ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η συντευξη των Αγγελοπουλων μετα την προκριση-Δηλωσεις προπονητη και παικτων (videos)

Η συντευξη των Αγγελοπουλων μετα την προκριση-Δηλωσεις προπονητη και παικτων (videos)

27/04/2013

Δικαιομενοι για την πιστη τους για αυτην την ομαδα και γεματοι υπερηφανεια και χαρα οι Προεδροι του Ολυμπιακου Παναγιωτης και Γιωργος Αγγελοπουλος εδωσαν συνεντευξη τυπου αμεσως μετα την μεγαλη προκριση στι Final Four του Λονδινου
Δειτε το βιντεο



Μπαρτζώκας: "Συγχαρητήρια σε όλους"

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στο Final-4, τονίζοντας ότι το άξιζε με την εικόνα που παρουσίασε ολόκληρη τη χρονιά.

"Καλησπέρα. Όπως είδατε όλοι ήταν ένα ματς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων. Η Εφές, όπως πήρε και τα δύο ματς στην Τουρκία απέβαλε το άγχος", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

"Έτσι, ο τρόπος για να κερδίσουμε ήταν να δείξουμε για ακόμα μία φορά την επιμονή μας στον στόχο μας. Τελικά τα καταφέραμε. Νιώθω και πάλι ότι ήμασταν καλύτεροι κόντρα στην Εφές. Στο δεύτερο ματς που χάσαμε, αν μπορούσαμε να παίξουμε και πάλι θα το κάναμε την ίδια ημέρα.

Είναι, πάντως πιο γλυκιά η γεύση που νικήσαμε εδώ. Προκριθήκαμε για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλοι όσοι δουλέψαμε και οι πρόεδροι μαζί αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια.

Με το νέο τρόπο διεξαγωγής της Ευρωλίγκας καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει κάτι πιο δίκαιο. Παίξαμε πολλά ματς και καταφέραμε να περάσουμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το τι θα γίνει εκεί, είναι κάτι άλλο. Δεν χρειάζεται καμία τεχνική ανάλυση, όλη η προσοχή πρέπει να είναι στους παίκτες, καθώς εκείνοι είναι που τα κατάφεραν".

Για το -15 που βρέθηκε ο Ολυμπιακός είπε: "Η Εφές επέλεξε να μας δώσει το σουτ. Τα ποσοστά μας ήταν κακά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά αν ήσουν ψύχραιμος μπορούσες να καταλάβεις ότι δεν γίνεται αυτό να συνεχιστεί και στο δεύτερο ημίχρονο. Έπρεπε να κοιτάξουμε το ματς επίθεση με επίθεση. Μπήκαμε γρήγορα στο ματς. Στο τρίτο δεκάλεπτο αν δεν κάνω λάθος ο αγώνας ήταν "Χ". Όλοι θα πρέπει να αναγνωρίσετε τον χαρακτήρα των παικτών μας. Ο Περπέρογλου έβαλε κρίσιμα σουτ, όπως και ο Άντιτς, ο Σπανούλης ήταν ηγέτης. Έχουμε, λοιπόν παίκτες με χαρακτήρα".

Στη συνέχεια τόνισε: "Το "πρέπει" στον αθλητισμό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο. Για τον Ολυμπιακό που είναι πρωταθλητής είναι κίνητρο. Όσοι ήρθατε μαζί μας στο εξωτερικό είδατε τη πίεση είχαμε, όλοι ήθελαν να κερδίσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης. Η πίεση ήταν και από εκείνους που ότι και να γινόταν στην Ελλάδα έψαχναν για ενόχους. Είναι λίγοι αυτοί, βέβαια, αλλά για αυτούς έχω να πω ότι η μιζέρια δεν είναι οικονομικό μέγεθος, αλλά ψυχικό μέγεθος".

Να αναφέρουμε ότι ο Οκτάι Μαχμουτί δεν ήρθε στην συνέντευξη Τύπου.

Σπανούλης: "Παίξαμε με ψυχή"

Στην ενέργεια που έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού, στη θέληση και τη διάρκεια που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι καθώς και στο χαρακτήρα της ομάδας, στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη φετινή σεζόν που απαιτεί διάρκεια στην απόδοση και μεγάλη θέληση.

"Ξέρουμε ότι μετά το πρωτάθλημα Ευρώπης είναι δύσκολη η χρονιά για όλες τις ομάδες και για όλους τους παίκτες. Φέτος η χρονιά ήταν δύσκολη γιατί πρώτη φορά είχαμε πολλά ματς", σχολίασε ο Βασίλης Σπανούλης και συνέχισε:

"Πέρασαν οι ομάδες που είχαν διάρκεια και θέληση και για μας είναι σημαντικό καθώς ήταν δύσκολο να συνέλθουμε μετά τις δύο ήττες. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Μας έδωσε ενέργεια. Στην αρχή είχαμε λίγο πίεση και χάσαμε ελεύθερα σουτ. Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα και αυτό είχε συνέπεια να μην έχουμε ρυθμό και στην επίθεση. Στο τρίτο δεκάλεπτο διορθώσαμε την άμυνά μας, παίξαμε με ψυχή και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο".

Όσον αφορά τα λάθη στο τέλος, σχολίασε: "Λάθη γίνονται. Είμαστε άνθρωποι και όχι ρομπότ. Σκοπός είναι η ομάδα να κερδίσει. Εμείς δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο και παρά το γεγονός πως η Εφές επέστρεψε και πέρασε μπροστά (σ.σ. στο 54-53 στο τέλος του γ’ δεκαλέπτου), δείξαμε και πάλι χαρακτήρα και μετά από αυτό, δείχνει ότι δεν είμαστε τυχαία στις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Το αποδείξαμε μέσα στον γήπεδο. Θα προετοιμαστούμε πολύ ταπεινά και με μεγάλη δουλειά για δύο ματς".

Σε ερώτηση για το Final - 4 υπογράμμισε: "Εμείς δεν έχουμε πίεση. Είναι τεράστια επιτυχία που είμαστε εδώ. Θα πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, ελεύθερα, με καρδιά, με πάθος και καλή τακτική. Σε ένα Final 4 χρειάζεται και η τύχη και ελπίζουμε να είναι με το μέρος μας".

Τέλος, επισήμανε: "Δεν υπάρχει ομάδα με καλά. Όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα. Υπάρχει πνευματική και σωματική κούραση. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να μην μας ρίχνουν τα άσχημα αποτελέσματα. Να συνεχίζεις με δύναμη".

Ο Σπανούλης στα αποδυτήρια

Λο: "Δεν φοβηθήκαμε στο -15"

Ο Έισι Λο τόνισε πώς ο Ολυμπιακός δεν φοβήθηκε όταν η Εφές βρέθηκε μπροστά με 15 πόντους. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

"Στόχος από την αρχή της σεζόν ήταν το πρωτάθλημα και η παρουσία μας στο Final-4. Στον έναν πάμε εξαιρετικά, τον δεύτερο τον πετύχαμε σήμερα. Δεν φοβηθήκαμε όταν η Εφές ήταν μπροστά με 15 πόντους", είπε ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε:

"Άλλωστε έχουμε βρεθεί ξανά σε παρόμοιες καταστάσεις και ξέρουμε πώς να το γυρίζουμε. Αυτό κάναμε και σήμερα, αφού καταφέραμε να επιστρέψουμε.

Τώρα πια πάμε στο Λονδίνο, μαζί με άλλες τρεις ομάδες. Είμαστε οι τέσσερις καλύτεροι και νομίζω πως έχουμε ίσες πιθανότητες για να κατακτήσουμε το τρόπαιο".



 

 Ο Λο στα αποδυτήρια  

Κατσιβελης:Τρομερη εμπειρια το Final Four

 
Εκστασιασμένος έμοιαζε ο Δημήτρης Κατσίβελης, που δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την πρόκριση της ομάδας του, για δεύτερη σερί χρονιά, στο Final 4.
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι τρομερή εμπειρία να περάσουμε στις 4 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι φανταστική εμπειρία για μένα προσωπικά. Προσπαθώ να προετοιμάζομαι μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια, όταν παίρνω χρόνο συμμετοχής. Κλήθηκα να βοηθήσω και μέσα από την δουλειά μπόρεσα να το προσφέρω. Δεν έχω κάποιο μυστικό. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Όταν έχω τη συγκέντρωση που πρέπει, μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Το κλίμα στην ομάδα είναι καταπληκτικό. Είμαστε παρέα και φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Περιμένουμε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Πρίντεζης: "Η περσινή κατάκτηση δεν ήταν τυχαία!"

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την πρόκριση των ερυθρολεύκων στο Final-4 του Λονδίνου, τόνισε ότι η επιτυχία του Ολυμπιακού αποδεικνύει πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο πέρσι.

"Σίγουρα είναι μία μεγάλη επιτυχία, δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε Final-4. Ουσιαστικά αποδείχθηκε πως η περσινή κατάκτηση δεν ήταν τυχαία, πως είμαστε καλή ομάδα", σχολίασε και ο Πρίντεζης και συνέχισε:

"Σούπερ, ο κόσμος ήταν σούπερ! Τον ευχαριστούμε πολύ".

Στην αντίπερα όχθη, ο Κώστας Παπανικολάου υπογράμμισε: "Καταρχήν η χρονιά είναι πολύ μεγάλη. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί σχεδόν καμία ομάδα μετά την κατάκτηση της Euroleague δεν έχει πάει την επόμενη σεζόν στο Final-4. Η ομάδα έχει  αποδείξει πως έχει καρδιά και  πάθος. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, γιατί και οι τέσσερις ομάδες που πάνε στο Λονδίνο είναι  πολύ καλές".

Οι πρωταγωνιστές στην Super BasketBALL

Γιώργος Μπαρτζώκας, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας και ο διευθυντής της KΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος, μίλησαν στην εκπομπή Super BasketBALL μετά την πρόκριση των ερυθρολεύκων στο Final-4 του Λονδίνου. Δείτε τα βίντεο!
 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη Super BasketBALL 26.04 από Dailymotion_Greece
Ο Κώστας Παπανικολάου στη Super BasketBALL 26.04 από Dailymotion_Greece
Ο Κώστας Σλούκας στη Super BasketBALL 26.04 από Dailymotion_Greece
Ο Χρήστος Σταυρόπουλος στη Super BasketBALL 26.04 από Dailymotion_Greece



ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου