ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Καλούς βαθμούς πήραν Σιδηρόπουλος και Κωνσταντινέας- Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...Ι...

Καλούς βαθμούς πήραν Σιδηρόπουλος και Κωνσταντινέας

Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ...

aek paok diaititis sidiropoulosΜπορεί οι άνθρωπου του ΠΑΟΚ να έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κύριου Σιδηρόπουλου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, ωστόσο ο παρατηρητής του αγώνα, Δημήτρης Καλύβας, έβγαλε «καθαρό» τον Δωδεκανήσιο διαιτητή.
Ο κύριος Καλύβας έγραψε στην έκθεσή του ότι ορθώς αποβλήθηκαν, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, τόσο ο Lino, όσο και ο Ivic. Μάλιστα σημειώνει πως σωστά δεν δόθηκε κόκκινη στον Σέρβο ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού ο διαιτητής δεν μπορούσε να στηρίξει την κατηγορία της εξύβρισης, γιατί απλά δεν καταλάβαινε όσα έλεγε ο Ivic.
Εν τω μεταξύ καλό βαθμό από τον παρατηρητή κύριο Σπυρόπουλο, πήρε και ο Κωνσταντινέας για τη διαιτησία του στον άλλο ημιτελικό, Ατρόμητος – Ολυμπιακός Βόλου.
 ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΓΚΕΣ....ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ...ΟΥΤΕ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ...UEFA ...ΟΥΤΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE....ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΑ ΑΥΤΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛIΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΕΤΣΙ????? ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ..ΕΥΓΕΝΗΣ...ΑΜΥΛΑ...(ετσι δεν γραφεται?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου