ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Hμιτελικά του Champions League

Hμιτελικά του Champions  League

23/04/2013

Preview: Μπάγερν - Μπαρτσελόνα

 

Μπάγερν και Μπαρτσελόνα στην πρώτη μεταξύ τους "μάχη" για τα ημιτελικά του Champions League το βράδυ της Τρίτης (21:45). Αγωνία για Μέσι και υποψηφιότητα Αμπιντάλ για βασικός, ενώ προβλήματα έχουν και οι Βαυαροί με αξιόπιστες λύσεις όμως σε αυτά. Δείτε τις πιθανές συνθέσεις...
Η ημιτελική φάση του Champions League 2012-13 ξεκινά το βράδυ της Τρίτης (24/04) με την μεγάλη "μάχη", Μπάγερν - Μπαρτσελόνα.
Η "Fußball Arena München" ανοίγει τις πύλες της για την πρώτη μονομαχία των δύο καλύτερων ομάδων τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

Πέρσι σε αυτό το γήπεδο οι Βαυαροί έχασαν στον τελικό από την Τσέλσι, έτσι θέλουν φέτος να πάνε ξανά στον τελικό και αυτήν την φορά να πάρουν το τρόπαιο, έχοντας όπλο την εντυπωσιακή τους φόρμα.
Η Μπάγερν είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πλανήτη και είναι χαρακτηριστικό πως αυτή θεωρείται φαβορί και όχι η Μπαρτσελόνα που παίζει στα ημιτελικά για 6η σερί χρονιά.
Κοινό στοιχείο, κατά κάποιον τρόπο, είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον πρώην τεχνικό των Καταλανών να αναλαμβάνει την γερμανική ομάδα αμέσως μετά το τέλος της σεζόν.
Ο νυν προπονητής της Μπάγερν, Γιουπ Χάινκες, τόνισε στην συνέντευξη τύπου πως δεν χρειάζεται να ρωτήσει κάτι τον Γκουαρντιόλα
Ο Τίτο Βιλανόβα θα είναι στον πάγκο της "Μπάρτσα", αλλά ο βοηθός του, Τζόρντι Ρόουρα, ήταν ξανά στην συνέντευξη τύπου

Γήπεδο: "Fußball Arena München", Μόναχο
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)
Δύο απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών έχει ο Γιουπ Χάινκες, καθώς ο Μάριο Μάντζουκιτς είναι τιμωρημένος και ο Τόνι Κρόος είναι τραυματίας (όπως και ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ).
Ο Μάριο Γκόμεθ θα αντικαταστήσει τον Μάντζουκιτς στην κορυφή της επίθεσης, ενώ θυμίζουμε πως υπάρχει και ο Κλαούντιο Πισάρο.
Όσον αφορά στο κενό του Τόνι Κρόος, θα καλυφθεί με τον κλασικό τρόπο, δηλαδή μπροστά από τους Χάβι Μαρτίνεθ και Σβάινσταϊγκερ θα έρθει ο Τόμας Μίλερ, του οποίου την θέση δεξιά θα πάρει ο Άριεν Ρόμπεν (αριστερά φυσικά ο Ριμπερί).
Στην Μπαρτσελόνα βέβαια αυτό που "καίει" είναι ο Λιονέλ Μέσι, για τον οποίο θα περιμένουν το ιατρικό επιτελείο να δώσει το ΟΚ την τελευταία στιγμή.
Οι πιθανότητες είναι υπέρ του και λογικά θα είναι στην 11άδα, μαζί με τον Πέδρο και μάλλον τον Αλέξις Σάντσες στην επιθετική τριάδα, με το ρεπορτάζ των Ισπανών να δίνει προβάδισμα στον Χιλιανό αντί του Νταβίντ Βίγια.
Αν ο Μέσι πάντως δεν τα καταφέρει, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα δούμε τριάδα Πέδρο-Σάντσες-Βίγια, καθώς υπάρχει και ο Φάμπρεγκας, ο οποίος συνήθως προτιμάται όταν λείπει ο Αργεντινός.
Τραυματίες είναι οι Κάρλες Πουγιόλ και Χαβιέρ Μαστσεράνο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Αντριάνο, ο οποίος κάλυπτε το κενό τους στο κέντρο της άμυνας.
Αυτό σημαίνει πως παρτενέρ του Ζεράρ Πικέ θα είναι ο 22άχρονος, Μαρκ Μπάρτρα ή ο Ερίκ Αμπιντάλ, τον οποίο μάλιστα οι πληροφορίες από τους Ισπανούς ρεπόρτερ τον θέλουν να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάριο Γκόμεθ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Αμπιντάλ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Αλέξις Σάντσες, Μέσι.


 

Ο πίνακας των σκόρερς:


11 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

8 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
Μπουράκ Γιλμάζ (Γαλατάσαράι)

6 γκολ
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

5 γκολ
Οσκάρ (Τσέλσι)
Ζόνας (Βαλένθια)
Αλάν (Μπράγκα)
Εσεκιέλ Λαβέτσι (Παρί Σεν-Ζερμέν)
Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

4 γκολ
Κλαούντιο Πισάρο (Μπάγερν)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Γιουβέντους)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)
Λούκας Ποντόλσκι (Άρσεναλ)
Ουίλιαν (Σαχτάρ)
Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε)
Ελιζέου (Μάλαγα)
Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)
Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ)

 Δειτε το απολευστικο διαφημιστικο video για την μεγαλη αναμετρηση

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου