ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ο Ολυμπιακος προβαλει τον Ελληνικο αθλητισμο παγκοσμια και εσεις ξεφτυλιζετε και την Ελλαδα και τον αθλητισμο της

Ο Ολυμπιακος προβαλει τον Ελληνικο αθλητισμο παγκοσμια και εσεις ξεφτυλιζετε και την Ελλαδα και τον αθλητισμο της

17/04/2014

Ετσι και διαβασει καποιος τα σχολια απο τα Διεθνη ΜΜΕ το μονο που θα νοιωσει θα ειναι ντροπη και αηδια .Εγω προσωπικα νοιωθω αηδια αλλα και αγανακτηση απο την αδικια που υφισταται ο Ολυμπιακος.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ειναι αυτος που κραταει την Ελλαδα και την Εθνικη ομαδα ψηλα στην Παγκοσμια καταταξη η κανω λαθος?
Ιδου και ο συνδεσμος δια του λογου το αληθες 
Εαν δεν σας νοιαζει εσας για τον Ελληνικο αθλητισμο μας νοιαζει εμας...εαν δεν σας νοιαζει για το ποιο ειναι το δικο σας προσωπο στην νΕυρωπη μας νοιαζει εμας,αλλωστε ξερουν ολοι τι εχετε κανει και στις λιγοστες Ευρωπαικες αναμετρησεις σας και τις τιμωριες σας.Τι εχετε προσφερει εσεις στην Ελλαδα απο Ευρωπαικες αναμετρησεις?Δεν συγκρινεται με ολα οσα εχει προσφερεο ο Ολυμπιακος εδω και δεκαετιες.
Ακομη μια φορα κανατε ρεζιλι την Ελλαδα και τον αθλητισμο της  και δεν θα ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια,γιατι εσεις δεν προκειται να αλλαξετε νοοτροπια ποτε.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ.
Δειτε τον αντικτυπο που ειχαν στα Διεθνη ΜΜΕ τα ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Τον γύρο του κόσμου έκανε ο ημιτελικός του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό με τα γραφόμενα στα ξένα ΜΜΕ να είναι άκρως καυστικά.

Αναλυτικά δημοσιεύματα του εξωτερικού

AFP (Γαλλία): «O Ολυμπιακός είναι έξαλλος με τα γεγονότα στον επαναληπτικό κυπέλλου. Ο αγώνας ξεκίνησε με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν φωτιά στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας».

Yahoo: «Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός καθυστέρησε να αρχίσει 75 λεπτά εξαιτίας του γιγαντιαίου σύννεφο καπνού από φωτοβολίδες αλλά και ψαριών που πετάχτηκαν στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Δεν κάνουμε πλάκα. Το δεύτερο ημίχρονο σημαδεύτηκε από αψιμαχίες μεταξύ των παικτών, ενώ τελείωσε με 15 λεπτά καθυστέρηση».

METRO (Αγγλία): «Καλώς ήρθατε στην κόλαση! Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιουργούν εκφοβιστική ατμόσφαιρα για τον Ολυμπιακό. Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στο ελληνικό ποδόσφαιρο».












Businees Insider (Αυστραλία): «Αυτό είναι από τα πιο τρελά πράγματα που έχουμε δει ποτέ σε επαγγελματικό αγώνα ποδοσφαίρου».

SB Nation: «Δαχτυλίδια φωτιάς και νεκρά ψάρια; Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τρομακτικοί. Τρέξε Ολυμπιακέ τρέξε. Ξέρετε τι είναι τρομακτικό; Η φωτιά. Ξέρετε τι είναι πραγματικά τρομακτικό; Δαχτυλίδια φωτιάς. Ξέρετε τι είναι σούπερ-ντούπερ τρομακτικό; Δαχτυλίδια φωτιάς από ανθρώπους που σε μισούν. Ξέρετε πιο είναι το πιο τρομακτικό; Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ! Μπράβο στους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν τα έκαναν πάνω τους. Τρομακτικό, τσεκ. Κίνδυνος τραυματισμού, τσεκ. Στόχευση αντίπαλης ομάδας, τσεκ. Συγχαρητήρια οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είστε αληθινά τρομακτικοί και μην μας πλησιάσετε ποτέ».

Spiegel (Γερμανία): «Οι ταραχές επισκίασαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν φωτοβολίδες καίγοντας τον πάγκο του Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή αρνητικά αρκετές φορές στο παρελθόν από τις πράξεις των οπαδών του. Έτσι, μετά από την τιμωρία της UEFA, έπαιξε το καλοκαίρι χωρίς κόσμο στον προκριματικό του Champions League με την Σάλκε».

Sports (Γαλλία): «Το παιχνίδι ξεκίνησε με 75 λεπτά καθυστέρηση μετά τις υπερβολές των οπαδών του ΠΑΟΚ που πέρα από τα παραδοσιακά καπνογόνα έβαλαν και εκατοντάδες ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού».

Βiobio Chile (Χιλή): «Πετάχτηκαν... αντζούγιες στον πάγκο του Ολυμπιακού. Υπάρχουν και οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη που μίλησε για υπέρτατη ταπείνωση και τρομοκρατία».



 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου