Χρόνια τώρα ο Ολυμπιακός ψωνίζει από το πάνω ράφι... Άλλωστε, ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να έχει τους καλύτερους στο ρόστερ της, δεν μπορεί να αποτελεί την "ψωροκόσταινα" στο μετεγγραφικό παζάρι και για το λόγο αυτό στο λιμάνι κοιτάζουν να φέρνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, αναλογικά πάντα με τα ελληνικά δεδομένα και σταθμά.

Ένας παίκτης που προτάθηκε στην ΠΑΕ και ο οποίος εξετάζεται, είναι ο Σάλομον Καλού! Ναι, καλά διαβάζετε... Για τον Ιβοριανό παικταρά της Τσέλσι ο λόγος, που αν πιάσει λιμάνι, τότε θα μιλάμε για βόμβα "πυρηνική". Δεν συζητάμε ότι ο Ιβοριανός είναι μια κλάση πάνω από τον ψευτο-πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με τα πέντε πέναλτι στην καθισιά του. Ναι, για τον Σισέ κάνουμε λόγο.Ο παίκτης της Τσέλσι εξετάζεται και η απάντηση που δόθηκε, είναι ότι "το συζητάμε...". Άρα, γιατί να μην επιχειρηθεί μια κίνηση-ματ το καλοκαίρι, όμοια με αυτή του Άλμπερτ Ριέρα, για τον οποίον δόθηκαν ένας σκασμός λεφτά προκειμένου να αφήσει τη Λίβερπουλ για τον Ολυμπιακό. Είναι εύκολη περίπτωση; Κάθε άλλο, όμως το ότι έφτασε ένα τέτοιο φαξ στο λιμάνι, λέει πολλά. Επίσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι τρελός και παλαβός, μην το ξεχνάτε αυτό!

Κατ' αρχάς, ο παίκτης δεν παίζει φέτος, έχει μόλις οκτώ λεπτά συμμετοχής και σίγουρα θα ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα κάπου, αφού δεν υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι. Βέβαια, η προτεραιότητά του είναι αναμφίβολα η Πρέμιερ Λιγκ, όμως αν οι Πειραιώτες ανταποκριθούν οικονομικά σε ομάδα και παίκτη, τότε όλα είναι ανοιχτά. Συν τοις άλλοις, ο Θρύλος θα παίζει Champions League του χρόνου και είναι ομάδα πρωταθλητισμού. Όλα παίζονται λοιπόν, αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι για τέτοιους παίκτες.