ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Δηλωσεις προπονητη και παικτων

 Δηλωσεις προπονητη και παικτων

22/04/2013

Μίτσελ: "Ημέρα γιορτής"

Ο Μίτσελ τόνισε πως στους 2,5 μήνες που βρίσκεται στον Ολυμπιακό έχει καταλάβει την αγάπη του κόσμου για την ομάδα, συνεχάρη τους παίκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν μίλησε καθόλου για το Κύπελλο.
Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων πηγαίνοντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με τον Πανιώνιο έδειξε ανυπόμονος για τη φιέστα, τονίζοντας πως τα πάντα γίνονται για τον κόσμο. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ:
"Όχι αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι το Κύπελλο. Αυτή την στιγμή θέλω να γιορτάσω, να συγχαρώ τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν και να πω ότι είμαι σε μία ομάδα των ρεκόρ. Σήμερα θέλω να επισημάνω ότι μέσα σε 2,5 μήνες που βρίσκομαι εδώ, έχω καταλάβει την αγάπη του κόσμου, τη ζεστασιά του και αυτό θέλω να νιώσω σήμερα. Είναι μία γιορτή που την αξίζουμε πάνω απ' όλα οι ποδοσφαιριστές και φυσικά ο κόσμος. Για αυτούς γίνεται. Επίσης εκεί πάμε και δεν θέλουμε να την χάσουμε (γέλια)". Ο κόσμος ήρθε για να δει μια γιορτή. Όλα έχουν την αξία τους. Και για τους παίκτες ήταν μέρα γιορτής. Καταφέραμε να γιορτάσουμε με μια νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Ανυπομονώ για τη φιέστα, ναι. Προτιμώ να γιορτάζω έχοντας κερδίσει παρά έχοντας χάσει", υποστήριξε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός.

Παναγόπουλος: "Σπάνιο ταλέντο ο Σάμαρης"

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την δίκαιη κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Έχει υγεία σε όλους τους τομείς και μακάρι να χτίσει κάτι καλό για τα επόμενα χρόνια. Για το παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος, κατεβήκαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είχαμε δύο ευκαιρίες με τους Μπούζα και Κολοβό για να προηγηθούμε και να βρεθούμε μπροστά στο σκορ. Σίγουρα τα παιδιά είχαν μία νευρικότητα και άγχος, αλλά έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες και ότι σέβονται την ιστορία της ομάδας.

Εμείς πριν από κάθε παιχνίδι μαζευόμαστε, αγκαλιαζόμαστε, γιατί αυτό που βγαίνει από τον Πανιώνιο είναι αυτό που λέμε υγεία. Είμαστε οικογένεια, αντιμετωπίζουμε προβλήματα, αλλά όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα και τα βιώνεις, δένεις περισσότερο. Μαζευτήκαμε και είπαμε να παίξουμε για την ιστορία του συλλόγου.

Ο Σάμαρης μπορεί και μιλάει μέσα στο γήπεδο με την αγωνιστική του συμπεριφορά. Νομίζω ότι είναι σπάνιο ταλέντο για τα ελληνικά δεδομένα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι επειδή δουλεύει πολύ, θα καταξιωθεί. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Το δικό μου μέλλον στον Πανιώνιο δεν το γνωρίζω ακόμα. Επιθυμία μου είναι να παραμείνω. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω κάτι. Τα πάντα θα κριθούν με τις συζητήσεις που θα έχω με την διοίκηση".

Τζεμπούρ: "Η κάθε στιγμή είναι μοναδική"

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Ράφικ Τζεμπούρ για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως νιώθει σωματικά και ψυχολογικά φορτισμένος. Τι δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο Αλγερινός επιθετικός τόνισε πως κάθε στιγμή είναι μοναδική, ενώ υποστήριξε πως πάντα ο πρώτος τίτλος είναι ο πιο γλυκός.
"Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι σωματικά και ψυχολογικά είμαι αρκετά φορτισμένος. Κάθε φορά που κατακτώ πρωτάθλημα είναι κάτι μοναδικό ακόμη και αν είναι η τρίτη φορά που παίρνω τον τίτλο με τον Ολυμπιακό, η κάθε στιγμή είναι μοναδική.

Είναι δύσκολο να διαλέξω κάποιον. Ο φετινός τίτλος ήρθε αρκετά νωρίς και ήταν ιδιαίτερο, όμως έχω πάντα μία γλυκιά γεύση από τον πρώτο μου για αυτόν τον λόγο. Επειδή ήταν ο πρώτος μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζεμπούρ.

Ο "τρομοκράτης" ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του μιλώντας... ελληνικά:

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που έχω κερδίσει και πάλι το πρωτάθλημα, που όλοι ξέρουμε ότι φέτος ήταν λίγο περίεργο.

Αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, είναι πολύ ωραίο που πήρα ξανά το πρωτάθλημα".

Θεοδωρίδης: "Για τον πρόεδρο και τον κόσμο"

"Ήταν καταπληκτική η ημέρα και πρέπει να αφιερώσουμε καταρχήν αυτό το πρωτάθλημα στον πρόεδρό μας, όλοι μαζί, και φυσικά στους εκατομμύρια φίλους του Ολυμπιακού.

Είμαι πανευτυχής, είναι γνώριμες αυτές οι στιγμές για εμένα γιατί έχω περάσει πάρα πολλές στη ζωή μου παίρνοντας τίτλους στον Ολυμπιακό, αλλά φέτος είναι ιδιαίτερη η χρονιά γιατί δημιουργούμε μία νέα ομάδα, αλλάξαμε τρεις προπονητές και τα καταλαβαίνει αυτά ο κόσμος", ήταν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου των Πειραιωτών, Σάββα Θεοδωρίδη.

Αμπντούν: "Μην ξεχνάμε τον Ζαρντίμ"

Ο Αμπντούν αφιέρωσε το Πρωτάθλημα στον πρόεδρο, στον κόσμο, στην οικογένεια του, ενώ επεσήμανε πως δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνάει και την προσφορά του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό.
Ο Τζαμέλ Αμπνούν ήταν πανευτυχής για το δεύτερο του Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, τίτλο τον οποίο πανηγύριζε με όλη του την ψυχή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Στις δηλώσεις του αφιέρωσε το τρόπαιο σε αρκετούς, ενώ επεσήμανε πως κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνάει και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος ήταν ο προπονητής της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν.
Ο Αλγερινός ακραίος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είπε τα εξής: "Υπάρχει και η περυσινή σεζόν που είναι σημαντική. Δεν έχει τελειώσει η φετινή χρονιά, καθώς έχουμε ακόμα παιχνίδια μπροστά μας για το Κύπελλο. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να φέρουμε στον πρόεδρο και τον κόσμο μας ένα πολύ καλό φινάλε με την κατάκτηση του νταμπλ.

Το πρωτάθλημα το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στον κόσμο, στους προπονητές και στους συμπαίκτες μου, ενώ φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την προσφορά του κύριου Λεονάρντο Ζαρντίμ στην φετινή ομάδα του Ολυμπιακού".

Ιμπαγάσα: "Θέλω να μείνω, αλλά..."

Ο Ιμπαγάσα τόνισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά επεσήμανε πως αυτό εξαρτάται από τον προπονητή και την διοίκηση.
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα κατέκτησε το τρίτο σερί Πρωτάθλημα του με τον Ολυμπιακό, ενώ στις δηλώσεις του τόνισε πως ναι μεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην πειραϊκή ομάδα, αλλά επεσήμανε πως αυτό εξαρτάται από τον προπονητή και την διοίκηση των ερυθρολεύκων, καθώς αυτοί είναι οι αρμόδιοι που παίρνουν τις αποφάσεις.
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα αρχικά μίλησε για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, λέγοντας τα εξής: "Θέλω να μείνω έναν χρόνο ακόμα στον Ολυμπιακό, μπορώ να βοηθήσω και να προσφέρω ακόμη, αλλά η απόφαση όμως είναι της διοίκησης και του προπονητή, οι οποίοι είναι αρμόδιοι ώστε να πάρουν τέτοιες αποφάσεις".

Για το αν ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το νταμπλ είπε: "Φυσικά και θέλουμε να κατακτήσουμε και το φετινό νταμπλ. Στόχο μας είναι πλέον να γιορτάσουμε άλλο ένα τρόπαιο, κατακτώντας μετά το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος".

Για τα τρία χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό και για την αγάπη του κόσμου προς εκείνον, σχολίασε: "Φυσικά και δεν περίμενα την εξέλιξη αυτή όταν ήρθα. Η λέξη που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακός είναι η λέξη πάθος. Είμαι περήφανος; για τα όσα έχουμε πετύχει σε αυτή την ομάδα".

Αβραάμ: "Περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού"

Ο Αβραάμ ήταν συγκινημένος από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, τονίζοντας πως αισθάνεται περήφανος που ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού. "Είχα μια δύσκολη χρονιά, αλλά μέσα από τραυματισμούς οφείλουμε να βγαίνουμε δυνατοί", είπε.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος κατέκτησε το τέταρτο του Πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό στα πέντε χρόνια παρουσίας του στον Πειραιά, αλλά αυτό ήταν το πρώτο που σήκωσε ως (πρώτος) αρχηγός της ομάδας. Στις δηλώσεις του ήταν συγκινημένος και τόνισε πως αισθάνεται περήφανος που βρίσκεται στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Παράλληλα, επεσήμανε πως μέσα από τους τραυματισμούς οφείλεις να βγαίνεις δυνατός, αναφερόμενος στην απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω της ρήξης χιαστών που είχε υποστεί.
Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός σχολίασε: Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Πραγματικά οι στιγμές που ζούμε είναι πολύ όμορφες και ευχαριστούμε όλους όσους ήταν δίπλα μας και στηρίζουν την ομάδα. Σίγουρα ήταν μία περίεργη χρονιά για την ομάδα, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε η ομάδα να παίζει το ποδόσφαιρο που της αρμόζει και θέλει ο κόσμος. Παρόλα αυτά νομίζω πως η δυναμική της ομάδας ήταν εμφανής και κατακτήσαμε δίκαια το πρωτάθλημα και είμαστε υποχρεωμένοι και θέλουμε να κατακτήσουμε και τον επόμενο τίτλο για να κλείσει αυτή η χρονιά όσο το δυνατόν πιο καλά γίνεται", σχολίασε.

Για την δύσκολη φετινή σεζόν, αλλά και για τον τραυματισμό που αντιμετώπισε είπε: "Σίγουρα και για εμένα ήταν μία δύσκολη χρονιά γιατί είχα έναν σοβαρό τραυματισμό. Δυστυχώς αυτά είναι τα αρνητικά του ποδοσφαίρου και για έναν ποδοσφαιριστή από εκεί και πέρα οφείλουμε να βγαίνουμε πιο δυνατοί από τέτοιους τραυματισμούς και χρειάζεται επιμονή και υπομονή φυσικά δουλειά και μέσα απ’ αυτήν μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα".

Κοντρέρας: "Δεν ήταν τόσο εύκολο"

Ο Πάμπλο Κοντρέρας τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα τόσο εύκολα όσο φαίνεται, ευχαρίστησε τον κόσμο και τους συμπαίκτες του για τη στήριξη, ενώ υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι σε καλή κατάσταση και πάνες για το νταμπλ.
Ο Χιλιανός στόπερ, επεσήμανε πως είναι διαφορετικό να ζεις από κοντά το μέγεθος ενός συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός και αναφέρθηκε στις αλλαγές μεσούσης της περιόδου που επηρέασαν την ομάδα.
"Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό γνώριζα ότι οι απαιτήσεις θα είναι αρκετές. Γνωρίζω το μέγεθος του συλλόγου, όμως είναι πολύ διαφορετικό να το ζεις από κοντά. Ο κόσμος και οι συμπαίκτες με στήριξαν στην αρχή και θέλω να τους ευχαριστήσω. Σίγουρα φαίνεται εύκολο το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε διότι η τελική διαφορά είναι πολύ μεγάλη, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο εύκολα. Μην ξεχνάτε ότι κερδίσαμε αρκετά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά το οποίο δείχνει ότι δεν παρατήσαμε ποτέ την διεκδίκηση ενός αγώνα.

Από εκεί και πέρα έγιναν κάποιες αλλαγές μεσούσης της περιόδου και αυτές μας επηρέασαν για ένα διάστημα. Έπρεπε να προσαρμοστούμε σε διαφορετικά στυλ. Αυτό θεωρώ πως ήταν και πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Έχουμε ακόμα μπροστά μας το κύπελλο και πιστεύω πως θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για να κατακτήσουμε το νταμπλ", τόνισε στις δηλώσεις του ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Μοδέστο: "Το Πρωτάθλημα αφιερωμένο στους φιλάθλους μας"

Ο Μοδέστο αφιέρωσε το φετινό Πρωτάθλημα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενώ επεσήμανε πως τώρα στόχος των Πειραιωτών είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η επίτευξη του νταμπλ.
Ο Φρανσουά Μοδέστο κατέκτησε το τρίτο σερί Πρωτάθλημα του με τον Ολυμπιακό και στις δηλώσεις του αφιέρωσε τον τίτλο στους φιλάθλους των ερυθρολεύκων, ενώ επεσήμανε πως οι Πειραιώτες πλέον στοχεύουν για την επίτευξη του φετινού νταμπλ.
Ο Γάλλος αμυντικός είπε τα εξής: "Σίγουρα οι φίλαθλοι μας έκαναν και σήμερα να κερδίσουμε και σε αυτούς αφιερώνουμε αυτό τον τίτλο. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά μας με το ντάμπλ και να τους δώσουμε μεγαλύτερη χαρά. Είναι σημαντικό το να κερδίσουμε έναν ακόμα τίτλο.

Είμαστε η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό θέλω και εγώ. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε να κατακτήσουμε έναν ακόμα τίτλο. Το μυαλό μου είναι στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου. Είμαι πάντα συγκεντρωμένος στο σύλλογό μου. Πλέον στοχεύουμε στην επίτευξη του φετινού νταμπλ. Μετά το Πρωτάθλημα θέλουμε και το Κύπελλο".

Μέγκιερι: "Αφιερωμένο σε όσους ήταν μαζί μας φέτος"

Ο Μέγκιερι ήταν χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την οποία αφιέρωσε σε όλους όσους στάθηκαν κοντά στην ομάδα του Ολυμπιακού φέτος.
O Ούγγρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μπάλας Μέγκιερι, ήταν χαρούμενος για την κατάκτηση και του φετινού Πρωταθλήματος, τίτλος τον οποίο αφιέρωσε σε όσους ανθρώπους στάθηκαν κοντά στην ομάδα φέτος.
Ο Ούγγρος τερματοφύλακας σχολίασε τα εξής: "Είναι μία πολύ όμορφη μέρα για την ομάδα. Κάνανε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και τους ευχαριστούμε.

Οι ωραίες στιγμές είναι πάρα πολλές και φέτος κάναμε μόνο μία ήττα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω μία αγαπημένη στιγμή.

Αφιερώνουμε τον τίτλο στους οπαδούς της ομάδας, στον πρόεδρο και σε όσους ήταν φέτος μαζί μας".



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου