ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Χαραμοφαηδες τελος στον Ολυμπιακο Παπαλουκα....

Χαραμοφαηδες τελος στον Ολυμπιακο Παπαλουκα....
27/12/2012

Δεν σε καταλαβαμε ρε Παπ...τι εννοεις δηλαδη αλλου δεν θα πηγαινα?οταν θες να πεις κατι πεστο με το ονομα του....αλλιως...μην μιλας καθολου...οι αντρες δεν μιλανε με υπονοουμενα αλλα στα ισια...και επειδη ξερουμε οτι εννοεις τον Ολυμπιακο, δηλαδη για πες μας, τσαμπα σε εδιωξαν οι Αγγελοπουλοι?απεδιδες σαν αρχηγος του Ολυμπιακου?τιμουσες με την αποδοση σου την φανελα?και μην μας πεις κιολας οτι αξιζε η αποδοση σου για τα χρηματα που επαιρνες? και μεταγραφουλα εκανες και πηγες στην  ΤΣΣΚΑ και τα πηρες και απο εκει μια χαρα...μονο ευγνωμοσυνη μπορεις να εχεις στους Αγγελοπουλους και στον Ολυμπιακο και τον κοσμο του που πληρωνε και δεν εβλεπε αυτα που επρεπε να δει...Γιαυτο λοιπον τα υπονοουμενα αστα για αλλου...Πηγαινε οπου θες Παπ δεν μας απασχολει...γιατι απλα δεν σε θελουμε...γκε-γκε?
Αντε γεια...

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μιλησε για πιθανή επιστροφή του στη Μόσχα για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ και άφησε αρνητικά υπονοούμενα για τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα ο πάλαι ποτέ αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Για μένα, η πρόταση για να επιστρέψω στην ΤΣΣΚΑ ήταν μία μεγάλη έκπληξη. Ωστόσο, δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να σκεφτώ. Το να επιστρέψω κάπου αλλού, θα το είχα αρνηθεί».
Και αν αναρωτιέται κανείς πως βγάζουμε αυτό το συμπέρασμα ότι εννοεί τον Ολυμπιακό, είναι πολύ απλό. Είναι πολύ δύσκολο να εννοεί τον Πανιώνιο που έπαιζε μέχρι πριν 12 χρόνια, ή κάποια από τις Α.Ο. Δάφνης, Α.Ο. Αμπελοκήπων ή Εθνικό Ελληνορώσων που έπαιζε πριν τους Νεοσμυρνιώτες.
Πάντως κ. Παπαλουκά μάλλον εκτέθηκες με αυτό το άστοχο σχόλιο, αφού ούτε κατά διάνοια ο Ολυμπιακός θα ήθελε ποτέ να επιστρέψεις από τα αζήτητα της Μακάμπι, τη στιγμή μάλιστα που βρίσκεται στον θρόνο του πρωταθλητή Ευρώπης, και πιο πολύ δείχνεις ότι σε πονάει που έφυγες από το Λιμάνι και βρήκε η ομάδα το δρόμο της προς την κορυφή, παρά το ότι θα αρνιόσουν μη φανταστική πρόταση του Θρύλου.
Δεν πειράζει, πήγαινε να βρεις το τακίμι σου τον Μίλος, που τα είχατε κάνει μύλος όταν παίζατε μαζί στο ΣΕΦ και την είχατε δει ντίβες και πριμαντόνες.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου