ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Σαβάνοβιτς: "Ένα από τα μεγαλύτερα ματς της καριέρας μου"

Σαβάνοβιτς: "Ένα από τα μεγαλύτερα ματς της καριέρας μου"

Ο Σαβάνοβιτς χαρακτήρισε το ερχόμενο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ως ένα από τα μεγαλύτερα της καριέρας του. "Ο Σπανούλης είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ όλων των εποχών στην Ευρώπη", είπε.
Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Αναντολού Εφές (9.3π, 46.6%δ, 3.6ρ) και διεκδικεί για πρώτη φορά την μεγάλη ευκαιρία ώστε να λάβει μέρος σε ένα Final-Four. Για αυτόν τον λόγο, μιλώντας στο επίσημο σάιτ της Euroleague, χαρακτήρισε το πέμπτο ματς των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό ως ένα από τα μεγαλύτερα της καριέρας του, ενώ αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν από τους κορυφαίους γκαρντ όλων των εποχών στην Ευρώπη.
Ο Σέρβος πάουερ-φόργουορντ είπε τα εξής: "Ετοιμάζομαι για ένα από τα μεγαλύτερα ματς της καριέρας μου. Αν κερδίσουμε, θα πάμε στο Final 4, αν όχι, θα δούμε το Final 4 από την τηλεόραση. Και κανείς δεν θέλει το δεύτερο, πιστέψτε με.

Καταφέραμε να μείνουμε ζωντανοί παίρνοντας μία νίκη που ένας φίλος μου είπε πως έρχονται έτσι μία φορά στο εκατομμύριο. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που καταφέραμε. Ο Τζαμόν Λούκας μάς έσωσε και πάλι, με μία απίθανη εμφάνιση στο τρίτο ματς και το νικητήριο καλάθι στο τέταρτο.

Πιστεύω πως και το τελευταίο ματς θα κριθεί στην τελευταία κατοχή, στο τελευταίο λεπτό. Θα είναι ένα σκληρό και γεμάτο ένταση παιχνίδι. Είμαι βέβαιος. Και οι δύο ομάδες θέλουν την πρόκριση στο Final 4.

Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά πιστεύω πως εμείς έχουμε ψυχολογικό αβαντάζ μετά τις δύο τελευταίες νίκες μας. Θα είναι 50-50, κάτι που δεν πιστεύω μόνο εγώ. Όλα είναι πιθανά.

Θα πρέπει να σουτάρουμε καλύτερα από τα πρώτα δύο παιχνίδια στην Ελλάδα. Δεν θυμάμαι στην καριέρα μου δύο τόσες κακές βραδιές από πλευράς ευστοχία. Πιστεύω πως δεν μπορεί να επαναληφθεί και γι’ αυτό θεωρώ πως έχουμε καλύτερες πιθανότητες σε σχέση με το πρώτο και το δεύτερο ματς της σειράς. Αν είμαστε εύστοχοι, πιστεύω πως θα είμαστε εντάξει.

Μέρος της τακτικής μας ήταν να περιορίσουμε τον Βασίλη Σπανούλη και να τον εμποδίσουμε να κάνει το σύνηθες παιχνίδι του. Είναι δύσκολο να μαρκάρεις έναν παίκτη σαν κι αυτόν. Πάντα βρίσκει τον τρόπο να σε τιμωρήσει, όσο κι αν προσπαθήσεις. Γι’ αυτό είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό όχι μόνο για να σταματήσουμε αυτόν, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού.

Θέλω πολύ να πάω στο Final 4. Κάθε παίκτης στην Ευρώπη το ονειρεύεται και θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να είμαι εκεί. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον πέμπτο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως έχουμε δείξει πόσο πολύ θέλουμε να είμαστε εκεί.

Ελπίζω να μη γράφω για τελευταία φορά στο blog της Ευρωλίγκας. Υπόσχομαι πως θα ξυρίσω το κεφάλι μου αν πάμε στο Final 4. Ούτως ή άλλως χάνω τα μαλλιά μου και θα μοιάζει με τον Ζιντάν, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Είναι υπόσχεση κι ελπίζω να την κρατήσω".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου