ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Φάρμαρ: «Το άξιζε ο Ολυμπιακός»

Φάρμαρ: «Το άξιζε ο Ολυμπιακός»

Ο Τζόρνταν Φάρμαρ υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό μιλώντας στο www.sport-fm.gr μετά τη νίκη των πρωταθλητών επί της Αναντολού Εφές. «Πολύ ισορροπημένο το Final 4», εκτίμησε.

Φάρμαρ: «Το άξιζε ο Ολυμπιακός»
Τελευταία ενημέρωση 27/04/2013, 10:01
Τα μεγάλα σουτ του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με την αστοχία και την ατυχία της Αναντολού Εφές έπαιξαν ρόλο στην έκβαση του πέμπτου αγώνα των play offs, όπως δήλωσε ο Τζόρνταν Φάρμαρ στο www.sport-fm.gr.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ χαρακτήρισε δίκαια την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4, το οποίο χαρακτήρισε ανοικτό σε κάθε προγνωστικό.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Τζόρνταν Φάρμαρ στο www.sport-fm.gr και τον Χρήστο Ρομπόλη:

-Φτάσατε πολύ κοντά, αλλά δεν τα καταφέρατε και πάλι. Προηγηθήκατε με διαφορά 15 πόντων, αλλά τελικά αυτός που πήρε το εισιτήριο για το Final 4 ήταν ο Ολυμπιακός. Τι έφταιξε; «Τίποτα συγκεκριμένο. Έτσι είναι το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πέτυχε κάποια μεγάλα σουτ όταν τα χρειαζόταν, είχε και τη βοήθεια του κόσμου του, ενώ εμείς δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δυστυχώς εγώ χτύπησα στο γόνατο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου όπως και όσο θα ήθελα. Είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας σαν ομάδα, αλλά οφείλουμε να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό για τη νίκη του και την πρόκριση στο Final 4. Το άξιζε».

-Πιστεύεις πως ξυπνήσατε αργά σε αυτή τη σειρά των αγώνων; «Όχι, δεν είναι έτσι. Παλέψαμε σε όλα τα παιχνίδια. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ήμασταν σε όλα ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς όμως στα κρίσιμα σημεία δεν ήμασταν εύστοχοι, ενώ είχαμε και κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς».

-Η Εφές συμπλήρωσε πλέον 12 χρόνια χωρίς πρόκριση στο Final 4. Πιστεύεις πως αν αυτή η ομάδα μείνει ενωμένη μπορεί να τα καταφέρει του χρόνου; «Το ελπίζω. Σίγουρα θα το προσπαθήσουμε. Για την ώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και να προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε».

-Ποιες πιστεύεις πως είναι οι πιθανότητες στο Final 4; Έχεις αντιμετωπίσει ή δει όλες τις ομάδες που πήραν την πρόκριση για το Λονδίνο… «Θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο Final 4, δεν υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί. Θα εξαρτηθεί από το ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα. Πλέον δεν υπάρχει μία σειρά αγώνων, αλλά ένα ματς, μια κι έξω. Οπότε όλα είναι πιθανά».

-Σου λείπει το ΝΒΑ; «Ναι».

-Φαίνεται πως λείπεις κι εσύ στους Λέικερς… «Ναι, το ξέρω (γέλια)».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου