ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

«Αν έρθει στον Ολυμπιακό σίγουρα θα πετύχει»

«Αν έρθει στον Ολυμπιακό σίγουρα θα πετύχει»

25/12/2012
 Σίγουρος πως αν ο Μάικλ Ολαϊτάν διαλέξει τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του θα διαπρέψει, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο συμπαίκτης του στην Βέροια, Νίκος Καλτσάς.

«Αν έρθει στον Ολυμπιακό σίγουρα θα πετύχει»
Ο νεαρός άσος της «Βασίλισσας του Βορρά» μίλησε για τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ενδιαφέρονται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Καλτσάς στην εφημερίδα «Γαύρος»:

«Είναι ένας παίκτης σε μικρή ηλικία και ιδιαίτερα ταλαντούχος. Αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι, με τέτοιο ρυθμό, σίγουρα θα φτάσει ψηλά. Έχει όλα τα προσόντα και εύχομαι να γίνει πραγματικότητα.

Σίγουρα μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στην επίθεση. Νομίζω σε όλες. Και στις πτέρυγες και πίσω από τον επιθετικό και στην κορυφή. Ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Έχει καλά χαρακτηριστικά και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει αν έρθει στον Ολυμπιακό. Είναι καλός στο ένας με έναν. Μπορεί να πάρει την μπάλα και να δημιουργήσει κίνδυνο.

Είναι παιδί που δουλεύει σκληρά και δείχνει πως έχει όρεξη. Πρέπει να συνεχίσει γιατί έχει ταλέντο και πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Στις προπονήσεις, δείχνει πως θέλει να δουλέψει και αυτό είναι θετικό.

Είναι ήσυχος και δεν λέει πολλά… Και λογικό είναι αυτό. Είναι ένα νέο παιδί από μία ξένη χώρα. Είναι καλό παιδί και δεν δημιουργεί προβλήματα. Αυτό πρέπει να κάνει και στη συνέχεια».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου