ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Γαλλορωσικό ενδιαφέρον για Μανωλά

Γαλλορωσικό ενδιαφέρον για Μανωλά

23/04/2013
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, τον οποίο παρακολουθεί και η Μονακό. Την ίδια ώρα, οι Γάλλοι φέρονται να ενδιαφέρονται και για τον Κώστα Μήτρογλου!

Γαλλορωσικό ενδιαφέρον για Μανωλά
Μετά την Μονακό και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Μανωλά, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Άνθρωπος της Μονακό, από την πλευρά του, βρέθηκε πάλι στο «Καραϊσκάκη», θέλοντας να «τσεκάρει» από κοντά τον νεαρό στόπερ.

Ωστόσο, ο Μίτσελ επέλεξε να μην τον χρησιμοποιήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι Γάλλοι παρακολουθούν και τον Κώστα Μήτρογλου.

Ωστόσο, αν επιβεβαιωθεί ότι η Ζενίτ θέλει τον Μανωλά και ένα ποσό της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ για την αγορά του, τότε αλλάζουν τα δεδομένα για τους Μονεγάσκους.

Επίκειται συνάντηση Μαρινάκη-«Ζίο»

Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ζιοβάνι, ο οποίος φέρεται να έχει ξεχωρίσει δύο-τρεις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Βραζιλία για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Οι διοικούντες έλεγαν πως ο «μάγος» κάνει καλή δουλειά και εκείνος έχει πάρει «ζεστά» τον ρόλο του σκάουτερ του συλλόγου.

Τι θα γίνει με Μπόατενγκ-Πίνο

Εν αναμονή της δικαίωσης του Ντέρεκ Μπόατενγκ στη δικαστική μάχη που έχει με την διοίκηση της Ντνίπρο βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η ιστορία έχει αρχίσει να… τραβάει επικίνδυνα.

Όσον αφορά τον Πίνο, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, αν και φημολογείται ότι θα επανενταχθεί στην ομάδα και μάλιστα θα μείνει και για του χρόνου.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου