ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ήρθε με προτάσεις ο Ζιοβάνι

Ήρθε με προτάσεις ο Ζιοβάνι

Ο Ζιοβάνι δεν ήρθε στην Ελλάδα μόνο για να παρευρεθεί στην φιέστα του Ολυμπιακού και να προωθήσει την αυτοβιογραφία του, αλλά και για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας για κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών από την Βραζιλία.
Ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα είναι ένας άνθρωπος που λατρεύεται στον Πειραιά, καθώς για έξι χρόνια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό προσφέροντας αξέχαστες στιγμές και τίτλους στην ομάδα και τον κόσμο της.
Ο "μάγος" βρίσκεται ξανά στη χώρα μας για μια σειρά εκδηλώσεων που θα ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή (26/4), όταν και θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Βραζιλιάνος άσος του παρελθόντος το Σάββατο (20/4) ήταν στο Red Store όπου υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ την Κυριακή (21/4) μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε το παρών στην φιέστα πρωταθλήματος που πραγματοποίησαν οι ερυθρόλευκοι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Εκτός από την παρουσία του σε διάφορες εκδηλώσεις και την προώθηση της αυτοβιογραφίας του (σ.σ. όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς), ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα ήρθε στην Ελλάδα έχοντας στην ατζέντα του ονόματα ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό.

Όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του Ζιοβάνι, Μαρσέλο, στο περιθώριο της παρουσίας του "Ζιο" στο Red Store, ο "μάγος" έχει υπόψιν του ορισμένες περιπτώσεις Βραζιλιάνων παικτών για να προτείνει στους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας. Όπως είναι φυσικό, ο Μαρσέλο δεν προχώρησε σε περαιτέρω πληροφορίες τονίζοντας πως αυτά τα θέματα θα ειπωθούν ανάμεσα στον Ζιοβάνι και τους διοικούντες του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου