ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Eπίσημη ανακοίνωση της Λίβερπουλ για το φιλικό με τον...γιγαντα Ολυμπιακό

Eπίσημη ανακοίνωση της Λίβερπουλ για το φιλικό με τον...γιγαντα Ολυμπιακό

Σπουδαία τιμή για τον Ολυμπιακό αποτελεί το γεγονός πως η Λίβερπουλ και ο Στίβεν Τζέραρντ τον επέλεξαν για το φιλικό παιχνίδι στο "Άνφιλντ" στις 3 Αυγούστου όπου θα τιμηθεί ο εμβληματικός αρχηγός των "κόκκινων" με τα έσοδα να πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα (Steven Gerrard Foundation). Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την φιλική αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους τους οποίους χαρακτηρίζει ως "γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου"!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίβερπουλ από την επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου:

"Οι Reds θα αντιμετωπίσουν τον εστεμμένο πρωταθλητή Ελλάδος και "γίγαντα" του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακό στο "Άνφιλντ" το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013.

Πρόκειται για ματς που οργανώθηκε για να γιορτάσει ο Τζέραρντ την λαμπρή καριέρα του στην Λίβερπουλ και επίσης να του αναγνωριστεί η πίστη και αφοσίωση στην ομάδα.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα είναι προς όφελος του Steven Gerrard Foundation (SGF), ένα αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα - www.stevengerrardfoundation.org.

Το συγκεκριμένο ίδρυμα είχε συσταθεί το Φεβρουάριο του 2011.

Η αναμέτρηση έχει μεγάλη ιστορική σημασία τόσο για τον Στίβεν όσο και για την Λίβερπουλ. Το 2004, μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ο Στίβεν μ’ ένα εκπληκτικό γκολ έκανε το 3-1 με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League.

Στην συνέχεια μάλιστα, η Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League, νικώντας την Μίλαν σε ένα αξέχαστο τελικό".

ALEX WEB RADIO/TV




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου