ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

«Tρέχει» στη FIFA την Φλαμένγκο ο Ολυμπιακός για τον Ντιόγκο

«Tρέχει» στη FIFA την Φλαμένγκο ο Ολυμπιακός για τον Ντιόγκο


Την επιστροφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό πριν από το τέλος του δανεισμού του θα επιχειρήσει η Φλαμένγκο και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. «Η πρώτη αλλαγή που θα γίνει το 2011 θα είναι η επιστροφή του Ντιόγκο», αναφέρει χαρακτηριστικά η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «esporte».
Και η συνέχεια: «Ο λόγος είναι απλός. Ο Ολυμπιακός έχει καταγγείλει στη FIFA την καθυστέρηση πληρωμής μίας δόσης ύψους 350 χιλιάδων ευρώ, που μπορεί να στοιχίσει την τιμωρία της Φλαμένγκο».
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της «Φλα», Μίσελ Λέβι, που υποστήριξε πως προσπαθεί να έρθει σε συμβιβασμό με τους «ερυθρολεύκους» για να αλλάξει η ημερομηνία καταβολής της δόσης. Ωστόσο η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική.
Παράλληλα, ανέφερε πως το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντιόγκο θα συζητηθεί σε σύσκεψη της διοίκησης με το τεχνικό τιμ.
«Κανένας δεν μας έχει πει κάτι από τη Φλαμένγκο. Περιμένουμε να ακούσουμε τη θέση του συλλόγου. Η μπάλα είναι στο δικό τους γήπεδο. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως η επιστροφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο είναι πολύ πολύπλοκη υπόθεση. Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2011 και υπάρχουν συγκεκριμένοι οικονομικοί όροι. Δεν είναι απλά τα πράγματα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ντιόγκο.
πηγή sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου