ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Πρώτοι παντού!

Πρώτοι παντού!

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος παντού! Σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο είναι στην κορυφή των ελληνικών πρωταθλημάτων όντας και αήττητος, στους άνδρες. Θρύλε, το μεγαλείο σου. Στόχος να αναδειχθεί σε όλα Πρωταθλητής.
Ορισμένοι έχουν να λένε στον ύμνο τους πως είναι πρωταθλητές σε όλα τα σπορ (!), όμως άλλος είναι ο σύλλογος που έχει την χάρη. Ο Ολυμπιακός είναι ο κυρίαρχος και ο αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού, κάτι το οποίο εκτός του ότι φαίνεται στο σύνολο των τίτλων που έχουν κατακτήσει στην ιστορία τους οι Πειραιώτες σε όλα τα σπορ, γίνεται αντιληπτό και στα ομαδικά αθλήματα στην φετινή σεζόν (2012/2013).

Ο πρώτος γύρος των ελληνικών πρωταθλημάτων στα τέσσερα δημοφιλέστερα ομαδικά σπορ στους άνδρες ολοκληρώθηκε και σε όλα αυτά υπάρχει ένα κοινό!

Ποιο είναι αυτό; Πως ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην βαθμολογία και αήττητος σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο.

Οι ερυθρόλευκοι στο ποδόσφαιρο σε 15 αγώνες είναι πρώτοι και αήττητοι στην κορυφή της Super League (12 νίκες, 3 ισοπαλίες), στο μπάσκετ οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης συνεχίζουν απτόητοι με 10 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, στο βόλεϊ οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει και τα 11 ματς, ενώ στο πόλο η ομάδα του μεγάλου λιμανιού μετράει 7 επικρατήσεις δίχως απώλεια στις πισίνες.

Ο μεγάλος στόχος φέτος του Ολυμπιακού είναι να κατορθώσει κάτι το οποίο δεν το έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία του. Να αναδειχθεί Πρωταθλητές σε μία σεζόν παράλληλα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο στους άνδρες. Έχει πλησιάσει πολλές φορές ώστε να το καταφέρει, ειδικά τις τελευταίες χρονιές, αλλά συνήθως έχανε τον τίτλο στην καλαθοσφαίριση, μετρώντας 3/4. Πέρσι μετά από χρόνια πήρε το τρόπαιο στο μπάσκετ, αλλά χάθηκαν οι τίτλοι σε πόλο και βόλεϊ, με το ποδόσφαιρο να παραμένει σταθερή αξία.  Φέτος, πάντως, έχει όλες τις προδιαγραφές ώστε να πετύχει τον στόχο του, δηλαδή να φτάσει στον Ιούνιο του 2013 και να υπερηφανεύεται πως είναι Πρωταθλητής Ελλάδας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο στην ίδια χρονιά.

Στον... πόνο τους Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και οι υπόλοιποι

Και όλα αυτή την στιγμή που ο Παναθηναϊκός είναι ένατος στο ποδόσφαιρο, δεύτερος στο μπάσκετ, πέμπτος στο πόλο και ενδέκατος στο βόλεϊ. Όσον αφορά την ΑΕΚ; Σε μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών είναι υποβιβασμένη σε χαμηλότερες κατηγορίες, στο ποδόσφαιρο ισοβαθμεί στην τελευταία (15η) θέση της βαθμολογίας παλεύοντας για την σωτηρία της, ενώ στο πόλο... αγνοείται η τύχη της. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, την χαώδη διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό με πράσινους και κιτρινόμαυρους. Σε όλα αυτά τα σπορ, βέβαια, οι Πειραιώτες έχουν από κάτω και τον ΠΑΟΚ, όπως και όλες τις άλλες ομάδες, οι οποίες υποκλίνονται στο μεγαλείο, στην δυναμική, αλλά και στην ανωτερότητα του Θρύλου του ελληνικού αθλητισμού.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου