ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Θα φανε δυο αγωνιστικες και θα αφαιρεθουν 2-3 βαθμοι και κατι εγινε?


Θα φανε δυο αγωνιστικες και θα αφαιρεθουν 2-3 βαθμοι και κατι εγινε?

17/04/2014

 

 ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ΡΕ...Μην τους τιμωρησετε καθολου δεν υπαρχει λογος, ποιον πατε να κοροιδεψετε? Δυο φορες ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ σε ενα μηνα παει πολυ...Ουτε μια συληψη οπως ηταν αναμενομενο , η Αστυνομια ,και οι ΜΑΤΑΔΕΣ εκαναν βολτες αδιαφορωντας για τις κλωτσιες που επεφταν στον αγωνιστικο χωρο και στην φυσουνα , ουτε δακρυγονα ουτε τιποτε...καμμια σχεση με αυτα που κανουν στο Καραισκακης ετσι και πεσει κανενα χαρτινο κυπελλο με νερο.

Βγαινετε τωρα και μας λετε προκαλωντας και προσβαλωντας την νοημοσυνη μας οτι θα κλεισετε την Τουμπα θα αφαιρεθουν βαθμοι και παπαριες Μαριτσα μου .ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ? Δηλαδη αν φανε 2 αγωνιστικες η τρεις θα γινουν καλα παιδια οι μαου-μαου του Βορρα και θα αλλαξει το βρωμικο κατστημενο του κοινου μετωπου εναντιον του Ολυμπιακου?

Αυτον τον νομο παρτε τον και βαλτε τον εκει που ξερετε μαζι με το Κυπελλο σας.

Η τιμωρια ειναι μια για να αλλαξουν ολα μια και καλη...και να ισχυει για ΟΛΟΥΣ.

ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ?...ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ...Μονο ετσι θα το ξανασκεφτει καποιος να ξανακενει κατι τετοιο και θα δημιουργηθουν ασφαλη γηπεδα.

Τετοιυ ειδους τιμωριες θα πρεπει να ισχυουν και για τους παραγοντες των ομαδων που προκαλουν και για τους θεσμικους και Κρατικους παραγοντες αλλα και τους δημοσιοκαφρους που καλυπτουν τα γεγονοτα κατα παραγγελιαν και κατεντολην κατι εντελως αντιθετο με την δημοσιογραφικη τους υποχρεωση.

Με πορδες αυγα δεν βαφεις..μιας και εχουμε και Μεγαλη Εβδομαδα...Σταματηστε το δουλεμα λοιπον δεν το καταπινουμε...

Ιδου και η ειδηση...

Κλείνει η Τούμπα, κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών

 17/04/2014
 
Τέσσερις σελίδες είναι το φύλλο αγώνα, το οποίο συνέταξε ο Σταύρος Μάνταλος για τα όσα έγιναν στην Τούμπα, καθώς φαίνεται έγραψε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για ΠΑΟΚ.

Κλείνει η Τούμπα, κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών 

Αρκετό χρόνο πήρε στον Σταύρο Μάνταλο για να γράψει στο φύλλο αγώνα όλα όσα υπέπεσαν στην αντίληψη του από αυτά που συνέβησαν την Τετάρτη στην Τούμπα, διότι το φύλλο αγώνα είναι τέσσερις σελίδες. Σε αυτό αναφέρει τους γαύρους που υπήρχαν στον πάγκο των φιλοξενούμενων, όπως και τους πυρσούς, τα καπνογόνα που άναψαν, αλλά και το περιστατικό με την μπανάνα που πετάχτηκε στον Σαλίνο.

Σε ότι αφορά τους Μανιάτη και Κατσουράνη, οι οποίος αντίκρισαν την κόκκινη, τονίζει ότι αλληλοσπρώχθηκαν.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο η έδρα του ΠΑΟΚ θα κλείσει για κάποιες αγωνιστικές. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μίνιμουμ δύο αγωνιστικές. Μπορεί να φτάσει και τις τέσσερις, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει να δώσει τρία ματς στην Τούμπα για τα play off, με Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό κατά σειρά. Ίσως να υπάρξει και αφαίρεση τριών βαθμών. Τέτοια «καμπάνα» πέφτει όταν προκύπτει όταν η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο συνοδεύεται από βιαιοπραγίες ή φθορές. Επιπλέον, αν προκύψει σωματική βλάβη από ρίψεις αντικειμένων.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου