ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Κανένας εφησυχασμός

Κανένας εφησυχασμός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φροντίζει για την συνεχή πρόοδο της ομάδας και για τον λόγο αυτό ανέλαβε δράση. Κάλεσε τέσσερις παίκτες στο γραφείο του εκφράζοντας τους την στήριξη προς το πρόσωπο τους. "Θα σε αγοράσουμε", είπε στον Πάρντο, στο πλάνο ο Εντουάρντο Μαθία.
Σε μία περίοδο, στην οποία με το μόνο που δεν ασχολούμαστε στην Ελλάδα είναι το ποδόσφαιρο, η διοίκηση του Ολυμπιακού, δείχνει με δυναμικό τρόπο, την διάθεση της να ασχολείται ενεργά με την ομάδα. Η πειραϊκή ΠΑΕ δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα στην τύχη της και φροντίζει καθημερινά για την συνεχή της πρόοδο. Δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός στο μεγάλο λιμάνι για το γεγονός πως ο τίτλος έχει ουσιαστικά κριθεί και οι άνθρωποι που ηγούνται του ποδοσφαιρικού τμήματος των ερυθρολεύκων έχουν, ήδη, αναλάβει δράση, ώστε να κρατήσουν σε εγρήγορση τους παίκτες.
Το απόγευμα της Τετάρτης (2/3), ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε απόφαση να φωνάξει στα γραφεία του τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, τους δύο αρχηγούς, Αντώνη Νικοπολίδη, Ντουντού Σεαρένσε, αλλά και τους Ραφαέλ Ούρκο Πάρντο και Γιάννη Μανιάτη. Ήταν μία συνάντηση στην οποία έγινε μία προσπάθεια από τον πρόεδρο να εμψυχώσει την ομάδα, να ντοπάρει τους παίκτες ενόψει της συνέχειας, ζητώντας τους μέσα στις επόμενες τρεις αγωνιστικές να κατακτήσουν και μαθηματικά, πλέον, το πρωτάθλημα, με ισάριθμες νίκες κόντρα σε Εργοτέλη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Τους ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να δει κανέναν να εφησυχάζει από την βαθμολογική διαφορά (+10) που υπάρχει και τους τόνισε πως περιμένει να δει από εκείνους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι το τέλος της Superleague.


Μαρινάκης σε Πάρντο: "Θα σε αγοράσουμε"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Στον Ντουντού Σεαρένσε, σχολίασε, πως είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει μεγάλες δυνατότητες. Του τόνισε πως ποντάρει σε εκείνον και επεσήμανε στον Βραζιλιάνο χαφ πως περιμένει από εκείνον τώρα που είναι υγιής και επέστρεψε να δείξει εντός αγωνιστικού χώρου την πραγματική του αξία. Στον Γιάννη Μανιάτη, δήλωσε: "Στον Πανιώνιο ήσουν ηγέτης. Έτσι σε θέλουμε και εδώ. Τώρα είσαι στον Ολυμπιακό, κοίτα να παίξεις την μπάλα που ξέρεις. Πιστεύουμε σε εσένα".  Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των Πειραιωτών μίλησε στον Ραφαέλ Ούρκο Πάρντο, στον οποίο ήταν και αποκαλυπτικός: "Σε βλέπω αγχωμένο στα τελευταία παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να είσαι. Μην ανησυχείς, θα σε αγοράσουμε σύντομα από την Ραπίντ Βουκουρεστίου και θα σε κάνουμε δικό μας. Δεν πρόκειται να φύγεις από την ομάδα".

Το μήνυμα της κλήσης σε απολογία

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την κλήση σε απολογία των Βασίλη Τοροσίδη, Κέβιν Μιραλάς και Άλμπερτ Ριέρα, θέλει να καταστήσει σαφές στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένο μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι τρεις αυτοί παίκτες αποβλήθηκαν τελευταία, χάνοντας την ψυχραιμία τους. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού σε καμία περίπτωση δεν θέλει να επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο.

Επικοινωνία με Μαθία

Επίσης, ο Έλληνας εφοπλιστής, από την στιγμή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, έχει στο μυαλό του να γιγαντώσει τον Ολυμπιακό και για αυτόν τον λόγο μιλάει συνεχώς με επιφανείς ανθρώπους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ένας από αυτούς είναι και ο Ισπανός Εντουάρντο Μαθία, πρώην υπεύθυνο μεταγραφών στην Λίβερπουλ, με τον οποίο υπάρχει επικοινωνία, με το ενδεχόμενο να είναι ανοιχτό ώστε να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Πειραιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου