ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Εκτυφλωτικη η λαμψη για ολους τους αντιπαλους του Θρυλου απο τα αστερια των χρυσων δεκαετιων στην εκδηλωση του Συνδεσμου Βετερανων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (pics+video)

Εκτυφλωτικη η λαμψη για ολους τους αντιπαλους του Θρυλου απο τα αστερια των χρυσων δεκαετιων στην εκδηλωση  του Συνδεσμου Βετερανων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (pics+video)

23/04/2013


Οπως σας ειχα υποσχεθει , ειχα την τιμη να ειμαι καλεσμενος του φιλου και συναγωνιστη για το καλο παντα του Θρυλου μας , τον Γραμματεα του Συνδεσμου Βετερανων Ολυμπιακου Αντωνη Γλυκα.

Πραγματικα δεν ξερω απο που να ξεκινησω, δεν προλαβαινα οχι φωτογραφιες να τραβηξω απο την παρελαση των χρυσων ποδοσφαιρικων αστερων που εχουν περασει απο τον Θρυλο μας αλλα ουτε καν να χαιρετησω καποιους γνωστους Βετερανους αλλα και καποιους φιλους, με το που πηγαινα να μμιλησω σε καποιον, εφευγα αμεσως γιατι επρεπε να φωτογραφησω κατι αλλο...κυριολεκτικα ...ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΧΑΜΟΣ!
Ας τα παρουμε λοιπον απο την αρχη...
Ενα απο τα βασικα κομματια της ερυθρολευκης οικογενειας οι Βετερανοι του με ονόματα βαριά σαν… ιστορία, βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο V’ammos του Σταδίου Καραϊσκάκη, στην γιορτή που διοργάνωσαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, για τα 4 αστέρια που θα έχει, πλέον, η ερυθρόλευκη φανέλα.
Το παρών στην εκδήλωση, εν μέσω χειροκροτημάτων, έδωσε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως και το τεχνικό τιμ των πρωταθλητών, αποτελούμενο από τους Μίτσελ, Βίκτορ και Νικοπολίδη. Την διοίκηση, πέραν του προέδρου, εκπροσώπησαν οι Γιάννης Βρέντζος, Σάββας Θεοδωρίδης, Γιάννης Μώραλης, Κώστας Καραπαπάς, Γιώργος Κοκολάκης, ενώ από τους ποδοσφαιριστές, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι Μοντέστο, Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα και Μανιάτης, πρόσφατες μορφές του παρελθόντος, όπως ο μεγάλος αρχηγός Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Λουτσιάνο, ο Ανδρέας Νινιάδης, αλλά και δύο από τους πλέον αγαπημένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου. Ο «Μάγος» Ζιοβάνι και ο τεράστιος Νίκος Αναστόπουλος.
Η γιορτή περιλάμβανε και αρκετές βραβεύσεις προέδρων που έγραψαν το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Συνδέσμου, όπως αυτή του πρώτου προέδρου της ομάδας, Γιώργου Ανδριανόπουλου (βραβείο το οποίο παρέλαβε η οικογένεια του), του μεγάλου Νίκου Γουλανδρή ( το οποίο και παρέλαβε ο πρόεδρος του ιδρύματος «Γουλανδρή», του Σταύρου Νταϊφά (το οποίο παρέλαβε η Λόλα Νταϊφά) και του μεγαλύτερου σε προσφορά προέδρου στην ιστορία του Ολυμπιακού, του Σωκράτη Κόκκαλη (το οποίο και παρέλαβε ο Σάββας Θεοδωρίδης).
Επίσης, οι βετεράνοι του Θρύλου βράβευσαν και δύο ποδοσφαιριστές που μέχρι πρόσφατα φορούσαν τα «ερυθρόλευκα», τους Ζιοβάνι και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

 Δειτε φωτορεπορταζ απο την εκδηλωση

 Ας ξεκινησουμε με την υποδοχη στο Vammos, την πανεμορφη Αννουλα

 Οι πρωτοι καλεσμενοι καταφθανουν...
 
Και μεταξυ αυτων ο Μαγος Τζιοβανι Σιλβα ντε Ολιβειρα και ο ..Σερ Τακης Λεμονης

 Καταφθανει και ο αγαπημενος μας  Αντωνης Νικοπολιδης , οι συστασεις περιττευουν...
 Αλεκος Κτενας-Γρηγορης Γεωργατος
 Τα πρωτα πηγαδακια ξεκινουν και οι συζητησεις παιρνουν φωτια...ο αιωνιος αρχηγος Πρεντραγκ Τζορτζεβιτς
 
 Ο Αριελ Ιλμπαγασα και ο Φρανσουα Μοδεστο

 Τα πρωτα τραπεζια με παρεες ερυθρολευκων αστερων αρχιζουν να γεμιζουν...
Λουτσιανο νετ Σοουζα, Αβρααμ Παπαδοπουλος και Γιαννης Μανιατης
Ο Προεδρος της ΠΕΦΟ Κωστας Μπαρμπης
 Ο Προεδρος της Super League Γιαννης Μωραλης και ο Αντιπροεδρος του Ολυμπιακου Σαββας Θεοδωριδης
 Οι αρχηγοι Αβρααμ Παπαδοπουλος και Γιαννης Μανιατης , ο βοηθος προπονητη Αντωνης Νικοπολιδης και ο προπονητης τερματοφυλακων Αλεκος Ραντος, και βεβαια στην γωνια ο αιωνιος αρχηγος...Πεντραγκ Τζορτζεβιτς



 Ο επιτιμος Προεδρος του Ερασιτεχνη Λεωνιδας Θεοδωρακακης ο Ηλιας Υφαντης ο Κωστας Πολυχρονιου ο Μπαμπης Καραπατης. ο Προεδρος του Συνδεσμου Βετερανων Γιωγος Δαριβας η κα Λολα Νταιφα και ο Ηλιας Ρωσσιδης

Μαζι στο ασανσερ μπηκα με τον Μιτσελ και αργοτερα του ζητησαν να βγουμε μια αναμνηστικη φωτο και προσφερθηκε με ολη του την ευγενεια που τον διακρινει...πραγματικα ειναι ενας υπεροχος ευγενικος ανθρωπος καλη επιτυχια να εχει με τον Θρυλο μας.

 

Η αιθουσα του Vammos αρχιζει και γεμιζει και ο Αντωνης Γλυκας κυριολεκτικα αεικινητος καλωσοριζει τους καλεσμενους

 
 

 Ο μεγαλος μαγος Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα
 

 Συνεντευξη στα ΜΜΕ εδωσε ο μιλωντας και για την αυτογραφια του που παρουσιασε το μεσημέρι της Δευτέραςλιγο πριν την μεγαλη εκδηλωση των Βετερανων του Ολυμπιακου


Ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα παρουσίασε την αυτοβιογραφία του παρουσία σπουδαίων προσωπικοτήτων του Ολυμπιακού όπως οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Γιάννης Μώραλης, Πέτρος Κόκκαλης, Λουτσιάνο ντε Σόουζα και Γιώργος Λούβαρης.
Ο "μάγος" βρέθηκε στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4), όπου και παρουσίασε την αυτοβιογραφία του (σ.σ. όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα) με τίτλο "Ο Θρύλος - Η αυτοβιογραφία μου".
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών πολλές σπουδαίες προσωπικότητες του Ολυμπιακού όπως οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Γιάννης Μώραλης, Πέτρος Κόκκαλης, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Λούβαρης και η κυρία Λόλα Νταϊφά.

Παρουσία του διευθυντή επικοινωνίας των ερυθρολεύκων, Κώστα Καραπαπά, ο Ζιοβάνι ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Λοθάνο που επιμελήθηκε την αυτοβιογραφία του και χαρακτήρισε την Ελλάδα ως δεύτερο σπίτι του, ευχαριστώντας τον Θεό που τον έφερε στην χώρα μας για να ζήσει απίστευτες στιγμές.

"Η σημερινή είναι μία πολύ συγκινητική ημέρα για μένα και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που είναι εδώ. Από την αρχή της καριέρας μου δεν είχα σκοπό να γίνω ένας τρομερός παίκτης.


 
Αλλά να είμαι ένας ποδοσφαιριστής που θα ήμουν καλός με τους ανθρώπους και που θα αποκτούσε φίλους. Σήμερα αυτό το βλέπω και είμαι πολύ χαρούμενος, που ήρθα στο σωστό μέρος και που συνέχισα τη ζωή μου εδώ. Ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ σε αυτούς τους φίλους ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές μου. Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Ο Θεός ήταν πολύ καλός μαζί μας γιατί μας έστειλε κοντά μας καλούς ανθρώπους.


 
Είμαι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν θέλω να δείχνω τη ζωή μου, αλλά αυτή είναι μία χώρα που με φιλοξένησε και με έκανε να αισθανθώ σαν το σπίτι μου. Ο Θεός μου έστειλε πρόσωπα που με βοήθησαν. Μέσα στο γήπεδο όλα είναι εύκολα, αλλά έξω; Στην καθημερινότητα χρειάζεσαι σωστούς ανθρώπους.


 
Ευχαριστώ τη γυναίκα μου που ήταν δίπλα μου, πάντα ήταν εκεί όπου και να έχουμε ζήσει, όπως και όλοι οι φίλοι μου που είναι εδώ και σήμερα αισθάνομαι ξανά την αγάπη σας. Με το βιβλίο μου θα ανακαλύψουν λίγα περισσότερα για το πρόσωπο μου", δήλωσε συγκινημένος ο Ζιοβάνι.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Βραζιλιάνο για το γεγονός πως υπήρξαν συμπαίκτες:

"Το να είσαι συμπαίκτης με τον Ζιοβάνι είναι πολύ δύσκολο. Μετά το Ζιοβάνι υπάρχει μεγάλο κενό, όσον αφορά στην συνεργασία με άλλους ποδοσφαιριστές. Την προσωπικότητα και την αγάπη που είχε για τη μπάλα δεν την έχω συναντήσει πουθενά, τον ευχαριστώ που ήταν συμπαίκτης μας".


 
Ο Πέτρος Κόκκαλης με τη σειρά του ευχαρίστησε τον "Ζιο" για την τεράστια προσφορά του στον Ολυμπιακό:

"Τον ευχαριστώ για την τεράστια προσφορά του. Ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής και χαίρομαι ιδιαίτερα που βοήθησα κι εγώ ώστε να έρθει στον Ολυμπιακό. Δεν τον ήξερα, αλλά εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα στο αεροδρόμιο και μετά στο γήπεδο. Όταν έπαιζε ο Τζιοβάνι, πήγαινα και παρακολουθούσα τους αγώνες".


 
Ο Γιώργος Λούβαρης πήρε τον λόγο και τόνισε τα εξής: "Δεν τον είχα δει ποτέ, αλλά όταν έμαθα πως τον θέλουμε, δεν το πίστευα γιατί ήταν τεράστιος ποδοσφαιριστής. Πήγαμε ένα βράδυ στη Βαρκελώνη με τον Πέτρο Κόκκαλη, μείναμε πολλές ημέρες, συναντήσαμε αρκετά προβλήματα, αλλά τελικά τον φέραμε. Ήξερε τρομερή μπάλα, της "μιλούσε" και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Τον ευχαριστώ πολύ".


 
Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε για τον συμπαίκτη και αντίπαλο Ζιοβάνι που τον... πλήγωσε δις: "Είχα την τύχη να τον έχω αντίπαλο, αλλά και συμπαίκτη, έστω και για έναν χρόνο. Μου έβαλε δύο γκολ τα οποία με πλήγωσαν, αλλά αυτή ήταν η τύχη μου. Όλοι θα ήθελαν να του μοιάσουν".

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΓΛΥΤΩΝΕ....
 
 Με το που τελεθωσε η συνεντευξη του Τζιο στα ΜΜΕ τον επιασα κυριολεκτικα αιχμαλωτο ομως η ευγενεια αυτου του παιδιου πραγματικα σε συναρπαζει...του εκανα δωρο ενα ημερολογιο της χρονιας 2012+1 της Θυρας 7 που εγραφε απο πισω...
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ALEX WEB RADIO/TV ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!
www.alexwebradio/tv@blogspot.com
Και βεβαια του εξηγησα ποιος ειναι ο ALEX WEB RADIO/TVκαι η ερυθρολευκη ραδιοτηλεοπτικη εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ προτρινοντας τον να διαβαζει οσα γραφουμε για τον Ολυμπιακο και να ενημερωνεται απο την πληρη δημοσιευση ολων των θεματων που αφορουν την ομαδα




Εν συνεχεια...
 
Η εκδήλωση άρχισε με την άφιξη του Προέδρου της Π.Α.Ε. κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στο V’Ammos. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας εισήλθε στην αίθουσα υπό τους ήχους του ύμνου του Ολυμπιακού, χειροκροτούμενος από τους παρευρισκομένους! Εκεί ήταν, φυσικά και το βαρύτιμο τρόπαιο του εφετινού Πρωταθλήματος!

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Αντώνης Γλύκας, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και συνέχισε: «Η σημερινή εκδήλωση των Βετεράνων είναι αφιερωμένη στην ομάδα-Θρύλος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, με τα 40 Πρωταθλήματα, Κύπελλα, νταμπλ…
Εν συνεχεία ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων, Γιώργος Δαρίβας, πήρε τον λόγο και πρόσθεσε: «Σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ. Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα γιατί θα τιμήσουμε τους προέδρους Γιώργο Ανδριανόπουλο, Νίκο Γουλανδρή, Σταύρο Νταϊφά, Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο καθένας από τους οποίους έχουν βάλει τη δική του σφραγίδα στον Ολυμπιακό μας. Ευχόμαστε όλη την κατάκτηση του 41ου Πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό μας με περισσότερους βαθμούς. Θέλω από το βήμα αυτό να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας και να τονίσω ότι θα τον στηρίζουμε πάντοτε, σε χαρά και σε λύπη. Βαγγέλη προχώρα, είμαστε μαζί σου»!

Ο Πρόεδρος του συλλόγου τιμήθηκε από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού για τα Πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει, για την προσφορά του στην ομάδα και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα!

Ο ηγετης του Ολυμπιακου μας τοποθετηθηκε ως εξης..

 
"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σας βλέπω όλους μαζί πάλι απόψε. Πολλούς φίλους, πολλούς ανθρώπους που μας συνδέει φιλία, έντονα συναισθήματα. Όπως είδατε χθες, θέλαμε με μία λιτή τελετή να αποτυπώσουμε την ιστορία του Θρύλου μας, η οποία έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα από όλους εσάς που είσαστε εδώ μέσα. Μας έχετε κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και νομίζω ότι αυτά τα οποία έχει πετύχει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, όλα αυτά τα χρόνια, είναι κάτι το οποίο ελάχιστες ομάδες το έχουν πετύχει σε όλο τον κόσμο.

Από εκεί και πέρα, μετά την πρώτη φιέστα, στο πρώτο Πρωτάθλημα που είχαμε πάρει το 2011, είχα υποσχεθεί άλλα 20! Και καλό είναι να το κάνουμε, με έργα και με πολύ λίγα λόγια. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που έχουμε πετύχει σήμερα είναι να είναι μία υγιής ομάδα, έχουμε τις Ακαδημίες μας, τους Νέους μας, με τους οποίους γίνεται μία πολύ καλή δουλειά και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα τα βλέπουμε καθημερινά. Επίσης η ομάδα μας, όπως βλέπετε φέτος με χαρακτηριστική ευκολία κέρδισε αυτό το Πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, έχουμε χρόνο μπροστά μας το καλοκαίρι και να ενισχυθούμε περισσότερο και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη σεζόν. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είναι καλό στον Ολυμπιακό να είμαστε όλοι μία γροθιά. Και νομίζω ότι είμαστε. Το βλέπετε και εδώ μέσα απόψε. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, άνθρωποι που το παίζουν Ολυμπιακοί, καθημερινά από εκεί που γράφουν ή από εκεί που συζητάνε να βρίζουν ή να προσπαθούν να δημιουργήσουν ζημιά.

Είναι ελάχιστοι. Αν υπάρχουν 100, 200, 300, δεν θα 'θελα να τους χαρακτηρίσω. Δεν μας επηρεάζει καθόλου. Γιατί; Αυτό που βλέπω μπροστά μου, τόσες χιλιάδες κόσμου, είναι τα εκατομμύρια οπαδούς μας που χαίρονται με κάθε στιγμή, με κάθε επιτυχημένη στιγμή της ομάδας μας, δεν μπορούν να μας χαλάσουν αυτή την εικόνα 100 κοπρόσκυλα. Να το πούμε και έτσι.

Όπως έχω πει ξανά, η εικόνα είναι των 5.000.000 Ελλήνων, η μισή Ελλάδα που είναι Ολυμπιακοί. Και η άλλη μισή στο εξωτερικό. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους εγώ θα δώσω το παν για να είναι εκείνοι υπερήφανοι, να είναι ευχαριστημένοι με την ομάδα μας. Όπως σας έχω πει δεν χρειάζεται να λέμε τίποτα περισσότερο. Θα το πράξουμε με το παραπάνω στο γήπεδο. Σας ευχαριστώ όλους. Ζήτω ο Ολυμπιακός!".

Ακολουθησε πραγματικα δυνατο χειροκροτημα απο ολους επικροτωντας τις δηλωσεις του Προεδρου του Ολυμπιακου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ

To video ειναι απο το http://lib.tilesport.tv/ Θα ηθελα να σας πω αυτο που ελαβα εγω απο αυτην την εκδηλωση και απο τα προσωπα που ειδα και μιλησα μαζι τους ...
Πρωτα απολα...θα ηθελα να μιλησω για τον νεο προπονητη μας τον Μιτσελ, αλλο να τον βλεπεις απο μακρυα στον παγκο και αλλο απο κοντα, ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος χωρις βεντετισμο αν και θα μπορουσε να τον εχει , φαινεται στο προσωπο του οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος που βρισκεται στον Ολυμπιακο και η φιλοδοξια του για μεγαλες πορειες ξεχειλιζει απο την προσωπικοτητα του...εμενα με επεισε....

Αυτο που ελαβα απο τον Προεδρο του Ολυμπιακου μας ειναι το εξης...εχει μεγαλη στεναχωρια μεσα του, θα ελεγα πικραθηκε παρα πολυ απο οσα ειπωθηκαν , γραφτηκαν ολες αυτες τις μερες, και οπως καταλαβαινετε, δεν ειναι δυνατον να τον κραζουν την ωρα που βρισκεται ο πουθενας Αλαφουζος στο γηπεδο...μεγαλη ξεφτυλα για εναν ανθρωπο που στην τελικη αναλυση ειναι γαυρος,και που αν ηταν αλλος θα ειχε φυγει την αλλη ωρα αλλα αυτος επελεξε να παραμεινει και να αποδειξει σε ολους μας οτι δεν ηρθε για πλακα στον Ολυμπιακο, ουτε για στημενα οπως εγραψανουτε για να κονομησει, εχει λεφτα να φαν και οι κοτες.
Με λιγα λογια , ο σκοπος του ειναι να φιαξει απο την αρχη τον Ολυμπιακο να κανει τις απαραιτητες ενεργειες χωρις να λυπηθει το χρημα σε αξιολογες μεταγραφες αλλα κανεις να μην περιμενει σπαταλες.
Ολοι μαζι λοιπον στην μεγαλη αυτη νεα προσπαθεια της ερυθρολευκης διοικησης, και το λεω αυτο γιατι ηταν αυτο που ελαβα χτες εγω απο τα προσωπα και τις εκφρασεις ολων οσων βρεθηκαν εκει.

Οι βραβευσεις

Πρώτος βραβεύτηκε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και τα 12 Πρωταθλήματα, τα οποία έχει κατακτήσει φορώντας την τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα. «Νομίζω πως όταν σε βραβεύουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προσφέρει τόσα πολλά σε αυτή την ομάδα, στον Ολυμπιακό, τα λόγια είναι περιττά. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ», ήταν τα λόγια του.
Ο Ηλίας Υφαντής με τον Κώστα Πολυχρονίου τίμησαν στη συνέχεια τον Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα. Ο «μάγος» παρέλαβε το βραβείο του συγκινημένος.
 

Ακολούθησε η βράβευση του προπονητή του Ολυμπιακού, του κ. Μίτσελ, την οποία έκανε ο Πρόεδρος των Βετεράνων του Ολυμπιακού, ο κ. Δαρίβας.
 
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναγνώριση και το βραβείο, είμαι πάρα πολύ περήφανος που μπορώ να αποτελώ κι εγώ μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Προέρχομαι από έναν σύλλογο στον οποίο άρχισα στα 12 και από τον οποίο έφυγα στα 36. Είναι ένας σύλλογος που ξέρει να αναγνωρίζει αυτές τις στιγμές και ξέρω πως είναι να είσαι μέλος ενός συλλόγου που κυριαρχεί και έχει πάντα τόσους τίτλους. Ξέρουμε τη σημασία που έχει για όλους αυτή η ομάδα και γνωρίζουμε καλά τη σημασία και όλου αυτού του κόσμου, ο οποίος είναι κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού μας», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.
 

Ο κ. Γλύκας στη συνέχεια έστειλε συγχαρητήρια προς τον κ. Στορκ και την ομάδα Νέων για την κατάκτηση και αυτού του Πρωταθλήματος!
Αμέσως μετά τον κ. Μίτσελ, είχε έρθει η ώρα των αρχηγών να τιμηθούν. Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανσουά Μοδέστο σήκωσαν ξανά το τρόπαιο του Πρωταθλητή και παρέλαβαν τα δικά τους, υπό τους ήχους, για ακόμη μία φορά, του «We Are The Champions»! Η ιστορία του Ολυμπιακού βράβευσε τη σημερινή ομάδα!
 

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σημείωσε: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών. Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους μας που φοράμε αυτή τη φανέλα. Και για όλους όσοι έχουν σταματήσει πρόσφατα, ή πιο παλιά και εν γένει για όλους τους Βετεράνους, ισχύει ότι είναι για εμάς πρότυπα! Θέλουμε να σας μοιάσουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να μπορέσουμε να σας κάνουμε όλους υπερήφανους, γιατί πιστεύετε σε εμάς».
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πολλοί παλαιοί άσοι της ομάδας, από την παλαιότερη, αλλά και πιο πρόσφατη ιστορία του Ολυμπιακού.
Στη συνέχεια ήρθε η ώρα των Προέδρων. Πρώτος ο αείμνηστος Γιώργος Ανδριανόπουλος. Η κα. Λένα Κυριακίδου, κόρη του Γιώργου Ανδριανόπουλου παρέλαβε την τιμητική διάκριση, ενώ παρών ήταν και ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος.
 
Αμέσως μετά, ο Νίκος Γουλανδρής. Μία τεράστια φυσιογνωμία για τον Ολυμπιακό. Την τιμητική του διάκριση παρέλαβε, ουσιαστικά, η οικογένειά του, μέσω του Ιδρύματος Γουλανδρή και τον κ. Μασούρη, ο οποίος τόνισε: «Καλησπέρα σε όλους, εκ μέρους της οικογενείας Γουλανδρή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και ιδιαίτερα τον Σύλλογο Βετεράνων και να ευχηθούμε στον Ολυμπιακό μας μεγάλες επιτυχίες».
 
Η κα. Ειρήνη Νταϊφά, κόρη του Σταύρου Νταϊφά, μεγάλου Προέδρου του παρελθόντος του Ολυμπιακού μας πήρε, στη συνέχεια, τη δική της τιμητική διάκριση, για λογαριασμό του πατέρα της. «Καλησπέρα σας και από μένα θα είναι δύσκολο να είμαι τόσο θριαμβευτική, δεν μπορεί για λόγους υγείας, αλλά η σκέψη του είναι πάντα μαζί σας», εξήγησε και εν συνεχεία διάβασε έναν χαιρετισμό από τον πατέρα της. Παρούσα ήταν και η κα. Λόλα Νταϊφά.
  
 Η κα. Ειρήνη Νταϊφά, κόρη του Σταύρου Νταϊφά αναμεσα στις μεγαλες δοξες του παρελθοντος Γιαννης Αρβανιτης, Νικος Βαμβακουλας Νικος ΜπονοβαςΓιαννης Βαιτσης, Γιαννης Γουναρης  και Τακης Λεμονης
Επόμενη… στάση στη μεγάλη ιστορία του Ολυμπιακού, ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης. «Δώδεκα πρωταθλήματα, το νέο γήπεδο Καραϊσκάκη… Σηματοδότησε μία άλλη μεγαλύτερη πορεία», είπε ο κ. Γλύκας. Ο κ. Κόκκαλης έστειλε τους χαιρετισμούς του από την Αμερική και ζήτησε να δει όλο το Δ.Σ. των Βετεράνων όταν επιστρέψει από για να παραλάβει το κύπελλό του, το οποίο προς το παρών πήρε ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης.
 
Και κάπως έτσι, η εκδήλωση έφτασε προς το τέλος της, όπου… περίμενε η σημερινή εποχή. Η εποχή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και τελειωνοντας οι βραβευσεις ξεκινα η δεξιωση και οι φωτογραφοι παιρνουν φωτια για τις αναμνηστικες πλεον φωτογραφισεις....εβγαλα κι εγω οτι προλαβα...

Μια φωτογραφια 1000 λεξεις...
  Κοτακης,Κελεσιδης, Γεωργατος Αναστοπουλος Αντωνης Γλυκας , Γιαννης Αρβανιτης





 

 Αλεκος Κτενας, Μπαμπης Σταυροπουλος και ο μεγαλος γκολκηπερ Γιαννης Φρονιμηδης, ενας υπεροχος ευγενης ανθρωπος που με κατακτησε κυριολεκτικα με την ευγενικη του παρουσια συζητωντα για θεματα που αφορουσαν τον Ολυμπιακο


 Ατωνης Γλυκας-Γιαννης Γουναρης η μεγαλη δοξα του Ολυμπιακου που ειχε ερθει απο την Θεσσαλονικη για να τιμησει τον Ολυμπιακο...μπραβο Γιαννη !!!

 Ο φιλος μου δημοσιογραφος Νικος Αβραμιδης με τον Γιαννη Γουναρη


 Γιαννης Γουναρης, Κωστας Καραπατης, Αντωνης Γλυκας



 Αντωνης Γλυκας, Γιαννης Μπονοβας

 Οι ομορφες παρουσιες που βοηθησαν στην ομορφη αυτη εκδηλωση


 Και ενα ομορφο πλανο απο το Γεωργιος Καραισκακης αργα την νυχτα, περασμενες 11 ....μια πραγματικη οπτασια...


 Και κλεινοντας εδω θα ηθελα να πω δυο απλα λογια....
Πρωτα απολα, ενα μεγαλο ευχαριστω στον Συνδεσμο Βετερανων του Ολυμπιακου για ολην αυτην την προσπαθεια αναδειξης του ερυθρολευκου μεγαλειου...το μεγαλειο του Ολυμπιακου και της τρισενδοξης ιστοριας του.
Ολοι οι νεωτεροι ειναι υποχρεωμενοι να μαθαινουν απο τους Βετερανους τι πραγματικα σημαινει Ολυμπιακος και ολα οσα συνεβησαν δεην πρεπει οχι απλα να ξανασυμβουν αλλα να μην υπαρχουν ουτε καν σαν σκεψη στο μυαλο του καθε γαυρου οπαδου...
Ο Ολυμπιακος ειναι τοσο μεγαλος, που ξεπερνα τα περατα του κοσμου το μεγαλειο του το αντικρυζουν παντου ολοι οι λαοι αλλα και ολες οι ομαδες ακουγοντας η διαβαζοντας την τρισενδοξη ιστορια των ρεκορ του και των κατακτησεων του πραγματα που δεν εχουν κανει αλλα πολυ μεγαλυτερα και παλαιωτερα απο αυτον.Και για να το πω πιο απλα αδελφια γαυροι...
ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ 40 ΚΟΥΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΡΕΑΛ Η Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ...ετσι, για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους, και να περιμενουμε ολοι με υπομονη και λογικη την διοικηση του Ολυμπιακου να πραξει αυτα που πρεπει για την επομενη περιοδο, και εμεις οπως παντα εκει,διπλα στην μεγαλη μας αγαπη,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΡΙΓΩΤΗ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ...αυτο που ελαβα χτες εγω απο αυτην την εκδηλωση ιδιοις ομασι ειναι οτι ολοι απο Προεδρο , προπονητη, ποδοσφαιριστες αλλα και μεχρι τον τελευταιο που θα ασχοληθει με τον Ολυμπιακο ειναι οτι ο κεθενας ξεχωριστα θα κανει την δουλεια του και αυτο που πρεπειστο μετρο παντα του δυνατου για να κατακτησουμε και του χρονου το νταμπλ και μια αξιοθαυμαστη πορεια στην Ευρωπη.

Συγχαρητηρια στους Βετερανους και....

ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Ο οπαδος 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου