνιος: Μπόμπι Γιορντάνοφ (Ολυμπιακός) - 9 ψήφοι. Ψηφίστηκε επίσης ο Ράιτς (Εθνικός Αλεξανδρούπολης - 3 ψ.).

Κεντρικοί: Μίλαν Γιούρισιτς (Ολυμπιακός) - 11 ψήφοι , Σωτήρης Πανταλέων (Παμβοχαϊκός) - 5 ψήφοι. Ψηφίστηκαν επίσης οι: Κανέλλος (ΠΑΟΚ - 3 ψ.), Κιόσης (Άρης - 2 ψ.), Σμαραγδής (Ολυμπιακός - 2 ψ.), Παντακίδης (ΠΑΟΚ - 1 ψ.).

Ακραίοι: Κώστας Χριστοφιδέλης (Ολυμπιακός) - 6 ψήφοι, Ραφαήλ Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) - 6 ψήφοι. Ψηφίστηκαν επίσης οι: Καριπίδης (ΑΟ Κηφισιάς - 5 ψ.), Κυριακίδης (Άρης - 5 ψ.), Λάππας (Σύρος - 1 ψ.), Κόμελ (ΓΣ Λαμία - 1 ψ.), Κοκκινάκης (Ολυμπιακός - 1 ψ.)

Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Ολυμπιακός) 5 ψήφοι. Ψηφίστηκαν επίσης οι: Μπαμπαλιούτας (Άρης 3 ψ.), Παπαδημητρίου (ΠΑΟΚ - 2 ψ.), Δαρίδης (Μίλωνας - 1 ψ.), Κουζούνης (Ηρακλής - 1 ψ.).

Οι δηλώσεις του Μπόμπι στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ:

Ήταν το τελευταίο (χρονικά) κομμάτι που προστέθηκε στο ερυθρόλευκο πάζλ στις αρχές του φθινοπώρου. Ο Μπόμπι Γιορντάνοφ, μετά από ένα χρόνο παραμονής στην Α2 της Ιταλίας, επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από μια τετραετία ξαναφόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και φρόντισε γρήγορα να δικαιώσει αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν καθώς μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι προπονητές των ομάδων της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 ο Βούλγαρος διαγώνιος αναδείχθηκε MVP του πρώτου γύρου.

"Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Δεν ήταν στόχος μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που με εξέλεξαν οι προπονητές ως τον πολυτιμότερο αθλητή του πρώτου γύρου. Ωστόσο αν μπορούσα, θα έκοβα αυτό το βραβείο και θα το αφιέρωνα στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ, αφού αυτοί ‘ευθύνονται για την δική μου καλή απόδοση", ήταν τα πρώτα λόγια του 29άχρονου άσου μιλώντας στο επίσημο σάιτ της Volleyleague.

Έχει αναδειχθεί δύο φορές MVP ΟΠΑΠ στην 2η και στην 7η αγωνιστική και δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

"Είμαι χαρούμενος που ανήκω σ' αυτή την ομάδα, κι όλοι ξέρουν τι αισθάνομαι για τον Ολυμπιακό. Κυρίως όμως είμαι χαρούμενος γιατί στις δύσκολες στιγμές του Α' γύρου δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σαν ομάδα, να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και μια ομάδα είναι καλή όταν ξεπερνά τις δυσκολίες... Ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο κι ελπίζω ότι θα έχουμε κι άλλες πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Εγώ πραγματικά απολαμβάνω την κάθε στιγμή και το ότι παίζω βόλεϊ στον Ολυμπιακό. Πέρα από καλή ομάδα, έχουμε καταπληκτική ατμόσφαιρα κι όλα στο εσωτερικό της ομάδας λειτουργούν στην εντέλεια".

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, αήττητος έχοντας χάσει μόλις ένα βαθμό, βρίσκεται 11 πόντους μπροστά από τους Παμβοχαϊκό, Άρη που ισοβαθμούν στη 2η θέση και στην ερώτηση μας αν η απόσταση που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τις υπόλοιπες ομάδες είναι τόσο μεγάλη ο αριστερόχειρας άσος (στη φωτογραφία με την μητέρα του Άνι, η οποία παρακολούθησε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ) τόνισε:

"Εμένα με νοιάζει η ομάδα μου και το πώς παίζουμε, Αξίζουμε την πρωτιά, αυτό είναι το σίγουρο, αλλά ξέρουμε ότι αυτό που έχουμε κάνει είναι ένα πολύ μικρό βήμα. Νομίζω ότι ναι μεν είμαστε 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, αλλά αν δεν παίζουμε καλά δεν υπάρχουν.. διαφορές και θα χάσουμε γιατί υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Κι αυτό που ξέρω είναι ότι στο β' γύρο θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα".

Όταν το ρωτήσαμε γιατί περιμένει να είναι πιο δύσκολα συμπλήρωσε:

"Πρώτα απ' όλα γιατί έχουμε περισσότερα παιχνίδια, αφού υπάρχει το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο, αλλά και γιατί όλες οι ομάδες ξέρουν πλέον καλύτερα η μία την άλλη και οι αντίπαλοι μας θα αλλάζουν πολλά όταν παίζουν εναντίον μας. Κυρίως όμως γιατί μετά είναι τα πλέι οφ και εκεί κρίνονται τα πάντα".

Όσον αφορά το ποια ομάδα πιστεύει ότι θα αποτελέσει το πιο βασικό αντίπαλο του Ολυμπιακού στη μάχη για τον τίτλο, ο Βούλγαρος άσος δεν έδειξε να έχει ξεκάθαρη άποψη.

"Δεν είναι μόνο μία. Η Σύρος έχει χάσει έδαφος, αλλά ενισχύθηκε κι είναι μια νέα ομάδα. Από κει και πέρα Παμβοχαϊκός, Αλεξανδρούπολη και Άρης έχουν τις δικές τους πιθανότητες. Εμείς μπορεί να έχουμε 11 νίκες σε 11 ματς, αλλά αν δεν συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, μπορεί να έχουμε προβλήματα".

Κλείνοντας την συνέντευξη μας με τον Πολυτιμότερο Αθλητή του πρώτου γύρου τον ρωτήσαμε ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή για τον ίδιο στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

"Η καλύτερη στιγμή για μένα είναι όταν είμαστε όλοι στο γήπεδο... Όταν μπαίνω στο γήπεδο με την ομάδα η κάθε στιγμή είναι ωραία, ενώ ζούμε έντονα και ιδιαίτερα και τις στιγμές πριν ξεκινήσουμε τα ματς. Όταν ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά και μαζευόμαστε για να φωνάζουμε όλοι μαζί Ολυμπιακός", είπε και συμπλήρωσε:

"Η χειρότερη θα μπορούσα να πω ότι έχει να κάνει με τον επαναληπτικό αγώνα με την Λέφσκι. Ήταν για μένα ιδιαίτερα αυτά τα ματς, αφού εκεί ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ, αλλά όσα έκαναν αυτοί οι οπαδοί του ποδοσφαίρου τραυμάτισαν εμάς, τους παίκτες της Λέφσκι και κυρίως το ίδιο το βόλεϊ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου