ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Αρέσουν Κολοβός και Μάνταλος

Αρέσουν Κολοβός και Μάνταλος

27/04/2013
 Τις περιπτώσεις του Δημήτρη Κολοβού και του Πέτρου Μάνταλου έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό, στον οποίο θέλουν να συνεχίζουν το… παιδομάζωμα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην εγχώρια αγορά.

Αρέσουν Κολοβός και Μάνταλος
Το… παιδομάζωμα νεαρών σε ηλικία Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών θέλουν να συνεχίσουν στον Ολυμπιακό.

Για αυτό τον λόγο οι Πειραιώτες επιθυμούν να προχωρήσουν την απόκτηση των καλύτερων παικτών σε αυτή την κατηγορία που υπάρχουν στην εγχόρια αγορά.

Πρώτα ο Ολαϊτάν (20 ετών από τη Βέροια), μετά ο Μπουχαλάκης (20 ετών από τον Εργοτέλη) μαζί με τον Τζανακάκη (21 ετών από τον Εργοτέλη) και πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή η μεταγραφή του Σάμαρη (24 ετών από τον Πανιώνιο).

Δύο ακόμη περιπτώσεις που εξετάζουν οι πρωταθλητές είναι εκείνες του Δημήτρη Κολοβού και του Πέτρου Μάνταλου, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Γαύρος».

Ο πρώτος είναι 20 ετών (27/04/1993) και αγωνίζεται ως εξτρέμ στον Πανιώνιο. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 24 ματς και πέτυχε 3 γκολ, ενώ στο ενεργητικό του είχε και μία ασίστ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε μία καλή σεζόν και έδειξε ότι μπορεί να ταλαιπωρήσει τους αντίπαλους αμυντικούς με πλαγιοκοπήσεις και κλείνοντας προς τον άξονα.

Έχει καλό σουτ, σεντράρει αρκετά καλά και δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες, ντριμπλάροντας τον αντίπαλο που τον μαρκάρει.

Σημαντικό ρόλο στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Κολοβού θα παίξουν τα οικονομικά προβλήματα των Νεοσμυρνιωτών και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει αρκετούς παίκτες από εκείνους (Μανιάτης, Σιόβας και Σάμαρης).

Όσον αφορά τον Μάνταλο, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που βαδίζει από τα 21 στα 22 χρόνια του (γεννημένος τον Αύγουστο του 1991). Ο νεαρός επιθετικός χαφ έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ξάνθης, μετρώντας 28 συμμετοχές, 4 γκολ και 13 ασίστ!

Όπως γίνεται αντιληπτό, είχε ηγετικό ρόλο στους Ακρίτες, οι οποίοι τερμάτισαν στην έκτη θέση (μαζί με τον Παναθηναϊκό) της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Μάνταλος είναι καλός στις στημένες φάσης, έχει τρεξίματα και του αρέσει να παίζει κάθετο ποδόσφαιρο.

Όπως και στον Πανιώνιο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλές σχέσεις με την Skoda από την οποία έχουν πάρει αρκετούς παίκτες στο παρελθόν (Άντζας, Παπάζογλου, Λουτσιάνο, Μπούτσεκ, Βάλλας και Βλαχοδήμος).


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου