ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ρουγκάλας: "Είμαστε η καλύτερη Ακαδημία"

Ρουγκάλας: "Είμαστε η καλύτερη Ακαδημία"

Ο Κώστας Ρουγκάλας, αρχηγός της ομάδας Νέων μιλάει στο olympiacos.org για τη σεζόν που τελειώνει, το NextGen και την απονομή του Σαββάτου!
Ένα από τα βασικά στελέχη της σπουδαίας φετινής επιτυχίας της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, σε Πρωτάθλημα και NextGen Series, μοιράζεται τις εμπειρίες του με το olympiacos.org.
Πόσο δύσκολο ήταν για εσάς να φτάσετε σε αυτό το Πρωτάθλημα;

"Ήμασταν ταυτόχρονα σε δύο διοργανώσεις. Στο NextGen Series, αλλά και στο Πρωτάθλημα Ελλάδας. Ήταν αρκετά δύσκολο για εμάς να αντεπεξέλθουμε. Προετοιμαζόμασταν τη μία εβδομάδα για να παίξουμε ευρωπαϊκό ματς Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη και το Σαββατοκύριακο είχαμε αγώνα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Δεν ήταν μόνο τα διπλά παιχνίδια. Ήταν δύσκολο και από πλευράς αντιπάλων στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Πάντα οι ομάδες όταν παίζουν απέναντί μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μας κερδίσουν. Πολλές φορές κατεβάζουν και μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές από τις πρώτες ομάδες, για να κερδίσουν τον Ολυμπιακό."

Τι μέτρησε, όμως, εντέλει και ο Ολυμπιακός έφτασε και σε αυτό το Πρωτάθλημα;

"Όλη τη χρονιά ήμασταν μία δυνατή ομάδα. Λειτουργήσαμε ενωμένοι, ως οικογένεια και κρατήσαμε τον ρυθμό μας από την αρχή σε υψηλό επίπεδο. Αυτά τα στοιχεία μας έκαναν να κατακτήσουμε και αυτό το Πρωτάθλημα;"

Τι κέρδισες εσύ προσωπικά από αυτή τη χρονιά; Από όλη αυτή την εμπειρία του NextGen, από τον τίτλο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα…

"Εγώ, αλλά και όλοι οι συμπαίκτες μου πήραμε πάρα πολλές εμπειρίες από το NextGen και όλη αυτή την ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα την οποία ζήσαμε. Σε ό,τι αφορά το Πρωτάθλημα, έμαθα να λειτουργώ υπό πίεση και να αντεπεξέρχομαι."

Τι είναι πιο σημαντικό ως επίτευγμα κατά τη γνώμη σου; Η πρόκριση στους «8» της Ευρώπης ή ο τίτλος του Πρωταθλητή;

"Το καθένα έχει τη δική του σημασία. Ο τίτλος στην Ελλάδα αποδεικνύει ότι είμαστε η καλύτερη Ακαδημία, όπως και νιώθουμε ότι συμβαίνει. Η ομάδα μας παρέχει τα πάντα και το εκτιμούμε πάρα πολύ. Θέλαμε με αυτό τον τίτλο να δείξουμε ότι η δουλειά που γίνεται εδώ πιάνει τόπο! Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, τώρα, έπρεπε να δείξουμε σε όλους ποιος είναι ο Ολυμπιακός και να κάνουμε τις άλλες ομάδες να μας υπολογίζουν όταν παίζουν απέναντί μας και να αντιληφθούν ότι είμαστε σε εξαιρετικό επίπεδο."

Και το καταφέρατε…

"Ναι θεωρώ ότι το καταφέραμε. Και μάλιστα στην πρώτη μας χρονιά. Φτάσαμε μέχρι τους «8» άλλωστε."

Το Σάββατο, στο ματς με τον Λεβαδειακό θα αγωνιστείτε ξανά στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπως κάνετε στα παιχνίδια του NextGen. Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο ενόψει αυτού του αγώνα, κατά τον οποίο θα γίνει και η απονομή του Πρωταθλήματος;

"Πιστεύω ότι θα δώσουμε μία ακόμη καλή «παράσταση» για τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο να μας δει. Θέλουμε να είναι κοντά μας και σε αυτό το ματς και εμείς θα κοιτάξουμε να τους προσφέρουμε καλό θέαμα και να τους ευχαριστήσουμε που θα είναι κοντά μας. Μόλις τελειώσει το παιχνίδι, να χαρούν μαζί μας την απονομή και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, για να κλείσουμε καλά μία δύσκολη χρονιά!"


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου