ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος – Ολυμπιακός Βόλου 2-1 (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος – Ολυμπιακός Βόλου 2-1 (video)


atromitos olympiakos volou 2-0 videoΣτο Περιστέρι ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Τα γκολ της ομάδας του Γιώργου Δώνη σημείωσαν στο 10’ ο Saganowski και στο 61’ ο Νεμπεγλέρας, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο τελικό 2-1 ο Sankare στο 79′.
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και έχασε την πρώτη ευκαιρία στο τρίτο λεπτό με τον Νεμπεγλέρα. Η υπεροχή της ομάδας του Δώνη μετουσιώθηκε σε γκολ πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 10’ με σκόρερ τον Saganowski. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και δεν άφησαν στον Ολυμπιακό Βόλου περιθώρια αντίδρασης. Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου έφτασαν μία ανάσα από το 2-0 στο 45ο λεπτό, όταν ο Σφακιανάκης σημάδεψε το δοκάρι του Jakupovic.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι αφυπνίστηκαν και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 50’, όταν ο Martin με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του Περιστερίου. Όμως ο Ατρόμητος δεν πτοήθηκε και στηριζόμενος στην τακτική των αντεπιθέσεων έφτασε στο πολυπόθητο δεύτερο γκολ στο 61’ με τον αειθαλή Νεμπεγλέρα. Με την ψυχολογία στα ύψη οι παίκτες του Δώνη βγήκαν εκ νέου μπροστά και λίγο έλειψε στο 71’ να κάνουν και το 3-0, όμως το σουτ του Camara δεν βρήκε στόχο. Ο Ολυμπιακός Βόλου αντέδρασε και σε κρίσιμο χρονικό έφτασε στο υπερπολύτιμο εκτός έδρας γκολ, το οποίο τον έβαλε για τα καλά ξανά μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Δράστης ο Sankare, ο οποίος με κεφαλιά στο 79’, έκανε το 2-1. Μέχρι το φινάλε του αγώνα δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο και έτσι οι δύο ομάδες άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς», όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Σκόρερ: 10’ Saganowski, 61’ Νεμπεγλέρας / 79’ Sankare
Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νιας), Γούκος (Ηπείρου)
Κίτρινες: Αναστασάκος, Νεμπεγλέρας / Martin, Dolezaj, Nemeth, Σολάκης
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Baszczynski, Oliveira, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Sarmiento, Saganowski, Camara (90′ Μελισσάς), Αναστασάκος (88′ Brito)
Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Jakupovic, Szelesi, Ζαραδούκας, Dolezaj, Sankare, Alvarez, Ρόκας, Breska (46′ Nemeth), Καπετάνος (72′ Acosta), Umbides, Martin (82′ Σολάκης)
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Ατρόμητος – Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου