ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Στηβ :« Μα τι λες τώρα; Με 53 πόντους ούτε ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ομάδα δεν κερδίζεις…».

Στηβ :« Μα τι λες τώρα; Με 53 πόντους ούτε ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ομάδα δεν κερδίζεις…».

 26/04/2013

Kαλεσμένο τον Στιβ Γιατζόγλου ειχαν ο Φιλιππο Συριγος και υιος και προσπαθωντας να α...αυτωσουνε τα...αυτα αρχισαν τις δακρυβρεχτες ατακες λεγοντας οτι ο Ευρωπαιος Παναθηναικος αδικηθηκε απο την διαιτησια και τις συνηθισμενες παπαριες της οικογενειας Συριγου...
Με το που τα ακούει αυτά ο Στβ..τα παιρνει στην κρανα και αρχιζει να τους παίρνει αμπάριζα και έγινε το έλα να δεις…
Ξεκινάει ο μπαμπάς να του λέει για τα τρία φάουλ του Διαμαντίδη και τον αποστομώνει ο Στιβ λέγοντας του… ¨Δηλαδή μου λες ότι το ματς τελείωσε οταν χρεώθηκε με τρία φάουλ ο Διαμαντίδης; Γιατί; Δεν έχει άλλους παίκτες;»



Μετά την πρώτη «φάπα» έρχεται και η δεύτερη… Του ξαναλέει ο μπαμπάς ότι ο Παναθηναϊκός έχασε από την διαιτησία και τα φάουλ και του απαντάει ο τεράστιος Στιβ… « Μα τι λες τώρα; Με 53 πόντους ούτε ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ομάδα δεν κερδίζεις…».
 
Και καπάκι έρχεται και η επόμενη… Παίρνει το λόγο ο γιος και επισημαίνει ότι οι σφαγείς-διαιτητές αν έδιναν το φάουλ στον Ούκιτς στους -6 θα ήταν όλα αλλιώς για να συμπληρώσει ο μπαμπάς οτι είναι σωστό αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός είχε γυρίσει το παιχνίδι και έρχεται ο Στιβ για να τα γ…. ΟΛΑ… « Τι λέτε μωρέ; Που τα είδατε αυτά; Πότε γύρισε το παιχνίδι πίσω; Το γύρισε με 6 πόντους πίσω στην έδρα της Μπαρτσελόνα; Εγώ ξέρω οτι γυρνάς το ματς όταν είσαι μπροστά…»

Έχουν καταλάβει για τα καλά οτι ο Στιβ τους κάνει ζημιά και το γυρίζουν… Μιλάνε για την ηρωική προσπάθεια και λένε οτι η ομάδα έχει μέλλον… Εκεί έρχεται ο ΘΕΟΣ Στιβ να τους αποτελειώσει λέγοντας… «Καλά, μην τα λέτε έτσι γιατί είναι και το ελληνικό πρωτάθλημα και αν το χάσουν, τότε τα ξαναλέμε…»
Αφού η οικογένεια δεν τα κατάφερε ούτε έτσι το έριξε στις μπασκετικές ορολογίες μπας και το σώσει… Μέγα σφάλμα! Το «Λιοντάρι» πήρε φόρα και δεν άφησε τίποτα όρθιο… «Τώρα θα μιλήσουμε για μπάσκετ ή θα κάνουμε πλάκα; Θέλετε; Άσε που νομίζω οτι ο Δημήτρης πρέπει να μπερδεύτηκε λίγο εκεί που τα έλεγε για την ζώνη…» Πινέλο και στο ξεσκονιστήρι….
Ο Στιβ ,όμως ήταν ασταμάτητος και τους είχε βαρεθεί κιόλας… Απευθυνόμενος και στους δύο που προσπαθούσαν να μετατρέψουν την π#^@*) σε απλή βούρτσα τους λέει το ΜΥΘΙΚΟ… «Οκ! Ότι πείτε… Μου αρέσει που έχετε μια δικαιολογία για όλα…»
Κάπως έτσι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με το ΛΙΟΝΤΑΡΙ να τους παίρνει… μπάλα…
Γεια σου ρε Στιβ ΜΑΓΚΑ!
Πατηστε και στον συνδεσμο να το δειτε και να το ακουσετε ιδιοις ομασι....
http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediaFiletypeid=2&mediafileid=221212

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου