ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


23/04/2013

«Ας αφήσει τα ηρωικά ο Χριστοβασίλης…»

23/04/2013
 Απάντηση στις αιχμές του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα περί εμπλοκής του Παναθηναϊκού στην αδειοδότηση των Ηπειρωτών έδωσαν οι «πράσινοι». «Ας αφήσει ο Χριστοβασίλης τα ηρωικά και πένθιμα», αναφέρουν.

«Ας αφήσει τα ηρωικά ο Χριστοβασίλης…»
Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες αφήνουν αιχμές περί εμπλοκής των «πρασίνων» στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν αδειοδότηση, προκειμένου να πάρουν εκείνοι τη θέση τους στο Europa League.

Η απάντηση ήρθε από πλευράς του «τριφυλλιού» με την ακόλουθη θέση-απάντηση στον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη:

«Να αφήσει ο κ. Χριστοβασίλης τα ηρωικά και πένθιμα για το ποιος κρύβεται πίσω από την αδειοδότησή τους. Όπως τα έκαναν στις τελευταίες ψηφοφορίες, ας τα βγάλουν και πέρα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία σχέση και εξ αρχής ήταν ξεκάθαρος στις απόψεις του περί του συγκεκριμένου θέματος».

«Συσπείρωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας»

23/04/2013
 Κάλεσμα στον κόσμο για συσπείρωση και μαζικής παρουσίας στη γενική συνέλευση έκανε η Κοινωνία Μελών του Άρη.

«Συσπείρωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας»
Τα εύσημα για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Άρη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε απένειμε η Κοινωνία Μελών του Άρη μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

H ΚΜΑ προσκάλεσε τον κόσμο να μείνει συσπειρωμένος γιατί μόνο έτσι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις και δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν μακριά από τις τέσσερις αγωνιστικές γραμμές.

Ακόμη, στην εν λόγω ανακοίνωση ενημέρωσε πως δεν υπάρχει προς το παρόν καμία υποψηφιότητα ανάληψης της ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δύο μόλις μέρες μετά την επίτευξη του αγωνιστικού στόχου του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, όπως αυτός διαμορφώθηκε από τα δεδομένα της τρέχουσας χρονιάς από την αφετηρία της, θα θέλαμε να χαιρετίσουμε με σεβασμό και χαρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν τόσο το αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, ιατρικό προσωπικό κτλ), όσο και η Διοίκηση, η οποία με αποφασιστικότητα ανέλαβε τα ηνία σε μια δυσχερέστατη συγκυρία για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Θα θέλαμε επίσης να υπογραμμίσουμε εμφατικά την πανηγυρική δικαίωση του κανόνα που θέλει κάθε στόχο να φαντάζει εφικτός όταν από πίσω του στέκεται ο Αρειανός λαός, σύσσωμος και συσπειρωμένος. Φυσικά και η συνοχή, η συσπείρωση και η χάραξη μιας κοινής κατεύθυνσης είναι πάντα αυτονόητη μπροστά στο φάσμα ενός τέτοιου καταστροφικού κινδύνου, όπως αυτός που διέτρεξε αγωνιστικά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η επόμενη μέρα όμως βρίσκει τον ΑΡΗ σε παρόμοιες και ιδιαίτερα κρίσιμες καταστάσεις ανάγκης, όπου οι Αρειανοί καλούνται τώρα να διαχειριστούν ακόμα και την ευτυχία τους και να διατηρήσουν τον μεταξύ τους συνεκτικό δεσμό, αν πρόκειται ποτέ να τις αντιμετωπίσουν. Το παιχνίδι πλέον μεταφέρεται άμεσα από το χώρο που οριοθετούν οι τέσσερις γραμμές του γηπέδου, σε δικαστικές αίθουσες που θα κρίνουν την οικονομική επιβίωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Το «ντέρμπι» αυτό ίσως αποδειχθεί δυσκολότερο και πιο ψυχοφθόρο και κάνει λάθος όποιος πιστεύει ότι μπορεί να κερδηθεί άκοπα, ανέξοδα και με τον Αρειανό διχασμένο.

Ας γνωρίζει ο κάθε Αρειανός φίλαθλος από κάθε σημείο της Γης ότι μπορεί να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος του Συλλόγου. Φτάνει να δώσει για μία ακόμη φορά το «παρών» στο πλάι της Ομάδας και να συμμετέχει στις διαδικασίες που θα ορίσουν το μέλλον της.

Όσον αφορά την επικείμενη έκτακτη Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, πρόσφατα έχουν ακουστεί πολλά τόσο για το χρόνο στον οποίο αυτή θα λάβει χώρα, όσο και για τις διεργασίες που πρόκειται να την απασχολήσουν και τα χρονικά περιθώρια που θα επιτρέψουν σε ενδιαφερόμενους υποψήφιους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Ας επιτραπεί εδώ παρενθετικά να υπογραμμιστεί το εξής. Το παρόν ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ ανέλαβε τη θέση ευθύνης που σήμερα κατέχει, στο κρίσιμο χρονικό σημείο όπου όλα έμοιαζαν χαμένα για την Ομάδα και παράλληλα το ρίσκο η θεσμική παρουσία ατομικά των μελών που το απαρτίζουν να συνδεθεί ενδεχόμενα με τη μελανότερη σελίδα της Ιστορίας του ΑΡΗ.

Με πλήρη συνείδηση και επίγνωση του υπέρτατου κινδύνου που διέτρεχε η Ομάδα από τη μία, αλλά με άδολη αγάπη και θέληση για συνεισφορά που περισσότερο θα έμοιαζε με άγνοια κινδύνου στα μάτια τρίτων.

Υπενθυμίζουμε ότι η διοικητική αλλαγή στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ δε βασίστηκε στην παρέμβαση οργανωμένων οπαδών ή σε κάποιου είδους «πραξικοπηματική» ανατροπή του προηγούμενου ΔΣ, αλλά προήλθε καθαρά και μόνο ως αποτέλεσμα της παραίτησης Ζουμπουρίδη, αλλά και της αποδοχής της από την πλευρά του τέως προέδρου της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, Άγγελου Γρόλλιου. Ενέργειες που κατέστησαν τον μεγαλομέτοχο Φορέα ανενεργό και χωρίς δυνατότητα παρέμβασης, στην κρισιμότερη καμπή της εκατόχρονης σχεδόν Ιστορίας του ΑΡΗ.

Τόσο μπροστά στο διοικητικό αδιέξοδο που δημιουργήθηκε, όσο και στην άμεση ανάγκη για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα επέφεραν την απαραίτητη διοικητική αλλαγή στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το παρόν ΔΣ, ως εκπρόσωπος του θεματοφύλακα θεσμού των μετοχών, μαζί με τον ΑΣ ΑΡΗ, έβαλε και τη δική του πλάτη για να «σπρωχθεί το κάρο από τη λάσπη».

Το ΔΣ της Λέσχης, βάσει της παλλαϊκής εντολής που έλαβε, κλήθηκε να τρέξει άμεσα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και τις απαραίτητες διεργασίες ώστε να δώσει διέξοδο στην έκφραση όλων των Αρειανών που θέλουν να έχουν λόγο στο μέλλον της αγαπημένης τους Ομάδας.

Το ΔΣ, ως απλός εκπρόσωπος του Σωματείου και των μελών του, δεν είναι εκεί για να μονοδρομεί ή να κατευθύνει τις επιλογές των μελών, αλλά για να προσφέρει το βήμα για τη συλλογική έκφρασή τους μέσα από μια Γενική Συνέλευση. Έτσι και θα δίνεται προς πάσα κατεύθυνση και η έξωθεν καλή μαρτυρία, ότι για όποια απόφαση κι αν παρθεί στη Γενική Συνέλευση, αυτή δεν είναι δυνατό να προέρχεται από χειραγώγηση του ΔΣ προς τα μέλη της Λέσχης, ούτε από πίεση οργανωμένων ή μη οπαδών, από καφενειακές συζητήσεις ή το ρεύμα που διαμορφώνει μια κοινή γνώμη χωρίς ονοματεπώνυμο.

Στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ υπάρχουν μόνο μέλη με ονοματεπώνυμο και Αριθμό Μητρώου, το καθένα υπεύθυνο ατομικά για την άποψη και την επιλογή του στις συναποφάσεις του Σωματείου.

Δε δεχόμαστε υποδείξεις για το πλήθος των Γενικών Συνελεύσεων που μπορεί να απαιτηθούν, από τους ίδιους εκείνους που με κάθε τρόπο και κάθε δικαιολογία απέφευγαν επί μήνες να συγκαλέσουν έστω ΜΙΑ Γενική Συνέλευση, όσο υπήρχε ακόμη χρόνος, για να ακουστεί επιτέλους και η φωνή όχι απλά οπαδών της Ομάδας, αλλά του ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ της ΠΑΕ.

Όταν με τόσο ενορχηστρωμένο τρόπο διορίστηκε η δοτή διοίκηση Ψηφίδη από το πρώην ΔΣ της Λέσχης ΧΩΡΙΣ να ληφθεί υπ’ όψιν η γνώμη του μεγαλομετόχου και όταν παράλληλα διαδίδονταν συνεχώς ανακριβείς -αν όχι ψευδείς- ημερομηνίες έκδοσης του πορίσματος του διαχειριστικού ελέγχου, δεν είναι δυνατόν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι να εγκαλούν το τωρινό ΔΣ της Λέσχης για αντικαταστατικές διαδικασίες και χειραγώγηση των Αρειανών και της άποψής τους.

Δηλώνουμε εις γνώση όλων ότι μέχρι και σήμερα δεν έχουν κατατεθεί υπ’ όψιν μας υποψηφιότητες ανάληψης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ούτε ακόμα κι από τον νυν πρόεδρο, Λάμπρο Σκόρδα, που βέβαια αποτελεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης σχήμα διορισμένο από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να καταλογιστεί στο ΔΣ της Λέσχης ότι διατηρεί παράτυπα στην προεδρεία της ΠΑΕ τον Λάμπρο Σκόρδα ή ότι μεροληπτεί υπέρ ή κατά κάποιου υποψηφίου, εφόσον το θέμα για την παραμονή ή μη της υφιστάμενης διοίκησης παραπέμπεται σε Γενική Συνέλευση.

Η προθεσμία των 120 ωρών που προβλέπεται καταστατικά για υποβολή υποψηφιοτήτων αναφέρθηκε απόλυτα ενδεικτικά στην ανακοίνωση σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης για να βαδίζουμε σύννομα και σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου. Κάλλιστα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να εμφανιστεί στη Γενική Συνέλευση και να τεκμηριώσει την παρουσία του και την υποψηφιότητά του.

Ο μόνος που είναι αρμόδιος να κρίνει τη διαδικασία είναι το Σώμα της Λέσχης. Το ΔΣ της Λέσχης δεν έχει πάρει ούτε θα πάρει θέση υπέρ ή κατά οποιουδήποτε υποψηφίου για το χρίσμα στην ΠΑΕ, καθώς ούτε είναι αρμόδιο από μόνο του να προκηρύξει αρχαιρεσίες στην ΠΑΕ χωρίς να ερωτηθεί το Σώμα, δηλαδή ο μεγαλομέτοχος, ούτε όμως και είναι διατεθειμένο να παίξει… κρυφτό με τα μέλη, απαιτώντας από αυτά να συγκεντρώσουν υπογραφές του 30% των οικονομικά τακτοποιημένων μελών για να προκαλέσουν Γενική Συνέλευση με αντικείμενο το διοικητικό μέλλον της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Αυτά αποτελούν για μας πρακτικές του παρελθόντος και εκφράζουν τα άτομα που σήμερα τολμούν να εγκαλούν το τωρινό ΔΣ της Λέσχης για αντικαταστατικές διαδικασίες. Εν τέλει, η άμεση προσφυγή από μέρους μας στη βούληση του μεγαλομετόχου αποτελεί τη μέγιστη απόδειξη της δημοκρατικότητας που επιθυμούμε και πρέπει να διέπει τη λειτουργία της Λέσχης. Κάθε τι άλλο αποτελεί κακόβουλη, κακοπροαίρετη, δόλια και διχαστική ερμηνεία των προθέσεων του παρόντος ΔΣ της Λέσχης.

Το στοίχημα πλέον είναι ένα για κάθε Αρειανό: η συσπείρωση στους κόλπους της Λέσχης και η ενεργή συμμετοχή στις αποφάσεις της. Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι να σταματήσουμε να αναζητούμε «ενόχους» που παίρνουν στα χέρια τους τις τύχες της Ομάδας, με αποκλεισμούς και αφορισμούς της αντίθετης άποψης, αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να σκύψουμε και πάλι με αγάπη πάνω από την ταλαιπωρημένη και πληγωμένη φέτος Ομάδα της καρδιάς μας, προσφέροντάς της δημοκρατική διέξοδο με γνώμονα το άμεσο και απώτερο μέλλον.


Το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ
»

Με το μυαλό στο σχεδιασμό

23/04/2013
 Την επόμενη μέρα σκέφτονται στον Λεβαδειακό με τον Βέλιτς να περιμένει τη συνάντηση με τη διοίκηση.

Με το μυαλό στο σχεδιασμό
Μετά την παραμονή του Λεβαδειακού στη Σούπερ Λίγκα, στόχος του προπονητικού team και της διοίκησης είναι να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα.

Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας της Λιβαδειάς, Γιάσμινκο Βέλιτς θέλει η συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται με σκοπό να οριστούν οι στόχοι και τα πλάνα για την επόμενη σεζόν.

Στο ραντεβού οι ισχυροί άνδρες της ομάδας θα ξεκαθαρίσουν ποίοι παίκτες θα μείνουν και ποίοι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ του Λεβαδειακού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βόσνιος προπονητής στις τελευταίες δύο αγωνιστικές αναλώθηκε στη δοκιμή νέων ποδοσφαιριστών, ώστε να σχηματίσει μία εικόνα για τους… μικρούς που ακολουθούν.

«Κανείς δεν έχρισε κανέναν σύμβουλο ή μάνατζερ»

23/04/2013
 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στη γραπτή δήλωση που εξέδωσε χθες ο Γιώργος Καραγκούνης με αφορμή το θέμα ανάληψης καθηκόντων τεχνικού συμβούλου από τον Νίκο Νταμπίζα.

«Κανείς δεν έχρισε κανέναν σύμβουλο ή μάνατζερ»
Απάντηση σε… χαμηλούς τόνους έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη χθεσινή γραπτή δήλωσή του Γιώργου Καραγκούνη. Οι πράσινοι επισημαίνουν ότι «κανείς δεν έχρισε κανέναν σύμβουλο ή μάνατζερ».

«Το μόνο που ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι ότι ο Γιώργος του μίλησε με καλά λόγια για το ήθος και τις προοπτικές ενός ανθρώπου με τον οποίο στη συνέχεια έγιναν και γίνονται ακόμα κάποιες επαφές», αναφέρει –μεταξύ άλλων- για το θέμα ανάληψης καθηκόντων τεχνικού συμβούλου από τον Νίκο Νταμπίζα.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με αφορμή τη δήλωση του Γιώργου Καραγκούνη η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:

Κανείς δεν έχρισε κανέναν σύμβουλο ή μάνατζερ.

Το μόνο που ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι ότι ο Γιώργος του μίλησε με καλά λόγια για το ήθος και τις προοπτικές ενός ανθρώπου με τον οποίο στη συνέχεια έγιναν και γίνονται ακόμα κάποιες επαφές.

Οι επιλογές αφορούν τον Παναθηναϊκό και σε καμία περίπτωση τον πρώην παίκτη μας, σημερινό ποδοσφαιριστή της Fulham. Τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στη ΓΣ της εταιρείας ουδόλως απέχουν από την αλήθεια χωρίς από τα λεγόμενά του να θίγεται κανείς.

Ο δε Γιώργος ήταν και θα παραμείνει σημαντικό κεφάλαιο για αυτήν την ομάδα.

Ολυμπιακός κι Ατρόμητος στο… σκαμνί

23/04/2013
 Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κλήθηκαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ατρόμητος.

Ολυμπιακός κι Ατρόμητος στο… σκαμνί
Στο… σκαμνί θα καθίσουν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός κι Ατρόμητος.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη τις δύο ομάδες, λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 25-04-2013 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 30η Αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Πανιώνιος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΑΕΚ
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Πρωτομαγιά στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός

23/04/2013
 Ορίστηκε το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ομόνοια, το οποίο θα διεξαχθεί την 1η Μαΐου, στο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας.

Πρωτομαγιά στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός
Ταξίδι στην Κύπρο θα κάνει τις προσεχείς ημέρες ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θα δώσουν φιλικό αγώνα με την Ομόνοια την 1η Μαΐου (16:00), στο Γ.Σ.Π, όπως ανακοίνωσε ο κυπριακός σύλλογος.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που κάνουν στο τριφύλλι της Μεγαλονήσου, ούτως ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για την διαβίωση της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη, 1 Μαΐου, στις 16:00, στο στάδιο Γ.Σ.Π.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει το Σωματείο μας να επιδείξει συνέπεια στους διακανονισμούς που έχει κάνει, είναι ένα κατάμεστο Γ.Σ.Π. την 1η Μαΐου. Πρόκειται για μία μέρα στην οποία οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μπορούν να συνδυάσουν διασκέδαση και οικονομική στήριξη της ομάδας τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μάς χρειάζεται όλους δίπλα της, ούτως ώστε να συνεχίσει την πορεία της με ασφάλεια και μακριά από τις οποιεσδήποτε κυρώσεις.

Εισιτήρια υπάρχουν στο διαδίκτυο, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου μας, ενώ από το απόγευμα θα ξεκινήσει η διάθεσή τους και στα σημεία προπώλησης μέχρι και την Τρίτη, 30 Απριλίου. Διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και την ημέρα διεξαγωγής του φιλικού, από τα ταμεία του σταδίου Γ.Σ.Π.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται παράλληλα τόσο για κατόχους διαρκείας, όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο της ομάδας μας. Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μπορούν να καθίσουν στη θέση τους, νοουμένου ότι θα αγοράσουν εισιτήριο για το φιλικό αγώνα. Κρατημένα εισιτήρια για τους κατόχους διαρκείας θα υπάρχουν μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης
Το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει την κορύφωση των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τη συγκεκριμένη μέρα. Πιο κάτω παραθέτουμε αναλυτικά το πρόγραμμα:
- 11:00: Fan Day που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο έξω από τη Δυτική κερκίδα του σταδίου Γ.Σ.Π.
- 14:00: Επίδειξη κλιμακίων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με αγωνιστικά παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.
- 15:00: Αγώνας Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών (περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα)
- 16:00: Έναρξη Φιλικού Αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – Παναθηναϊκός
- 16:45: Βραβεύσεις και κλήρωση του λαχνού του Σωματείου μας, με δώρο ένα αυτοκίνητο Smart-Pulse.
- 17:45: Τέλος Αγώνα

Τα σημεία πώλησης εισιτηρίων:
• Green Boutique (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 09:00 -13:00 και 15:00 - 19:00 και Τετάρτη – Σάββατο από τις 09:00-14:00)
• ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας (Δευτέρα - Σάββατο από τις 16:00 – 20:00)
• ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσός – Σύλλογος Πρόοδος (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 16:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00 – 13:00)
• ΣΥ.ΦΙ. Πάφος (Δευτέρα - Σάββατο από τις 10:00 – 13:00 και 16:00 – 20:00)
• Arena cafe Αγία Νάπα (Αμμόχωστος) (Δευτέρα - Σάββατο από τις 10:00 – 21:00)
• Fan club ΘΥΡΑ 9 (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 16:00 – 22:00)
• Online http://www.omonoia.com.cy

Οι τιμές των εισιτηρίων:
• Κανονικό 20 ευρώ
• Μαθητικό 10 ευρώ
• Παιδικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου, για παιδιά κάτω των 12 χρόνων.

Προς συμφωνία με Αναστασίου!

23/04/2013
 Μια «ανάσα» από το να δώσουν τα χέρια είναι Παναθηναϊκός και Γιάννης Αναστασίου, βάζοντας στην άκρη τις διαφορές που είχαν προκύψει.

Προς συμφωνία με Αναστασίου!
Εξ’ αρχής, ο Αναστασίου ήταν το φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο του «τριφυλλιού». Ο ίδιος, μάλιστα, έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, ψάχνοντας ποδοσφαιριστές με βάση τα χρήματα που διαθέτει η ΠΑΕ και το πλάνο, που θα αφορά νέους ποδοσφαιριστές, ικανούς να μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Όπως σας αποκάλυψε η SportDay, προέκυψε ένα «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών και αφορούσε την αποζημίωση. Επιθυμία του Αναστασίου ήταν από τα δυο χρόνια συμβολαίου, να εξασφαλιστούν κυρίως οι συνεργάτες του τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο, με τον Χρήστο Παναγόπουλο να προτείνει, σε περίπτωση διακοπής της συνεργασίας την πρώτη χρονιά, το προπονητικό τιμ να μην αποζημιωθεί.

Όπως σας γράψαμε και παραπάνω, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι όποιες διαφωνίες ξεπεράστηκαν, η χρυσή τομή βρέθηκε και ο Αναστασίου θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας, σε μια δύσκολη περίοδο, χωρίς πολλά χρήματα και με τους "πράσινους" να είναι εκτός Ευρώπης.

Καταγγέλλει Άρη η ΑΕΚ

23/04/2013
 Κάθε περιθώριο για να μείνει στη Σούπερ Λίγκα θα εξαντλήσει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» βγαίνει στα… χαρακώματα με τον Άρη, καταγγέλλοντας την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια που συνιστά παράβαση του ΚΑΠ.

Καταγγέλλει Άρη η ΑΕΚ
Ο «πόλεμος» για την αποφυγή του υποβιβασμού μοιάζει να χάθηκε την Κυριακή για την ΑΕΚ. Στην «Ένωση» ωστόσο αρνούνται να παραδώσουν τα (νομικά) όπλα τους.

Πέραν της έφεσης λοιπόν για τη διακοπή του αγώνα με τον Πανθρακικό (από την οποία, ακόμη κι αν δικαιωθεί, δεν μπορεί να τρέφει ρεαλιστικές ελπίδες) το νομικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» ετοιμάζεται να παίξει ένα χαρτί που θεωρεί πολύ δυνατότερο: Την καταγγελία του Άρη για την απόπειρα υπαγωγής του στο άρθρο 99.

Κι αυτό διότι η συγκεκριμένη κίνηση (μέσω της οποίας οι Θεσσαλονικείς έχουν εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή παγώματος των υποχρεώσεων τους προς τους πιστωτές, συμπεριλαμβανομένων και των ποδοσφαιριστών) είναι ενάντια στους κανονισμούς που απαγορεύουν την προσφυγή ομάδων σε πολιτικά δικαστήρια.

Σύμφωνα με τους νομικούς της ΑΕΚ λοιπόν, από τη στιγμή που ο Άρης έχει κάνει χρήση της προσωρινής διαταγής σε διαιτητικά δικαστήρια της ΕΠΟ (και από τη στιγμή που η ομοσπονδία έχει στα χέρια της σχετική οδηγία της UEFA που ξεκαθαρίζει ότι οι σύλλογοι δεν έχουν δικαίωμα να απαλλαχθούν από υποχρεώσεις σε παίκτες, προπονητές και μάνατζερ μέσω του άρθρου 99) πρόκειται για ξεκάθαρη παραβίαση του άρθρου 35 του ΚΑΠ.

Κάτι που σημαίνει, όπως υποστηρίζουν, ότι δεν θα έπρεπε να ορίζονται αγώνες του Άρη, με αποτέλεσμα (όπως θα αναφέρουν στη σχετική καταγγελία που προσανατολίζονται να κάνουν) ότι θα πρέπει εκείνος να υποβιβαστεί.

Στην κυκλοφορία τα διαρκείας των πλέι οφ

23/04/2013
 Από το πρωί της Τετάρτης τίθενται σε κυκλοφορία από τον ΠΑΣ Γιάννινα τα μίνι διαρκείας ενόψει των πλέι οφ.

Στην κυκλοφορία τα διαρκείας των πλέι οφ
Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα καλεί τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των παικτών και παράλληλα να τους επιβραβεύσουν για τα όσα πέτυχαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Παράλληλα γίνονται γνωστά τα σημεία και οι ώρες διάθεσης των μίνι διαρκείας.

Η ανακοίνωση:

«Ήρθε η ώρα να δείξουμε όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για μια ακόμη φορά, πόσο αγαπάμε την ομάδα μας, επιβραβεύοντας και με αυτόν τον τρόπο την φετινή μεγάλη προσπάθεια. Ας στηρίξουμε μέχρι το τέλος αυτή την υπέροχη πορεία που μας έκανε όλους υπερήφανους.

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ότι από αύριο, Τετάρτη 24 Απριλίου 2013, ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες Play Off.

Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι 40,00 € για όλες τις θύρες.
Επίσης κάνουμε γνωστό ότι η τιμή εισιτηρίου αγώνα θα τιμάται στα 20,00 € γενική είσοδος.
Τα σημεία όπου μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας είναι:
Γραφεία Π.Α.Ε. (Πανηπειρωτικό Στάδιο- τηλέφωνο επικοινωνίας  2651070340 )
Τετάρτη έως Παρασκευή από τις 10:00 έως 20:00
Σάββατο από τις 10:00 έως 14:00
Μ. Δευτέρα έως Μ. Τετάρτη από τις 10:00 έως 20:00
Μ. Πέμπτη από τις 10:00 έως 17:00
Blue Vayeros: (Φ. Τζαβέλλα 17 - τηλέφωνο επικοινωνίας  2651078103 )
Καθημερινά απογευματινές ώρες».

Κάτι να… κινείται στην ΑΕΚ

23/04/2013
 Το πού θα παίζει του χρόνου είναι άγνωστο. Το ποιοι από τους παίκτες της θα παραμείνουν το ίδιο. Σίγουρο όμως προς το παρόν είναι ότι όλοι τους θα επιστρέψουν την Τετάρτη στα Σπάτα.

Κάτι να… κινείται στην ΑΕΚ
Η ΑΕΚ έπεσε την Κυριακή. Ή τουλάχιστον αυτό ισχύει μέχρι να εξαντληθεί κάθε νομικό περιθώριο (με την έφεση που θα εκδικαστεί αύριο και την καταγγελία κατά του Άρη που ετοιμάζεται να κατατεθεί προσεχώς).

Μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά ωστόσο ποια θα είναι η επόμενη μέρα, ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να διατηρήσει σε επαγγελματικό επίπεδο την ομάδα.

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε λοιπόν στους παίκτες του για να ηρεμήσουν από το δραματικό βράδυ της Κυριακής, τους ειδοποίησε ότι την Τετάρτη τους περιμένει κανονικά για να γυμναστούν στα Σπάτα.

Παρόλα αυτά οι προπονήσεις δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστούν για πολλές μέρες ακόμα, καθώς είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν λάβει τελεσίγραφα από τους ιδιοκτήτες των σπιτιών τους να αποχωρήσουν, μιας κι έχουν μήνες να καταβληθούν τα ενοίκια τους από την ΠΑΕ.

Έτοιμος ο Ολίσε

23/04/2013
 Κανονικά προπονήθηκε ο Σέκου Ολίσε και αυτομάτως τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Έτοιμος ο Ολίσε
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 από το πρώτο ματς και είναι λογικό για τον Δώνη να έχει όλα τα «όπλα» της ομάδας διαθέσιμα.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Ολίσε εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ και με ανακούφιση διαπιστώθηκε πως το οίδημα στο δικέφαλο είχε υποχωρήσει.

Ο Δώνης έδωσε ιδιαίτερη βάση σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, ενώ στο δίτερμα που ακολούθησε δεν συμμετείχαν οι Λάζαρ και Λίνο τους οποίους και θέλησε να μην επιβαρύνει ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σταφυλίδης, Κατσικάς και Βούκιτς.

Χειρουργήθηκε ο Μουνάφο

23/04/2013
 Επιτυχής ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο μέσος του Πανθρακικού, Χουάν Μουνάφο.

Χειρουργήθηκε ο Μουνάφο
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κομοτηνής είχε τραυματιστεί στον βραχίονα όταν προσπάθησε να στηριχτεί σε μια φάση του αγώνα με την Κέρκυρα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πανθρακικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Μουνάφο θα έχει γύψο για διάστημα περίπου δύο μηνών, ενώ στη συνέχεια θα μπει σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

«Όλη η Αρκαδία μαζί για την πρόκριση»

23/04/2013
 Κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Αρκαδίας να συμπαρασταθεί στην ομάδα ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ κάνει ο Αστέρας Τρίπολης μέσω ενός βίντεο.

«Όλη η Αρκαδία μαζί για την πρόκριση»
Σε αυτό οι Γεωργακόπουλος, Ράγιος, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Καλαντζής, Ναβάρο και Περόνε καλούν τους φιλάθλους του νομού να σταθούν στο πλευρό του Αστέρα ώστε να ανατραπεί το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί η ομάδα στον τελικό του θεσμού, επίτευγμα αναμφισβήτητα ιστορικό.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο στις 20:00 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Δείτε το βίντεο:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ... από Asteras_Tripolis_FC

Κέρδισε χρόνο ο Άρης

23/04/2013
 Επιπλέον χρόνο για να βρει λύση στα «καυτά» ζητήματα των οφειλών του προς πρώην ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του ο Άρης.

Κέρδισε χρόνο ο Άρης
Χρονικό διάστημα περισσότερο του ενός μήνα εξασφάλισε ο Άρης στην προσπάθεια να διευθετήσει τις υποχρεώσεις του προς πρώην ποδοσφαιριστές.

Οι σχετικές υποθέσεις (ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται αυτές των Καστίγιο, Φατί, Ντίκο και Κουλουχέρη) αναβλήθηκαν για τις 28 Μαΐου από την ΕΠΟ.

Έτσι, ο Άρης δεν ανησυχεί για οποιαδήποτε σχετική ένσταση εναντίον του, μιας και μέχρι τότε αναμένεται να έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Η σημερινή αναβολή ωστόσο δεν τον προστατεύει και από καταγγελίες σαν αυτή που φέρεται να ετοιμάζει η ΑΕΚ, αφού εκείνη θα αφορά την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια.

Θανόπουλος: «Σκεφτόμαστε λύσεις για την ΑΕΚ»

23/04/2013
 Την προσπάθεια ανεύρεσης λύσης που θα κρατήσει την ΑΕΚ μακριά απ’ την πτώχευση και θα της επιτρέψει να αγωνιστεί στη δεύτερη (και όχι την τρίτη) κατηγορία επιβεβαίωσε ο Νάσος Θανόπουλος.

Θανόπουλος: «Σκεφτόμαστε λύσεις για την ΑΕΚ»
Από το πρωί της Τρίτης κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τον Νάσο Θανόπουλο να επεξεργάζεται σχέδιο σωτηρίας -ή μάλλον επιβίωσης- της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αυτά τα σενάρια λοιπόν επιβεβαίωσε και επισήμως ο ίδιος ο πρώην μέτοχος (και αδερφός του πρώην προέδρου Νίκου Θανόπουλου).

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Τα Νέα», ο πρώην πρόεδρος τόνισε ότι «όλοι μας έχουμε πληγωθεί με αυτή την κατάληξη και όλοι σκεφτόμαστε λύσεις για την ΑΕΚ». Ξεκαθάρισε ωστόσο πως ό,τι κι αν γίνει, «αυτή τη φορά δεν υπάρχει περίπτωση ανάμειξης της Μόργκαν Στάνλεϊ».

Μένει να φανεί λοιπόν αν η λύση που θα δρομολογηθεί θα είναι αυτή που κυκλοφόρησε περί εξασφάλισης δανείου 3-4 εκατ. ευρώ (μέσω της οποίας θα επιδιωχθούν διακανονισμοί με τους υπόλοιπους οφειλέτες πέραν του Δημοσίου) ή αν θα παρουσιαστεί κάποια άλλη που θα κρατά ζωντανή την εταιρεία -και μακριά από τις ποινικές ευθύνες τους εκπροσώπους των πρώην διοικήσεων.

Νέο πρόβλημα για Σαρ

23/04/2013
 Συνεχίζονται οι ατυχίες με την περίπτωση του Μοχάμεντ Σαρ στον ΟΦΗ.

Νέο πρόβλημα για Σαρ
Ο Σενεγαλέζος αμυντικός επέστρεψε από την Τρίπολη έχοντας υποστεί εξάρθρωση κλείδας, όμως συνέχισε να αγωνίζεται μετά το 70’, όταν και τραυματίστηκε, ενώ πριν μερικές μέρες είχε υποστεί και εξάρθρωση στον αγκώνα.

Έτσι, δεν προπονήθηκε την Τρίτη, ακολουθώντας μόνο θεραπεία, κάτι που ισχύει και για τους τραυματίες Συνάνη, Μονιάκη, Βαλεριάνο και Κανούλα, ο οποίος έχει τράβηγμα στον δικέφαλο.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στην Τρίπολη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα των προπονήσεων και των φιλικών, εκτός του ματς με τον Ατσαλένιο την Τετάρτη στις 17:30, θα δοθούν άλλα δύο φιλικά μέχρι το Πάσχα. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο υπάρχει αυτό με τον Ρούβα στο Βαρδινογιάννειο στις 17:30, ενώ έχει προγραμματιστεί και ένα με τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ» στις 17:30, τη Μ. Τρίτη ή τη Μ. Τετάρτη.

Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν Πέμπτη και Παρασκευή στις 18:00 και την Κυριακή θα έχουν ρεπό.

Συνάντηση ORIGINAL με Μελισσανίδη!

23/04/2013
 Είναι πρόθυμος να βοηθήσει; Σκοπεύει να ηγηθεί λύσης για το αύριο της ΑΕΚ; Αυτά τα ερωτήματα αναμένεται να απαντηθούν οριστικά πλέον από τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε ραντεβού που έχει με την ORIGINAL!

Συνάντηση ORIGINAL με Μελισσανίδη!
Το όνομά του ήταν -και είναι ακόμα περισσότερο απ’ το βράδυ της Κυριακής- το πρώτο που έρχεται στο μυαλό των φίλων της ΑΕΚ ως λύση για την επόμενη μέρα.

Ήρθε η ώρα να φανεί οριστικά λοιπόν αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκοπεύει με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσει την «Ένωση» στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας της.

Μετά τη συνάντηση που αποκάλυψε η «Sportday» πως είχε με τον Πέτρο Παππά, ο πρώην ιδιοκτήτης έχει μια -ακόμα κρισιμότερη- απόψε με την ORIGINAL.

Στη συζήτησή του λοιπόν με ηγετικά στελέχη της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης αναμένεται να τοποθετηθεί για τις προθέσεις του.

Θα φανεί λοιπόν αν θεωρεί ότι πληρείται πια η βασική προϋπόθεση που έθετε σε κάθε αναφορά του για την ΑΕΚ περί πρόθεσης να αναμειχθεί μονάχα εφόσον δεν αναλάβει τα χρέη άλλων. Άλλωστε, οι οπαδοί φέρονται έτοιμοι να του παρουσιάσουν ένα τέτοιο πλάνο, το οποίο θα προβλέπει υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία -αλλά και εξασφάλιση κάποιων εσόδων μέσω τηλεοπτικών δικαιωμάτων και χορηγιών.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, πρώτο μέλημα θα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η άποψη του Μελισσανίδη για την επόμενη μέρα. Κυρίως όμως το αν ο ίδιος σκοπεύει -με αυτό ή οποιοδήποτε άλλο πλάνο- να αναμειχθεί και να βοηθήσει την ΑΕΚ να βγει από το αδιέξοδο.

Ατομικό για Ναπολέονι

23/04/2013
 Ο Ατρόμητος προετοιμάζεται για την έναρξη των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας τον επόμενο μήνα.

Ατομικό για Ναπολέονι
Έτσι, την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Περιστερίου η προπόνηση, με μοναδική απουσία για τον Γιώργο Παράσχο τον Στέφανο Ναποελόνι. Ο Ιταλός επιθετικός ακολούθησε ατομικό, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και αναμένεται να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα μέχρι την Πέμπτη.

Για την Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν την Τρίτη ότι τις ημέρες των εορτών θα πάρουν τριήμερη άδεια. Θα προπονηθούν τη Μεγάλη Παρασκευή και θα μείνουν ελεύθεροι Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα και θα επιστρέψουν την Τρίτη 7 Μαΐου στο γήπεδο.

Εν αναμονή του Φούλοπ…

23/04/2013
 Όλοι στον Αστέρα Τρίπολης «ζουν και αναπνέουν» για τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Εν αναμονή του Φούλοπ…
Έτσι, το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε η προετοιμασία για την «ανατροπή» του 2-1 της Τούμπας, με τον Σάκη Τσιώλη να διαπιστώνει πως μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για το ματς με τον «Δικέφαλο».

Ακόμα και ο Μάρτον Φούλοπ αναμενόταν στην αρκαδική πρωτεύουσα και μέχρι την Πέμπτη θα διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται, προκειμένου να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Το πρόγραμμα της ημέρας αναλώθηκε σε γενική προπόνηση με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ.

Προπόνηση και αποκατάσταση

23/04/2013
 Καλό το ρεπό, όμως έφτασε η ώρα να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Λεβαδειακού.

Προπόνηση και αποκατάσταση
Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, για περισσότερο από 45’, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα του Γιασμίκο Βέλιτς να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας περιλαμβάνει μόνο πρωινές προπονήσεις.

Παρελθόν Παπαδήμας, Λάμπρου

23/04/2013
 Συνεχίζεται το «ξεκαθάρισμα» στην Κέρκυρα, μετά τον υποβιβασμό των Φαιάκων στη Football League.

Παρελθόν Παπαδήμας, Λάμπρου
H ΠΑΕ των Επτανήσων ανακοίνωσε την Τρίτη τη λύση της συνεργασίας με τους Νίκο Παπαδήμα και Σπύρο Λάμπρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΗΜΑ και ΣΠΥΡΟ ΛΑΜΠΡΟΥ. Η ομάδα μας τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Τρία προβλήματα για Καλαϊτζίδη

23/04/2013
 Η Βέροια κατάφερε να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα και οι προπονήσεις στην Ημαθία γίνονται με καλή διάθεση πλέον.

Τρία προβλήματα για Καλαϊτζίδη
Έτσι, οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζιδη επανήλθαν την Τρίτη στο γήπεδο, μετά το ρεπό που πήραν τη Δευτέρα από τον Μακεδόνα τεχνικό.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε αποκατάσταση για όλους, με τους τραυματίες Σνάουτσνερ, Πέρεθ και Κόστλι να ακολουθούν ξανά ατομικό.

Την Τετάρτη υπάρχει ξανά ρεπό και οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν το πρωί της Πέμπτης στο Ταγαροχώρι.

Επίσης, την ερχόμενη Κυριακή "κλείστηκε" φιλικό με την Κοζάνη εκτός έδρας, ώστε να "γιορτάσουν" οι γηπεδούχοι την άνοδό τους στη νέα Football League 2.

«Πάνω απ’ όλα γήπεδο στη Φιλαδέλφεια»

23/04/2013
 Απάντηση αν θα μπει δεν έδωσε. Απόφαση δεν ελήφθη. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όμως, ξεκαθάρισε στην ORIGINAL πως η αντεπίθεση της ΑΕΚ χρειάζεται συμπαίκτες και -κυρίως- γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

«Πάνω απ’ όλα γήπεδο στη Φιλαδέλφεια»
Μια ακόμα βολιδοσκόπηση του Δημήτρη Μελισσανίδη (έστω κι αν αυτή έγινε υπό το φάσμα των χειρότερων στιγμών στην ιστορία του συλλόγου) δεν έβγαλε είδηση για την ΑΕΚ.

Τουλάχιστον όμως έβγαλε αισιοδοξία πως ο πρώην ιδιοκτήτης θα εμπλακεί σε προσπάθεια να βγει η «Ένωση» από το αδιέξοδο.

Κι αυτό διότι στη συνάντηση που είχε με ιστορικά στελέχη της ORIGINAL στα γραφεία του στον Πειραιά, δεν είπε ούτε «ναι», ούτε «όχι» στο ερώτημα αν σκοπεύει να βγει μπροστά για να δώσει λύση. Ήταν ξεκάθαρο ωστόσο ότι το σκέφτεται σοβαρά.

Αυτό έδειξε καταρχάς η συμφωνία του να δεχθεί για δεύτερη φορά τους οργανωμένους (όπως και η συνάντηση που αποκάλυψε η «Sportday» ότι είχε με τον Πέτρο Παππά). Κυρίως όμως αυτό φάνηκε απ’ όσα τους είπε στην κουβέντα για το πώς η ΑΕΚ μπορεί να επιστρέψει δυνατή.

Καταρχάς λοιπόν ο Μελισσανίδης τόνισε πως όποια πρωτοβουλία αναπτυχθεί πρέπει να έχει ως στόχο την επιστροφή της «Ένωσης» -όχι στη Σούπερ Λίγκα, αλλά στην κορυφή. Ξεκαθάρισε, δε, πως ακόμα κι αν αυτή αφορά ξεκίνημα από την ερασιτεχνική κατηγορία και χωρίς χρέη, πρέπει να συνδυαστεί με την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Αν εμπλακώ, μόνος στόχος θα είναι η επιστροφή σε δυο χρόνια με ομαδάρα και γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά. Ξεκαθάρισε όμως ότι για να γίνει αυτό απαιτούνται δυο συγκεκριμένες προϋποθέσεις:

Αφενός να κοπεί στη ρίζα της οποιαδήποτε συζήτηση για εξαγορά άλλου ΑΦΜ. Και αφετέρου να βρεθούν -ακόμα και στην τρίτη κατηγορία- συμπαίκτες, που θα βοηθούν στην ανέγερση του γηπέδου και θα του επιτρέπουν να προχωρά το πρότζεκτ της ΑΕΚ ταυτόχρονα με τις εντεινόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Σε αυτή την κουβέντα μάλιστα δεν δίστασε να πει και ονόματα, τονίζοντας πως εννοεί τους Πέτρο Παππά, Πόλυ Χατζηιωάννου -ακόμα και τον Τάκη Κανελλόπουλο. Ακόμα πιο φανερή, δε, έκανε την «κάψα» του να γίνει η σύγκλιση και να βρεθεί λύση, από τον τρόπο που μιλούσε για το αύριο. Ή τουλάχιστον αυτό συμπέραναν οι οπαδοί, ακούγοντάς τον να λέει πως «από την επόμενη μέρα κιόλας που θα μπούμε θα βρίσκονται μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια να χτίζουν το γήπεδο, όσο θα ανεβαίνει η ΑΕΚ τις κατηγορίες».

Πουλίδο: «Εάν με υπολογίζουν θα μείνω»

23/04/2013
 Να μείνει στον Άρη και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα ήθελε ο Πουλίδο αρκεί όμως να γνωρίζει και του το δείξουν ότι οι υπεύθυνοι θα υπολογίζουν σε αυτό.

Πουλίδο: «Εάν με υπολογίζουν θα μείνω»
Δεν θα είχε πρόβλημα να τηρήσει τη συμφωνία που έχει με τον Άρη και τον δένει για έναν χρόνο ακόμη μαζί του ο Πουλίδο.

«Εάν με υπολογίζουν θα μείνω», επεσήμανε ο άσος των κίτρινων μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πουλίδο στον Αθλητικό Μετρόπολις:

Για το ποια είναι τα συναισθήματά του μετά το τέλος της δύσκολης αυτής σεζόν:
«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και η θέση που το αρμόζει είναι στη Σούπερ Λιγκ. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.»

Για το αν κατά την διάρκεια της χρονιάς φοβήθηκε ότι δεν θα τα καταφέρουν:
«Σίγουρα κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου υπήρξαν στιγμές αμφιβολίας και αμφισβήτησης. Γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε το ρόστερ, με το οποίο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα αλλά δεν περίμενα ούτε και να βρεθούμε σε τόσο δύσκολη θέση».

Για το αν κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας έχει περάσει μια τόσο δύσκολη σεζόν:
«Η αλήθεια είναι ότι στην καριέρα μου έχω βιώσει πολύ δύσκολες καταστάσεις που πίστευα ότι δεν θα τις ξαναπεράσω. Μια παρόμοια κατάσταση είχα περάσει όταν αγωνιζόμουν στη Σαραγόσα. Φέτος είχαμε πάρα πολλά εμπόδια κατά την διάρκεια της σεζόν αλλά μείναμε ενωμένοι και τα καταφέραμε. Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά στην καριέρα μου».

Για το αν η υλοποίηση του στόχου ήρθε από την προσπάθεια των παικτών ή αν βοήθησαν και άλλοι άνθρωποι:
«Όταν φτάνεις στην υλοποίηση ενός στόχου συνεισφέρουν όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε μια ομάδα. Μερίδιο ευθύνης σε εμάς τη φετινή σεζόν είχε και ο καινούργιος μας προπονητής που μας έδωσε ψυχολογία αλλά και η νέα διοίκηση. Από εκεί και πέρα η παραμονή μπορεί να μην θεωρείται μεγάλος στόχος για μια ομάδα σαν τον Άρη αλλά για εμάς είναι πολύ σημαντικός, γιατί από την αρχή του πρωταθλήματος ξέραμε ότι δεν θα κυλήσει ομαλά η χρονιά. Εγώ είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το αν κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου ένιωσε ότι δεν είχαν στήριξη οι ποδοσφαιριστές από κανέναν:
«Σίγουρα τα ένιωσα, όλοι η ομάδα το ένιωσε αυτό. Οι παίκτες της ομάδας όμως είχαμε ένα κοινό παρονομαστή, ο οποίος ήταν να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Ήταν πολλές οι στιγμές που νιώσαμε μόνοι αλλά δείξαμε χαρακτήρα και πετύχαμε τον στόχο μας».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης:
«Το ποδόσφαιρο είναι ένα κομμάτι της ζωής και όταν γίνονται τέτοια πράγματα, πρέπει να κοιτάξεις τι φταίει και να το κόψεις από την ρίζα, γιατί διαφορετικά θα αντιμετωπίζεις πάντα προβλήματα. Στη ζωή μας πρέπει να κοιτάμε τα λάθη μας και στη συνέχεια να τα διορθώνουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Στον Άρη πρέπει να βρούνε τη… ρίζα του κακού για να μην αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα και στο μέλλον».

Αν θεωρεί σωστή επιλογή που αγωνίστηκε στον Άρη:
«Δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που αγωνίστηκα στον Άρη, ακόμα και κατά την διάρκεια της χρονιάς που τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ήξερα από την αρχή ότι μέσα από αυτές τις δυσκολίες εγώ θα βγω κερδισμένος. Είχα μεγάλο κέρδος από τον Άρη».

Για το αν θα μείνει και τη νέα σεζόν στον Άρη:
«Στη ζωή μου προσπαθώ να κάνω πράγματα που θα με βοηθήσουν. Θα επιδιώξω άμεσα να έχω μια συνάντηση με τον πρόεδρο, για να συζητήσουμε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για το δικό μου. Εγώ έχω μάθει να τηρώ τις συμφωνίες που κάνω και με τον Άρη έχω συμβόλαιο έναν ακόμη χρόνο. Εφόσον νιώσω ότι στην ομάδα υπολογίζουν σε εμένα και είμαι στα πλάνα της νέας περιόδου θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι με τον Άρη».

Χατζηχρήστος: «Αφήνω την ORIGINAL στα παιδιά μου»

24/04/2013  
Την οριστική απόσυρσή του από την ηγεσία της ORIGINAL ανακοίνωσε και επίσημα ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Χατζηχρήστος: «Αφήνω την ORIGINAL στα παιδιά μου»
Το τέλος εποχής που έμοιαζε θέμα χρόνου για την ORIGINAL επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Η προδιαγραφόμενη αποχώρηση του ηγέτη της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ έγινε και επίσημα πραγματικότητα μετά από γραπτή δήλωση που έκανε ο ίδιος και ανέβηκε στη σελίδα στο Facebook.

Σε αυτή λοιπόν ανακοινώνει την απόσυρσή του και μέσω ενωτικού μηνύματος καλεί τους διαδόχους του να αναλάβουν μονιασμένοι τα ηνία.

Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει

«Αφήνω την Original στα παιδιά μου. Εδώ και καιρό παρακολουθώ με ιδιαίτερη λύπη μου την κατρακύλα της ΑΕΚ που στο διάβα της κοντεύει να παρασύρει και την Original.

Επειδή πρέπει να μπει ένα stop σε αυτό και επειδή η ιστορία της Γνήσιας Θύρας 21 χτίστηκε με αγάπη και όχι με μίσος, αφήνω την υπόθεση της σε παιδιά παλιά και νέα, με την ευχή να την οδηγήσουν ενωμένοι και μονιασμένοι, όσο πιο ψηλά γίνεται, κοντά στην ΑΕΚ και μόνο.

Δημήτρης Χατζηχρήστος»

Επίσκεψη Αλαφούζου σε Λεωφόρο

24/04/2013
 Επιθεώρηση στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αλλά και στο εργοτάξιο του Βοτανικού έκανε την Τρίτη (23/04) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνοδεία ξένου μηχανικού, ώστε να έχει μία επιπλέον γνώμη.

Επίσκεψη Αλαφούζου σε Λεωφόρο
Ο Παναθηναϊκός εγκατέλειψε πλέον το ΟΑΚΑ στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τη Βέροια και μπαίνει ξανά στην εποχή του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ πραγματοποίησε αυτοψία στην έδρα της ομάδας, συνοδευόμενος από έναν ξένο μηχανικό από τον οποίο ήθελε την άποψη του για το τι μπορεί να γίνει ώστε να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις, ενώ διερευνώνται οι προϋποθέσεις για να τοποθετηθούν με κάποια έργα τέσσερις χιλιάδες επιπλέον θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Αλαφούζος πέρασε αρκετή ώρα μαζί με τον ξένο μηχανικό τόσο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τους χώρους του γηπέδου –σε λίγες μέρες αναμένεται να υπογραφεί η συμφωνία με τον Ερασιτέχνη και η επιστροφή να είναι και επίσημα γεγονός-, όσο και στην περιοχή του Βοτανικού.

Προς Λάρισα το μπαράζ

24/04/2013
 Στην «Ael Fc Arena», θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα το μπαράζ της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Skoda Ξάνθη που θα κρίνει την ομάδα που θα καταλάβει την έκτη θέση στη βαθμολογία.

Προς Λάρισα το μπαράζ
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αναμέτρηση των «πράσινων» με τους Ακρίτες θα γίνει στην έδρα της Λάρισας πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πριν τα πλέι οφ και συγκεκριμένα την Πέμπτη 9 Μαΐου που είναι μία ημερομηνία η οποία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο λόγος διεξαγωγής του μπαράζ αφορά το ότι οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής θέλουν να γνωρίζουν ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αν κάποια απ' τις ομάδες που είναι στα πλέι οφ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Η επίσημη ανακοίνωση από την Σούπερ Λίγκα αναμένεται ακόμα και μέσα στην ημέρα (24/04).

Δεν την αφήνουν στην τύχη της…

24/04/2013
 Στο προσκήνιο επανήλθε για την ΑΕΚ η περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη, με την Ένωση να παίζει σήμερα ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να αποφύγει το μοιραίο. Σκέψεις για καταγγελία του Άρη.

Δεν την αφήνουν στην τύχη της…
Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον της ΑΕΚ.

Το αύριο της Ένωσης βρίσκεται σε εκκρεμότητα και αυτή τη στιγμή γίνονται διάφορες προσπάθειες να μην εξαφανιστεί ο σύλλογος.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…

Σήμερα το μεσημέρι (στις 16:00) εκδικάζεται η έφεση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, όπου ευελπιστούν να ανατραπούν τα υπάρχοντα δεδομένα από την καταδικαστική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.

Η ΑΕΚ, με τον νομικό Χάρη Γρηγορίου, θα στηριχθεί (ξανά) στις εκθέσεις του παρατηρητή του αγώνα και της Αστυνομίας, σύμφωνα με τις οποίες μπορούσε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά και στο έγγραφο του ΟΑΚΑ.

Επίσης, θα χρησιμοποιηθεί εκ νέου το dvd, μέσω του οποίου στον «δικέφαλο» θεωρούν πως αποδεικνύεται πως λίγο μετά τη διακοπή η κατάσταση είχε ομαλοποιηθεί, ο αγωνιστικός χώρος ήταν κατάλληλος και ο Τριτσώνης μπορούσε και όφειλε να συνεχίσει το ματς.

Αν οι «κιτρινόμαυροι» δικαιωθούν θα τους επιστραφούν οι τρεις βαθμούς (θα επιστρέψουν στους 30), λογικά θα παιχτεί και το υπόλοιπο του αγώνα και σε αυτό το διάστημα θα έχουν τη δυνατότητα να επιχειρήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ (0-1).

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ προσπαθεί με κάθε νόμιμο τρόπο να εξαντλήσει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα. Για αυτό τον λόγο προχωράει στην καταγγελία του Άρη για προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, λόγω της προσπάθειας υπαγωγής της «κίτρινης» ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Σύμφωνα με το άρθρο 35 του ΚΑΠ πάσης φύσεως διαφορές που προκύπτουν επιλύονται από τα αρμόδια θεσμοθετημένα ποδοσφαιρικά όργανα και απαγορεύεται η προσφυγή σε πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια.

Στην Ένωση, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν φτάσει μέχρι το σημείο να χρησιμοποιούν αυτές τις προσωρινές αποφάσεις σε διαιτητικά δικαστήρια της ΕΠΟ, ώστε να κερδίζουν χρόνο.

Για το μέλλον της ΑΕΚ και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ΑΕΚ υπάρχουν πολλά σενάρια. Ωστόσο, ο υποβιβασμός της ομάδας στη Football League μοιάζει με «αυτοκτονία», αφού τα έσοδα δεν θα είναι αρκετά για την αποπληρωμή των χρεών.

Η SportDay αναφέρει πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι υπαρκτό, μόνο αν με κάποιον τρόπο εκχωρηθούν τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί στην ΑΕΚ από την υπόθεση Ψωμιάδη. Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Τέλος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάστηκε έτοιμος και με σχέδιο στη χθεσινή συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Original.

Σύμφωνα με τον τέως πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, η ανέγερση ενός γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας αποτελεί σημείο «κλειδί» για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει πρωτοβουλίες, εφόσον υπάρξει συμμετοχικό σχήμα και να βοηθήσει την ΑΕΚ να σηκωθεί ξανά στα πόδια της.

Όσον αφορά το θέμα αλλαγής ΑΦΜ, ο «Τίγρης» ήταν κάθετος και τόνισε ότι δεν θέλει να ακούει κάτι τέτοιο ούτε για αστείο!

Έχουν πιάσει ήδη δουλειά

24/04/2013
 Σήμερα θα υπογράψει ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν οι ρόλοι που θα έχουν ο Σαραβάκος και ο Νταμπίζας. Συμφωνία με Φυτανίδη, επαφές για επιθετικό.

Έχουν πιάσει ήδη δουλειά
Εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει ο Γιάννης Αναστασίου για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό, αφού βρέθηκε η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Νίκο Νταμπίζα, σήμερα ή αύριο θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από τον Γιάννη Αλαφούζο για τους ρόλους που θα έχουν στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, το θέμα της αποζημίωσης των δύο συνεργατών του Αναστασίου (του Ολλανδού γυμναστή Φος και του Αγγλου βοηθού), για την πρώτη χρονιά σε περίπτωση που υπάρξει διακοπή συνεργασίας τακτοποιήθηκε.

Ο Έλληνας προπονητής μαζί με τον νομικό του εκπρόσωπο βρέθηκαν χθες στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου είχε συζητήσεις με τον Χρήστο Παναγόπουλο, ενώ υπήρξε επαφή και με τον Αλαφούζο και βρέθηκε η λύση. Σήμερα αναμένεται να μπουν οι υπογραφές.

Από την πλευρά τους, ο Σαραβάκος και ο Νταμπίζας παρουσιάζονται έτοιμοι να αναλάβουν τους ρόλους τους. Αυτοί θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες από τον πρόεδρο του συλλόγου.

Η SportDay γράφει πως και οι δύο θα έχουν λόγο στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και σε συνεννόηση με τον Αναστασίου θα αποφασίζουν για τους παίκτες που θα έρχονται στην ομάδα, ενώ θα κάνουν και τις επαφές (κυρίως ο Νταμπίζας).

Δηλαδή, οι τρεις άνδρες θα δουλεύουν από κοινού, ώστε να αποφασίσουν και να «τρέχουν» τον σχεδιασμό του «τριφυλλιού».

Ο Σαραβάκος θα συμμετέχει και στις αποστολές της ομάδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ο Νταμπίζας πιθανότατα θα ανακοινωθεί ως σύμβουλος του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Γιάννης Βονόρτας, με τη σειρά του, θα έχει θέση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και ήδη έχει μιλήσει με τον Αναστασίου.

Ξεκίνησε η ενίσχυση

Μετά τα πλέι οφ θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τον διεθνή αμυντικό.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστασίου έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος προορίζεται να πάρει θέση βασικού στην ομάδα.

Εν τω μεταξύ, οι συζητήσεις της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να μείνουν στην ομάδα «παγώνουν» εν όψει του αγώνα μπαράζ με την Skoda Ξάνθη.

Οι παίκτες είναι οι Σεϊταρίδης, Φιγκερόα, Κοτσόλης, Μαρίνος για την παραμονή του, ενώ οι Τοτσέ και Βιτόλο θα γίνει κουβέντα για μείωση αποδοχών.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι εύκολο να κληθεί ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ για την λύση του συμβολαίου του. Την ίδια ώρα, οι πιθανότητες παραμονής του Σισοκό είναι απειροελάχιστες.

Με τους μόνους που δεν επηρεάζονται πιθανές συζητήσεις είναι οι Κουίνσι, Φορναρόλι, οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Βονόρτα.

Τι «παίζει» με τις αδειοδοτήσεις

24/04/2013
 Στο προσκήνιο έρχεται το θέμα των αδειοδοτήσεων των ομάδων που θα κρίνει το μέλλον πολλών εξ αυτών. Τι «παίζει» με Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα.

Τι «παίζει» με τις αδειοδοτήσεις
Για τον Παναθηναϊκό η ΕΠΟ φέρεται να έχει ζητήσει εγγυητική (όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες ανάλογα με τα οικονομικά της ανοίγματα) ύψους 15 εκατ. ευρώ, ενώ στο παρελθόν είχε απαντήσει αρνητικά σε αίτημα των «πρασίνων» για διευκολύνσεις στις περιπτώσεις των Μπουμσόνγκ και Βιτόλο. Αυτό βέβαια ούτε σημαίνει πως θα κρατήσει ανάλογη στάση στο μέλλον, ούτε πως το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να αδειοδοτηθεί.

Τα πράγματα δείχνουν δύσκολα πάντως για τον Παναθηναϊκό με βάση τα ως τώρα δεδομένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay». Ακόμη κι αν τελικά οι «πράσινοι» δεν λάβουν άδεια, δεν τίθεται θέμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά μπαίνει πλαφόν στις μεταγραφές που θα έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα ακούστηκε ότι το ύψος της εγγυητικής που οφείλει να καταθέσει είναι 700.000 ευρώ, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Πέραν του οικονομικού, οι Γιαννιώτες έχουν μεγάλο πρόβλημα με το γήπεδο των Ζωσιμάδων για το οποίο εκφράζονται πολλές αμφιβολίες. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεν αποκλείεται να χρειαστεί η ομάδα να δηλώσει διαφορετική έδρα.

Το κλάμα που έγινε κορνίζα

24/04/2013
 Η εικόνα του Γρηγόρη Παπαζαχαρία να ξεσπά σε κλάματα στο ματς του Ατρόμητος-Άρης δεν μένει χαραγμένη μόνο στις μνήμες μας, αλλά έγινε ήδη και κορνίζα, όπως εκμυστηρεύεται ο ίδιος στη SportDay!

Το κλάμα που έγινε κορνίζα
Ο αρχηγός του Άρη μίλησε για την υπερπροσπάθεια των «κίτρινων» που έσωσε τελικά την «παρτίδα» και την κατηγορία, το ρόλο του κόσμου της ομάδας αλλά και τη συμβολή του Σούλη Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας στην εφημερίδα SportDay:

Γρηγόρη, τέλος καλό, όλα καλά;

«Όντως, αν και δεν περιμέναμε η χρονιά να εξελιχτεί έτσι. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είμαστε χαρούμενοι γιατί τελείωσε μια δύσκολη χρονιά και πλέον υπάρχει αισιοδοξία και το κυριότερο, υπάρχει αύριο στην ομάδα».

Εσύ πάντως ήσουν συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις.

«Παρόμοιες καταστάσεις είχα ζήσει στον Ηρακλή, Τότε, τυχαία και πάλι, είχαμε σωθεί στην Ξάνθη. Αυτή τη φορά όμως τα συναισθήματα ήταν πιο έντονα. Οι ευθύνες ήταν πιο πολλές, είχαμε πολλά βάρη πάνω μας και παράλληλα πολλούς νεαρούς να πλαισιώσουμε. Ήταν μια πολύ έντονη χρονιά που θα μου μείνει αξέχαστη».

Αξέχαστη και για κάποια άσχημα πράγματα που ακούστηκαν για σένα;

«Φέτος ακούστηκαν πολλά λανθασμένα πράγματα κι αρκετά σκληροί χαρακτηρισμοί για κάποιους από εμάς. Αν για κάτι έχω να περηφανεύομαι είναι ο χαρακτήρας μου. Πικράθηκα πολύ όταν άκουσα ότι είμαστε "πουλημένοι" κι ότι πήραμε χρήματα, για να έχουμε χαμηλή απόδοση. Δεν μας αρμόζουν αυτά τα λεγόμενα, γιατί έχουμε δείξει πολλές φορές ποιο είναι το ποιόν του χαρακτήρα μας».

Δεν περίμενες την κριτική όταν αποφάσισες να μείνεις το περασμένο καλοκαίρι μαζί με μόλις τέσσερις έμπειρους;

«Μπορούσαμε να φύγουμε και να μην πάρουμε την ευθύνη στις πλάτες μας. Πιστέψαμε όμως στο πλάνο, στους εαυτούς μας και στη δυναμική του συλλόγου. Περιμέναμε να έχουμε ευθύνες, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Δεν είπαμε να μας χαϊδεύουν τα αυτιά, αλλά όχι να μας καταλογίζουν και τα πάντα. Θα έπρεπε να είχαμε καλύτερη αντιμετώπιση, γιατί κύριοι υπαίτιοι ήταν άλλοι (διοικούντες, προπονητές, κ.λπ.). Πάντως στο τέλος ο φίλαθλος κόσμος κατάλαβε την αξία μας κι αυτό είναι που κρατάμε».

Κατηγορήθηκες επίσης για τη δημόσια στήριξη που παρείχες σε Κατσαβάκη και Μιχαλήτσο. Έχεις μετανιώσει;

«Δε μετανιώνω γιατί ό,τι έλεγα τότε, το λέω και τώρα. Ο κύριος Κατσαβάκης αμφισβητήθηκε πριν ακόμα αναλάβει. Έκανε σίγουρα κάποια λάθη, αλλά αρκετές φορές βρήκε μπροστά του εμπόδια, τα οποία δεν τον άφησαν να εφαρμόσει αυτά που ήθελε. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και δέχθηκε κακόβουλη κι έντονη κριτική και θεωρώ πως άξιζε πολύ καλύτερη μεταχείριση».

Το μερίδιο του Παπαδόπουλου στην παραμονή ποιο είναι;

«Βάσει των αποτελεσμάτων ήταν ο πιο πετυχημένος προπονητής και ο λόγος που μείναμε στην κατηγορία. Ήταν ο μόνος που μπόρεσε και πήρε το 100% από τους ποδοσφαιριστές, δίνοντάς μας τη ψυχολογία που μας έλειπε. Παράλληλα, έκανε πολλή δουλειά και στο τακτικό κομμάτι. Αν αναλογιστούμε ότι σε έξι παιχνίδια είχαμε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, είναι πετυχημένος και σίγουρα έβαλε κι αυτός ένα λιθαράκι».

Αισθάνθηκες κατά τη διάρκεια της σεζόν μια επιπλέον ευθύνη για τους αρκετούς... ρούκι της ομάδας;

«Κακά τα ψέματα, η μετάβαση νεαρών ποδοσφαιριστών από την πρώτη στη δεύτερη ομάδα δεν πρέπει να γίνεται τόσο απότομα και με 10-20 παιδιά τη χρονιά. Η ομάδα για να είναι ανταγωνιστική, χρειάζεται και να έχει την απαραίτητη εμπειρία, καθώς στα κρίσιμα παιχνίδια το παραμικρό λάθος στοιχίζει. Πάντως, είμαι σίγουρος πως μετά τη φετινή χρονιά, οι «μικροί» θα είναι πιο έτοιμοι και θα αποτελέσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Αρη. Δεν αισθανθήκαμε βάρος μόνο απέναντι σε αυτά τα παιδιά. Αλλά και προς όλους τους υπαλλήλους του συλλόγου (μασέρ, φροντιστές κ.λπ.). Ολα κρίνονται από εμάς. Απλά αυτό που μας πείραξε ήταν ότι στις νίκες όλοι μιλούσαν για τα νέα παιδιά, ενώ στις ήττες όλοι τα έβαζαν μαζί μας, ενώ μας ενόχλησε ότι διάφοροι έλεγαν πριν ότι δεν κερδίζουμε ούτε σε φιλικό και τώρα μας αποθεώνουν, παίρνοντας πίσω τα λεγόμενά τους».

Ο αυθόρμητος πανηγυρισμός σας στην Ξάνθη σχολιάστηκε αρκετά. Δεν συμφωνείς ότι δεν είναι δα και κατόρθωμα για τον Αρη να τερματίζει 13ος;

«Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο. Δεν χαρήκαμε για τη σωτηρία. Απλά έτσι όπως πήγαν τα πράγματα, ήταν ένα ξέσπασμα για όλα αυτά που περάσαμε μέσα στη χρονιά. Ημασταν μόνοι για πολύ καιρό. Υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε ρεύμα και νερό, ενώ κάποια παιδιά είχαν θέματα επιβίωσης, δεν είχαν βενζίνη να έρθουν στην προπόνηση. Εκείνη τη στιγμή μας βγήκαν όλα κι είδαμε τους κόπους μιας χρονιάς να δικαιώνονται».

Θεωρείς κομβικής σημασίας για την παραμονή την αποβολή του Αγάνθο κι ό,τι ακολούθησε;

«Ξέραμε πως αν δεν νικούσαμε, θα πέφταμε από την κατηγορία. Τη στιγμή της αποβολής νιώσαμε όλοι ότι μας κλέβουν το ψωμί. Μας βγήκε αυτή η φόρτιση και αντιδράσαμε έτσι, αλλά παράλληλα πεισμώσαμε. Στο ημίχρονο κάναμε και μια κουβέντα με τα παιδιά και τον κόουτς και βγήκαμε αποφασισμένοι για τη νίκη. Συσπειρωθήκαμε πιο πολύ, όταν είδαμε το Νταβίδ να κλαίει. Νιώσαμε ότι πρέπει να παίξουμε και γι' αυτόν. Το "διπλό" στο Περιστέρι ήταν το κλειδί για την παραμονή».

Η φωτογραφία με το κλάμα στο Περιστέρι κοσμεί κάποιο τοίχο στο σπίτι σου;

«Θα γίνει σίγουρα αυτό. Είναι κάτι που θα μείνει χαραγμένο στην καρδιά και στο μυαλό μου κι όλες οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ».

Ήδη πάντως κοσμεί τα αποδυτήρια στο Ρύσιο;

«Όντως την έβαλε ο πρόεδρος για να θυμόμαστε τι περάσαμε φέτος και να μην τα ξαναπεράσουμε».

Έπειτα από μια τέτοια έντονη χρονιά, ο Παπαζαχαρίας έχει αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη; Λήγει και το συμβόλαιό σου...

«Θα πω ότι η ομάδα χρειάζεται διοικητική ηρεμία και οικονομική σταθερότητα. Με τη βοήθεια του απίστευτου κόσμου και ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα ελπίζω να βρεθεί λύση. Θα συζητήσω με τη διοίκηση, αν με φωνάξει κι αναλόγως θα αποφασίσω».

Θα ήθελες να μείνεις; Στο τέλος, μέχρι και γκρουπάκι στο facebook έγινες.

«Ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει. Είτε μείνω στην ομάδα είτε φύγω, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχω το κεφάλι ψηλά και δεν θα κουβαλάω τη ρετσινιά ότι όταν ήμουν αρχηγός, έπεσε η ομάδα. Έπειτα από αυτά που περάσαμε φέτος δεν κρύβω ότι θα ήθελα να μείνω. Αρκεί να με θέλουν και να υπάρξει αυτή η σταθερότητα που ανέφερα».

Ετοιμάζεται για Κύπρο

24/04/2013
 Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον ΑΠΟΕΛ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως αναφέρει η στήλη «Τρελός του Χωριού» της εφημερίδας «SportDay».

Ετοιμάζεται για Κύπρο
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και ο πρώην προπονητής της SKODA Ξάνθης διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι άνθρωποι της κυπριακής ομάδας.

Άλλωστε ο Ουζουνίδης έχει περάσει και στο παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και αντιλαμβάνεται πως του δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει αυτό το «βήμα παραπάνω» που είχε πει και ο Χρήστος Πανόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ουζουνίδης θα συνεργαστεί και στην Κύπρο με τον Γιάννη Βλάχο.

Άλλαξαν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ

24/04/2013
 Μία διαφορετική τακτική όσον αφορά την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν ακολουθείται πλέον στον ΠΑΟΚ. Μετά τους Βρύζα και Γεωργιάδης, ο Δώνης θα ταξιδέψει στην Ευρώπη.

Άλλαξαν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ
Πράξη ότι δεν έχει χρήματα για πέταμα κάνει ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλει να γνωρίζει πού πηγαίνει μέχρι και το τελευταίο ευρώ που βγαίνει από την τσέπη του.

Πρόθεση του ομογενούς επιχειρηματία είναι να μείνει για χρόνια στην ΠΑΕ και να κατακτήσει πολλούς τίτλους.

Ήδη ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης ψάχνουν μεταγραφικούς στόχους στην Πορτογαλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Το ίδιο θα συμβεί και σε επόμενα ταξίδια των δύο ανδρών.

Ωστόσο, δεν είναι εκείνοι που θα δώσουν την τελική απάντηση για την απόκτηση των υποψηφίων.

Σύμφωνα με την SportDay, το πλάνο στον «Δικέφαλο του Βορρά» προβλέπει ότι ο Γιώργος Δώνης, ύστερα από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, θα πάρει το αεροπλάνο (λογικά μαζί με συνεργάτη του) και θα βρεθεί σε ευρωπαϊκές πόλεις για να «τσεκάρει» και εκείνος ορισμένες περιπτώσεις παικτών και να καταθέσει την γνώμη του.

Αν και ο Δώνης είναι θετικός, τότε απομένει η έγκριση (για το οικονομικό) του Σαββίδη, ανάλογα με το ύψος του ποσού που θα χρειαστεί.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να διαπραγματεύεται με ελεύθερους παίκτες και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πέσουν κι οι... υπογραφές.

Ο Τσιστιακόφ, από την πλευρά του, θα αναλάβει το δύσκολο έργο της διαπραγμάτευσης τόσο γι' αυτές τις περιπτώσεις όσο και για τις επόμενες πιο δύσκολες, όταν θα μπουν στο... παιχνίδι κι οι ομάδες (για δεσμευμένους, με συμβόλαιο, παίκτες) ποδοσφαιριστών.

«Δεν αποσύρεται η ΑΕΚ απ’ την υπόθεση Ψωμιάδη»

24/04/2013
 Το τοπίο γύρω από την υπόθεση Ψωμιάδη ξεκαθαρίζει ο Χάρης Οικονομόπουλος.

«Δεν αποσύρεται η ΑΕΚ απ’ την υπόθεση Ψωμιάδη»
Ανεξάρτητα με την τύχη της ΑΕΚ δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή στάση στην υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη για την υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ.

«Ό,τι και να γίνει, όποια κι αν είναι η τύχη της ΠΑΕ, η ΑΕΚ θα συνεχίσει να “μάχεται” για την δικαίωσή της», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος νομικός στην «Ώρα των σπορ» και συνέχισε.

«Έχουμε δημιουργήσει ένα πλαίσιο, πάμπολες δικλείδες ασφαλείας, που στην ουσία καθιστά αδύνατη την εμφάνιση κάποιου νομικού κενού που να θέτει την ΑΕΚ εκτός μάχης από αυτή τη δικαστική διαμάχη. Ακόμα κι αν η ΠΑΕ τεθεί υπό καθεστώς πτώχευσης και εκκαθάρισης, τα μέτρα που έχουν ληφθεί καθιστούν αδύνατη την απόσυρση από την υπόθεση».

Στη συνέχεια, ο κ. Οικονομόπουλος έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις αναφερόμενος τόσο στο εργολαβικό συμφωνητικό που έχει συναπτεί μεταξύ αυτού και της διοίκησης της ΠΑΕ:

«Θα σας παραπέμψω στο εργολαβικό συμφωνητικό που έχει συνταχθεί και υπογραφεί από την εποχή προεδρίας Νικολαΐδη. Οι όροι του συγκεκριμένου συμφωνητικού είναι ξεκάθαροι και δεσμευτικοί και για τις δύο πλευρές.

Παράλληλα, έχει γίνει συγκεκριμένη παρέμβαση στην διαμόρφωση του καταστατικού της ΠΑΕ. Είναι σαφές πως για οποιαδήποτε μεταβολή στην στάση της ΑΕΚ απέναντι στις απαιτήσεις Ψωμιάδη θα πρέπει να υπάρξει αυξημένη πλειοψηφία σε μια Γενική Συνέλευση των μετοχών
».

Αργεί η απάντηση του Άγγελου

24/04/2013
 Ανησυχούν οι άνθρωποι του Πλατανιά αφού ενώ περίμεναν το τυπικό «ναι» του Άγγελου Αναστασιάδη στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, πληροφορήθηκαν πως θα πρέπει να περιμένουν τον πνευματικό του.

Αργεί η απάντηση του Άγγελου
Για τη σχέση του Άγγελου Αναστασιάδη με τη θρησκεία έχουν γραφεί πολλά. Ο ίδιος ο Έλληνας προπονητής αδιαφορώντας για τα σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς, ποτέ δεν έκρυψε το γεγονός ότι συχνά συμβουλεύεται τον πνευματικό του για κάθε θέμα, συμπεριλαμβανομένων και των επαγγελματικών του βημάτων.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Κύδων» ο κ. Αναστασιάδης ουσιαστικά ενημέρωσε τους διοικούντες τον Πλατανιά πως κάτι τέτοιο θα συμβεί και στη δική τους πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους και ότι θα δώσει την τελική του απάντηση μετά τις 20 Μαΐου.

Η εξέλιξη αυτή εξέπληξε τους ανθρώπους της ομάδας που πίστευαν πως έμεναν μόνο τα τυπικά για να πει το «ναι» ο Άγγελος Αναστασιάδης και τον περίμεναν προκειμένου να ταξιδέψει στην Ισπανία για να κατασκοπεύσει μεταγραφικούς στόχους.

Πάντως στον Πλατανιά παραμένουν αισιόδοξοι πως τελικά θα συνεχιστεί η άκρως επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών.

Αλλαγές παντού

24/04/2013
 Τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν, χωρίς τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο, καταστρώνουν στον ΟΦΗ.

Αλλαγές παντού
Όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι του Γιάννη Πετράκη με τον ΟΦΗ θα χωρίσουν στα τέλη Μαΐου, αφού η διοίκηση εκτιμά ότι η ομάδα θα χρειαστεί κάτι διαφορετικό τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι Κρητικοί θέλουν να κάνουν έναν ορθολογικό σχεδιασμό, χωρίς τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού, που λίγο έλειψαν να καταστρέψουν το αγωνιστικό τμήμα.

Στο αγωνιστικό, μαζί με το θέμα προπονητή, θα πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα υλικού, αλλά και ανανεώσεις συμβολαίων (Σαρ, Σόουζα, Ζαχαράκης, Ιωαννίδης, Ζορμπάς και Μπούρμπος μένουν ελεύθεροι), όπως και μεταγραφές.

Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από το θέμα της αδειοδότησης, όπου ο ΟΦΗ, παρά τη σφιχτή οικονομική πολιτική φέτος, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις γνωστές δυσκολίες που πέρυσι του στέρησαν την άδεια.

«Ανεβαίνουν» με Μάντζιο

24/04/2013
 Τον Βαγγέλη Μάντζιο έχουν βάλει στο στόχαστρο δύο ομάδες της Football League που βρίσκονται πολύ κοντά στην άνοδο τους στην Super League.

«Ανεβαίνουν» με Μάντζιο
Δεν θα μείνει πολύ καιρό χωρίς ομάδα ο Βαγγέλης Μάντζιος, όπως φαίνεται. Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει και ουσιαστικά παρελθόν στις αρχές Ιουνίου από τον Ατρόμητο αλλά ήδη έχουν αρχίσει να βολιδοσκοπούν τις προθέσεις του ομάδες.

Κι αυτές οι ομάδες προέρχονται από τον χώρο της Football League που βρίσκονται πολύ κοντά στην άνοδο τους στην Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες, Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός Βόλου φαίνεται να ενδιαφέρονται και να καλοβλέπουν την περίπτωση του Μάντζιου και έχουν ξεκινήσει από τώρα τις διαδικασίες προκειμένου μόλις είναι έτοιμοι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μέχρι όμως να εξασφαλιστεί η άνοδος στην Super League όλα είναι ρευστά.

Και ο Άρης για Κόστλι

24/04/2013
 Δημοσίευμα ιστοσελίδας από την Ονδούρα τοποθετεί τον Άρη μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Κάρλο Κόστλι.

Και ο Άρης για Κόστλι
Ο επιθετικός της Βέροιας έχει προσελκύσει πολλούς «μνηστήρες» με τις φετινές εμφανίσεις του και μεταξύ αυτών φέρεται να είναι και ο Άρης.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα «La Prensa», επικαλούμενη μάλιστα ως πηγή τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίκελ Ριέρα.

Η εφημερίδα «SportDay» αναφέρει πάντως πως η πλευρά του ατζέντη υποστηρίζει ότι υπήρξε απλά μια διερευνητική κρούση από τους «κίτρινους» και όχι κάποια επίσημη πρόταση.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου