ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Δύσκολα προλαβαίνει!

Δύσκολα προλαβαίνει!

24/04/2013
 Ο Μπόατενγκ κέρδισε την ελευθερία του, αλλά δύσκολα θα προλάβει να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Δύσκολα προλαβαίνει!
Η καλή είδησης έφτασε για την υπόθεση του Μπόατενγκ αλλά ενδέχεται να μείνει… λειψή!

Όπως διαβάσατε πρώτοι από το www.sport-fm.gr ο Ντέρεκ Μπόατενγκ κέρδισε τη δικαστική διαμάχη που είχε με την προηγούμενη ομάδα του, την Ντνίπρο, μετά από τη σχετική απόφαση του CAS.

Έτσι –και τυπικά- είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα θέλει, δηλαδή, στον Ολυμπιακό με τον οποίο και έχει υπογράψει συμβόλαιο το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι αλλά και προοπτική ανανέωσης για δύο χρόνια.

Ακόμη κι έτσι όμως, δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, με το ενδιαφέρον όλων να πέφτει στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ ή τον Αστέρα Τρίπολης.

Γιατί όμως;

Η πλευρά του παίκτη έχει ενημερωθεί για την απόφαση του CAS, η οποία χαρίζει στον Μπόατενγκ την ελευθερία του! Με τη σειρά τους έχουν ενημερώσει τον Ολυμπιακό για τη θετική εξέλιξη αυτή!

Όμως όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις αυτές, η απόφαση του Διεθνούς Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου θα πρέπει να καθαρογραφεί, να ανακοινωθεί επίσημα αλλά και να εγκριθεί από την FIFA, έτσι ώστε να μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή.

Για να συμβεί αυτό χρειάζεται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάτι που ουσιαστικά αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην έχει εκδοθεί πριν τον τελικό του Κυπέλλου!

Εφόσον συμβεί αυτό ο Μπόατενγκ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο σημαντικότατο παιχνίδι κάτι θεωρείται πιθανό!

Στην άλλη περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν να παίξουν και πάλι χωρίς τον Μπόατενγκ.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου