ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

«Από εδώ και πέρα μόνο επιτυχίες»

«Από εδώ και πέρα μόνο επιτυχίες»

27/04/2013
 Την πεποίθηση ότι από εδώ και στο εξής ο Ολυμπιακός θα γεύεται μόνο επιτυχίες εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από εδώ και πέρα μόνο επιτυχίες»
Ως επιβράβευση της προσπάθειας και της πολύ καλής δουλειάς της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των παικτών χαρακτήρισε ο Χρήστος Σταυρόπουλος την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 του Λονδίνου.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ αναφέρθηκε στον κόσμο και τη δίψα του για επιτυχίες, αλλά και τον τρόπο που η ομάδα διαχειρίστηκε την πίεση και το άγχος του φαβορί στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Εφές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Pick & Roll» στους Χρήστο Ρομπόλη και Νίκο Ζέρβα:

Για τον τρόπο που πανηγύρισαν οι παίκτες μετά τη νίκη και την πρόκριση:
«Είναι επιβράβευση για τον αγώνα και για την προσπάθεια που έχει γίνει. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στα παιδιά, στον προπονητή για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει. Και να μην ξεχνάμε ότι μας είχε μείνει πικρή γεύση από τον τελευταίο αγώνα στην Κωνσταντινούπολη για τον τρόπο που χάσαμε. Όμως τώρα είναι μεγάλη επιτυχία το να έχεις πάει τέσσερις φορές στο Final-4 τα τελευταία πέντε χρόνια. Αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας των προέδρων, των οδηγητών».

Για την πίεση που υπήρχε στον τελευταίο αγώνα:
«Η επιτυχία και η πίεση είναι μεγάλη. Το να είσαι φαβορί, να είσαι η ομάδα που πρέπει να περάσεις σε αγχώνει και πρέπει να διαχειριστείς αυτή την πίεση. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά βγήκε η ψυχή που οδηγεί σε επιτυχίες. Από εδώ και πέρα θα έχουμε μόνο επιτυχίες. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας, είχαμε μία ατυχία στο Κύπελλο, όμως είμαστε στο Final 4 και έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο:
«Ο κόσμος είναι απίστευτος, βοηθάει την ομάδα και τα παιδιά το αισθάνονται αυτό, νιώθουν την ανάσα του κόσμου. Το ότι μπήκαν μέσα δείχνει την δίψα του κόσμου, αυτές οι στιγμές είναι απίστευτες και ο κόσμος το αξίζει, να χαρεί λίγο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Για την επόμενη ημέρα και τα εισιτήρια:
«Ήμασταν έτοιμοι. Υπάρχει ανακοίνωση που εξηγεί πως έχει η κατάσταση με τη διάθεση των εισιτηρίων. Θα έχουμε 1000 με 1100 εισιτήρια. Τις επόμενες ημέρες θα φύγω για το Λονδίνο όπου και θα έχω συναντήσεις για την ασφάλεια και για τα εισιτήρια. Σίγουρα θα έχουμε πολύ κόσμο. Από εδώ και πέρα θα έχουμε και τα αιτήματα και θα ξέρουμε τι δυναμική θα έχουμε. Το γήπεδο είναι μεγάλο και υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Συνεπώς, νομίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος του κοινού θα ικανοποιηθεί».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου