ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Η μεγάλη επιστροφή του Πίνο

Η μεγάλη επιστροφή του Πίνο

Ο Πίνο θα πάψει να είναι ξένο σώμα και από την Τετάρτη επιστρέφει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις. Τι συνέβη και τελικά υπολογίζεται ο Κολομβιανός...
Έτοιμος να αρπάξει τη δεύτερη ευκαιρία που του δίνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ο χαρούμενος και μετανιωμένος Χουάν Πάμπλο Πίνο. Ο Κολομβιανός άσος που ήταν στο περιθώριο λόγω αδικαιολόγητης απουσίας του από μια προπόνηση, επιστρέφει στην ομάδα μετά από περίπου δύο ολόκληρους μήνες.
Ο λόγος της επιστροφής του δεν έχει να κάνει με αγωνιστικά θέματα, αφού το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός θα έχει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) άλλα δύο ματς στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι Πειραιώτες επομένως, δεν "καίγονται" για τον Πίνο, όμως από τη στιγμή που εμφανίστηκε μετανιωμένος, αποφάσισαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο 26χρονος άσος μίλησε το Σάββατο με τον Μίτσελ και του ζήτησε συγγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Ήταν μάλιστα εμφανώς μετανιωμένος, κάτι που οδήγησε τον Μίτσελ στο να του δώσει άλλη μια ευκαιρία.

Έτσι λοιπόν, ο Χουάν Πάμπλο Πίνο επιστρέφει από την Τετάρτη στις προπονήσεις και ίσως τον ξαναδούμε να παίζει στο ματς κόντρα στον Πανθρακικό. Στη φιέστα πάντως, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και ευδιάθετος μετά τις τελευταίες εξελίξεις...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου