ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Αποθέωση για το τμήμα βόλεϊ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Αποθέωση για το τμήμα βόλεϊ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Το 2013 ήταν μία θρυλική χρονιά για το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, καθώς τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες, κατέκτησαν όλους τους εγχώριους τίτλους! Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του RedPlanet.gr με τις πέντε Κούπες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και την αποθέωση που γνώρισαν από τον κόσμο οι αθλητές και οι αθλήτριες του θριάμβου!
Ο Ολυμπιακός προκαλεί... κατάθλιψη στους αντιπάλους του στην Ελλάδα, όντας ο απόλυτος κυρίαρχος στον αθλητισμό της χώρας! Στην φιέστα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" βρέθηκαν ακόμη... πέντε (!) Κούπες, όλες από το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου!
Άνδρες και γυναίκες δεν άφησαν τίποτε για κανέναν και σε μια πραγματικά θρυλική σεζόν για το τμήμα, σήκωσαν τα πάντα εντός συνόρων!

Η ανδρική ομάδα πήρε κατά σειρά League Cup, Κύπελλο και Πρωτάθλημα, ενώ η γυναικεία νίκησε τέσσερις φορές σε δέκα μέρες την ΑΕΚ κατακτώντας με ανεπανάληπτο τρόπο το νταμπλ!

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ παρέλασαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τις Κούπες ανά χείρας και φυσικά εισέπραξαν την αποθέωση και το ζεστό χειροκρότημα των ερυθρόλευκων οπαδών που βρέθηκαν στις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου.


 
Στο τέλος μάλιστα άνδρες και γυναίκες σήκωσαν ένα τεράστιο πανό μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων που έγραφε "Θύρα 7 σ' ευχαριστούμε για όλα", θέλοντας να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για την στήριξη που τους παρέχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα.



Δείτε τα βίντεο

Αποθέωση για τις ομάδες βόλεϊ στο "Γ. Καραϊσκάκης" από redplanetgr

Οι ομάδες βόλεϊ μαζί με τις κούπες στο "Γ... από redplanetgr



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου