ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μπαρτζώκας: "Παίξαμε απλά για να κερδίσουμε"

Μπαρτζώκας: "Παίξαμε απλά για να κερδίσουμε"

Ο Γιώργο Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήθελε απλά τη νίκη κόντρα στον Πανελευσινιακό για να επικεντρωθεί στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με την Εφές για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για το ματς με τον Πανελευσινιακό, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο επόμενο παιχνίδι με την Αναντόλου Εφές στο ΣΕΦ.
"Καλησπέρα. Θα ήθελα  να πω καλή τύχη στην Ελευσίνα. Έχει κερδίσει όπως ξέρετε τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του πρωταθλήματος τον τελευταίο μήνα", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Στο μυαλό μας είναι πλέον η προετοιμασία για το παιχνίδι της Παρασκευής. Θέλαμε σήμερα να παίξουμε απλά για να κερδίσουμε. Θέλαμε να ξεκουράσουμε τον Λο, ο οποίος έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Κοιτάζουμε, όπως είπα τον επόμενο αγώνα".

Για την ήττα στην Τουρκία δήλωσε: "Ειχαμε μεγάλη απογοήτευση την Παρασκευή. Νομίζω όλοι ήθελαν να παίξουμε πάλι την ίδια ημέρα με την Εφές. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι. Από τα τέσσερα ματς στα τρία θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας για να προκριθούμε στο φάιναλ-φορ".

Για την ενδεχόμενη απουσία του Σάσα Βούγιασιτς από την Εφές, ο οποίος όπως ακούγεται θα μείνει εκτός ομάδας από τον Οκτάι Μαχμουτί τόνισε: "Είναι μία λεπτή ερώτηση. Νομίζω ο Βούγιασιτς είναι εκτός για πειθαρχικό παράπτωμα. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτούς που θα βρούμε εδώ".

Ο Ντορόν Πέρκινς είπε: "Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να μένεις συγκεντρωμένος ήταν ένα καλό ματς προετοιμασίας για εμάς. Κάναμε ένα βήμα και προχωράμε".

Για την ήττα από την Εφές δήλωσε: "Ήταν πολύ δύσκολο, η ομάδα είχε δουλέψει πολύ σκληρά. Έχουμε, όμως ένα παιχνίδι στην έδρα μας για να πάμε στο φάιναλ-φορ και επικεντρωνόμαστε εκεί". Στη συνέχεια τόνισε για την εμφάνιση του: "Νιώθω καλύτερα και σίγουρα προσπαθώ πάντα να είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα".

Σκαραφίγκας: "Το ματς τελείωσε στο δεύτερο δεκάλεπτο"

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας, είπε: "Για εμάς το παιχνίδι τελείωσε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πίεσε πολύ στη μπάλα ο Ολυμπιακός. Έτσι, βρήκαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια σχήματα. Να ευχηθώ από καρδιάς στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία, διότι το έχει ανάγκη το ελληνικό μπάσκετ".

Ο Γκίμπσον τόνισε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι στον Ολυμπιακό. Θέλουμε να δούμε που βρισκόμαστε και νομίζω ότι το σημερινό ήταν ένα καλό μάθημα".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου