ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ισόβιος αποκλεισμός για Κατσουράνη, Τζαβέλλα (pic+video)

Ισόβιος αποκλεισμός για Κατσουράνη, Τζαβέλλα (pic+video)

 19/04/2014
Αποφασισμένη η τεχνική Επιτροπή της ΕΠΟ για παραδειγματική τιμωρία της αλητείας. Αναδημοσιεύουμε  δημοσίευμα του έγκυρου και ενημερωμένου soccergreece.blogspot.gr, σύμφωνα με το οποίο η ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει σκληρά και παραδειγματικά τα πρωτοπαλίκαρα της Τούμπας, Κατσουράνη και Τζαβέλλα, ως εκ των πρωταγωνιστών στα αίσχη της Τούμπας.
Το συγκεκριμένα ρεπορτάζ, έχει ως εξής: «Αποφασισμένη είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να επιβάλλει κυρώσεις σε κάθε υπεύθυνο γιά τα ντροπιαστικά επεισόδια της Τούμπας. Με βάση το φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις των παρατηρητών, ελέγχονται επιστάμενα όλες οι λεπτομέρειες και διαχωρίζονται οι ευθύνες ενός εκάστου αναμεμιγμένου στα γεγονότα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ντροπή της Τούμπας θα έχει άμεσες επιδράσεις και στην Εθνική μας ομάδα, αφού στα επεισόδια αναμίχθηκαν και διεθνείς ποδοσφαιριστές, βασικά στελέχη της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας.
Αμέσως μετά το Πάσχα, πρόκειται να συνεδριάσει η Τεχνική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, με επικεφαλής τους συμβούλους κ. κ. Αργύρη Βούλγαρη (πρόεδρο ) και Μάνο Γαβριηλίδη ( αναπληρωτή ) η οποία και θα επιληφθεί σε ό,τι αφορά την εξευτελιστική συμπλοκή μεταξύ των ποδοσφαιριστών Κατσουράνη, Τζαβέλλα και Μανιάτη.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, από το υπάρχουν υλικό (βίντεο του αγώνα) έχει ξεκαθαρίσει ότι υπαίτιος της συμπλοκής είναι ο Κώστας Κατσουράνης, πού απειλείται με ισόβιο αποκλεισμό από την Εθνική ομάδα.
Υποψήφιος γιά ποινή αποικλεισμού είναι και ο Τζαβέλλας, του οποίου οι συμπεριφορές (προκλητικότητα, έφεση συμμετοχής σε επεισόδια κ.α. ) τόσο στον συγκεκριμένο αγώνα, όσο και σε προηγούμενους του πρωταθλήματος, απάδουν του ήθους πού πρέπει να χαρακτηρίζει ποδοσφαιριστές των Εθνικών μας ομάδων».

Δειτε και το video


entasi maniati katsourani 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου