ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ζαραδούκας: "Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός"

Ζαραδούκας: "Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός"

Ο Γιάννης Ζαραδούκας ξεκαθάρισε ότι τον πρώτο λόγο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον έχει ο Ολυμπιακός.
Μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis" ο Γιάννης Ζαραδούκας δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στην καριέρα του. Ο διεθνής μπακ αναφέρθηκε επίσης, στην "μάχη" που έδωσε ο Άρης για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Αναλυτικά, όσα είπε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκει στους ερυθρόλευκους.
Για το πώς έζησε αυτό το 4μηνο στον Άρη: "Η ομάδα είχε πάρα πολύ πίεση και πολλές απαιτήσεις , εγώ το γνώριζα αυτό από την αρχή που ήρθα εδώ. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, γι΄ αυτό και ήρθαμε εδώ εμείς από τον Ολυμπιακό, για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της".

Για το πια θεωρεί ότι ήταν τα πιο κρίσιμα σημεία στην προσπάθεια του Άρη για την παραμονή: "Θεωρώ πως το πιο κομβικό σημείο ήταν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου εκεί καταφέραμε να πετύχουμε τη νίκη".

Για το αν μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ένιωσε ότι υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρουν: "Επικρατούσε μια μεγάλη απογοήτευση σε όλους και ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Τα βάλαμε όμως όλα κάτω και είπαμε ότι θα πάμε να τα δώσουμε όλα για όλα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο".

Για το τι άλλαξε στα τελευταία παιχνίδια και πήραν αυτά τα αποτελέσματα: "Καταρχήν εγώ όταν ήρθα βρήκα μια ομάδα που είχε πολλά προβλήματα στο τακτικό κομμάτι και ήταν αδούλευτη. Πιστεύω με τις προσθήκες του Διαμαντάκου, του Τάτου, την δικιά μου και του κ. Σούλη η ομάδα άρχισε να δένει και στο τέλος είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το αν θεωρεί πως τώρα που τελείωσε η χρόνια και οι νεαροί παίκτες που πήραν εμπειρίες θα μπορέσουν να είναι καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί του χρόνου: "Μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες που θ΄ ανέβουν από την Φούντμπολ Λιγκ θα είναι πολύ πιο ενισχυμένες και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με φέτος. Ο Άρης χρειάζεται πολλές προσθήκες και θα παίξει τον ρόλο του αν θα μείνει ο κ. Σούλης ή αν έρθει καινούργιος προπονητής".

Για το αν σκέφτεται να μείνει στον Άρη: "Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και τον πρώτο λόγο τον έχει αυτός. Θέλω να συζητήσω με τον προπονητή μου στον Ολυμπιακό, για να δω τι σκέφτεται και όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, τότε θα καταλάβω σε πια ομάδα θα συνεχίσω".

Για το πιο είναι αυτό που του μένει στο μυαλό, μετά από αυτήν την προσπάθεια που έκανε με τον Άρη: "Μου μένει ότι κάποιοι παίκτες όπως οι Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Βελλίδης , Παπαζαχαρίας και μέχρι και οι ξένοι που ήταν στην ομάδα, είχαν προσωπικότητα και είναι πολύ δύσκολο σε μια ομάδα με τόσο μικρό ρόστερ να έχει τέτοιους παίκτες".

Για το αν θα ήταν καλό για τον Άρη να κρατήσει αυτά τα παιδιά ως κορμό για τη νέα περίοδο: "Πιστεύω ότι ο βασικός κορμός πρέπει να κρατηθεί και μετά να γίνουν οι προσθήκες, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φάνηκε αυτά τα παιδιά πόσο αγαπάνε την ομάδα και ήθελαν να την κρατήσουν ψηλά".

Για το αν τα νέα παιδιά έδειξαν δυνατότητες και απέκτησαν εμπειρίες: "Στην ομάδα είχαμε πολλά ταλέντα αλλά για να βοηθήσεις αυτά τα παιδιά να πάει καλά η ομάδα, χρειάζονται και οι έμπειροι παίκτες. Πιστεύω ότι οι παίκτες ήταν πολύ καλοί και τους βοήθησε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι ο κ. Παπαδόπουλος και γι΄ αυτό μερικοί μεταμορφώθηκαν".

Για το πόσο κακό ήταν για την προσπάθεια του Άρη οι πολλές αλλαγές προπονητή: "Ήταν πολύ κακό γιατί αλλάζαμε συνέχεια τακτική και φιλοσοφία. Αυτό μπλόκαρε τους παίκτες και δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στο γήπεδο".

Για τους οπαδούς του Άρη: "Σε μια ομάδα παίζει μεγάλο ρόλο ο κόσμος. Το "Βικελίδης" είναι μια από τις καυτές έδρες του πρωταθλήματος και σου δίνει ώθηση για να παίξεις καλύτερα μέσα στο γήπεδο".

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ και για το πόσο θα στοιχίσει αυτό στο Ελληνικό πρωτάθλημα: "Δεν μπορώ να πάρω θέση σε αυτό, γιατί αν δεν έπεφτε η ΑΕΚ θα ήμουν εγώ σε αυτή τη θέση. Βέβαια είναι λυπητερό για μια μεγάλη ομάδα να πέφτει Β? Εθνική αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτό το έχουμε δει πολλές φορές στο εξωτερικό. Γνωρίζω ότι στην ΑΕΚ ήταν όλα τα παιδιά απλήρωτα εδώ και καιρό, οπότε ο σωστός τρόπος, επειδή έχει πολλά χρέη, ήταν να ξαναγίνει μια ομάδα απ΄ την αρχή και να βρει τον δρόμο της όπως της αρμόζει".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου