ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-0 (video)

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-0 (video)


kypello elladas aek paok videoΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο στείρο 0-0 στο «ΟΑΚΑ» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας. Δύο δοκάρια, ένα σε κάθε ημίχρονο, είχε η «Ένωση» με τον Diop, με 9 παίκτες έπαιζε ο «Δικέφαλος του Βορρά» από το 76’ λόγω των αποβολών των Lino και Ivic.


Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και απείλησε για πρώτη φορά την εστία του ΠΑΟΚ στο 9’ με τον Scocco. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε τις ευκαιρίες στο 16’ με τον Muslimovic, όμως το σουτ του Βόσνιου επιθετικού δεν βρήκε στόχο. Η «Ένωση» σαφώς ανώτερη στο πρώτο μέρος, επέβαλε τον ρυθμό της και στο 24’ έκανε εκ νέου αισθητή την παρουσία της στην εστία του Kresic με τον Λυμπερόπουλο. Στο 31’ ο Baha, μετά από λάθος πάσα του Contreras, σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά μακριά από το τέρμα του ΠΑΟΚ. Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έγινε απειλητική, όταν ο Σαλπιγγίδης σέντραρε από δεξιά προς τον Muslimovic, αλλά ο Βόσνιος δεν κατάφερε για λίγο να προλάβει την μπάλα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως του πρώτου μέρους ανήκε στην ΑΕΚ. Στο 34’ μετά από κόρνερ του Scocco, ο Diop έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Kresic. Οι παίκτες του Χάβου ανέβηκαν λίγο και στο 42’ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Ivic, η μπάλα κατέληξε στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος σούταρε, όμως η μπάλα μετά την επέμβαση του Saja κατέληξε κόρνερ, το οποίο και πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 50’ βρέθηκε κοντά στο γκολ, όταν ο Muslimovic σούταρε, αλλά ο Saja ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Η επόμενη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 62’ και ήταν και πάλι για τον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως ο Mateos πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα, πριν ο Muslimovic την στείλει στα δίχτυα, μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη. Η ΑΕΚ απάντησε άμεσα και στο 66’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Scocco εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, ο Muslimovic δεν μπόρεσε να διώξει, η μπάλα έφτασε στον Diop, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Kresic μπλόκαρε. Στο 73’ ο Λαγός σέντραρε, ο Λυμπερόπουλος έπιασε την πρώτη κεφαλιά, αλλά ο Blanco δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή. Στη συνέχεια ο διαιτητής Σιδηρόπουλος «έβαλε φωτιά» στον αγώνα δείχνοντας μέσα σε δύο λεπτά (74’ και 76’) δύο κόκκινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Αρχικά ο Lino αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια ο Ivic, δέχτηκε και αυτός δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Εν τω μεταξύ στο 75’ ο Kresic απομάκρυνε εντυπωσιακά μακρινό σουτ του Scocco, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Τσουκαλάς λίγο έλειψε να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Η ΑΕΚ άγγιξε ξανά το γκολ στο 81’, όταν ο Diop μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ. Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 83’ με τον Blanco, ο οποίος όμως δεν έκανε καλό κοντρόλ. Ηρωική η προσπάθεια των 9 ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, που έκλεισαν του διαδρόμους στα τελευταία λεπτά και δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να δημιουργήσει άλλη φάση. Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς στις καθυστερήσεις απείλησαν τον Saja με σουτ του El Zhar. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους δύο «Δικεφάλους» ισόπαλους στο 0-0 και τις πιθανότητες πρόκρισης μοιρασμένες.
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Καρσιώτης (Κόρινθος)
Κίτρινες: Καράμπελας, Michel / Lino, Ivic, Cirillo
Κόκκινες: Lino (74′ δεύτερη κίτρινη), Ivic (76′ δεύτερη κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Manolo Jimenez): Saja, Δέλλας, Mateos, Καράμπελας (84′ Michel), Γεωργέας, Μάκος, Diop, Λυμπερόπουλος, Scocco, Burns (65′ Λαγός), Baha (57′ Blanco).
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Kresic, Cirillo, Contreras, Sznaucner, Lino, Garcia, Τσουκαλάς, Ivic, Σαλπιγγίδης (89′ Αθανασιάδης), Κουτσιανικούλης (60′ El Zhar), Muslimovic (80′ Savini).
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου