ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Μπαρτζώκας:«Για την πρόκριση στη Μαδρίτη»

Μπαρτζώκας:«Για την πρόκριση στη Μαδρίτη»

14/04/2014
 
Στόχος του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη είναι να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας όπως επεσήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της αποστολής.

«Για την πρόκριση στη Μαδρίτη»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φρόντισε από τις πρώτες του δηλώσεις να κάνει ξεκάθαρές τις προθέσεις του Ολυμπιακού για τις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ.

«Δεν θα πάμε για μία νίκη στη Μαδρίτη, αλλά και για πρόκριση», ανέφερε ο προπονητής των ερυθρολεύκων κατά την αναχώρηση της ομάδας για την ισπανική πρωτεύουσα αφήνοντας να εννοηθεί ότι στόχος των παικτών είναι κάτι παραπάνω από το να κάνει το break στην έδρα των Ισπανών αλλά να πάρει δύο νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα…

-Για την επιλογή της Ρεάλ να παίξει με τον Ολυμπιακό

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν επιλογή της. Αυτό κάποιοι το υποστηρίζουν και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αν το έκανε, έχει το δικαίωμα να το κάνει. Ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου, αφού και η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα».

-Για το επίπεδο της «βασίλισσας»

«Τώρα τελευταία δεν κερδίζει με 20 πόντους διαφορά. Εννοείται πως με βάση τα αποτελέσματα είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Δεν θα πάμε για μία νίκη στη Μαδρίτη, αλλά και για πρόκριση. Τα παιχνίδια αυτά δεν θα είναι εύκολα για κανέναν».

-Για την κατάσταση της ομάδας, από τη στιγμή που οι αγώνες είναι ανά διήμερο

«Εδώ και 20 μέρες είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Οι παίκτες είναι πολύ συγκεντρωμένοι, είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουν σταματήσει οι ανακατατάξεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε τις τέσσερις σερί νίκες για να περάσουμε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Είχαμε καλή απόδοση και στη Λαμποράλ. Μένει να φανεί η κατάσταση των Περπέρογλου και Πρίντεζη. Νιώθω πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, όπως έπρεπε να είναι αυτή την περίοδο».

-Για τον τρόπο που μπορεί να σταματήσει τη Ρεάλ

«Αν επιτεθείς στη Ρεαλ στα πρώτα δευτερόλεπτα, διαφορετικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Δεν πρέπει αυτό να γίνει ενδιάμεσα, όμως δεν μπορεί να προδικάσεις έναν ακόμη πριν να αντιμετωπίσεις τον αντίπαλό σου».

-Για τον Ροντρίγκεθ

«Είναι πολύ καλός παίκτης, κινεί τα νήματα της ομάδας. Έχει ομοιογένεια ως ομάδα και δουλεύουν αρκετά χρόνια, με την προσθήκη κάποιων ψηλών, μεταξύ αυτών και του Μπουρούση».

Έτοιμος o Πριντεζης

Ο Πρίντεζης προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα κανονικά με την ομάδα, θα ακολουθήσει την αποστολή για Μαδρίτη και θα παίξει. Το πρωί (08:03) της Μεγάλης Δευτέρας η αναχώρηση της ομάδας για Ισπανία.
O Γιώργος Πρίντεζης επέστρεψε γερός και δυνατός και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη.



Ο 29χρονος πάουερ-φόργουορντ προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα κανονικά μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, δίχως να νιώσει ενοχλήσεις, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του (είχε θλάση σε έναν μυ στα πλευρά) και θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του στις δύο αναμετρήσεις επί ισπανικού εδάφους απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως είναι λογικό να συμβαίνει, καθώς απουσίασε από την αγωνιστική δράση για περίπου ένα μήνα, αλλά η παρουσία του έμπειρου φόργουορντ θα είναι πολύτιμη στην έναρξη των playoffs, έστω και αν χρειαστεί να παίξει για ορισμένα λεπτά.

Η αποστολή των Πρωταθλητών Ευρώπης θα αναχωρήσει για την Μαδρίτη το πρωί (08:30) της Μεγάλης Δευτέρας (14/4) και το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Ρεάλ, "Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid", το οποίο έχει χωρητικότητα θέσεων που φτάνει τις 15.000.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των playoffs:


1ο ματς: Μεγάλη Τρίτη (15/4) 22.00 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός (ΔΤ)
2ο ματς: Μεγάλη Πέμπτη (17/4) 20.00 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός (NovaSports)
3ο ματς : Δευτέρα του Πάσχα (21/4) 19.30 Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης (άγνωστο ακόμη)
4ο ματς (εφόσον χρειαστεί): 23/4, 21.45 Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης (άγνωστο ακόμη)
5ο ματς (εφόσον χρειαστεί): 25/4, 21.45 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός (άγνωστο ακόμη)
 

Σπανούλης: "Πνευματική συγκέντρωση"

Λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Μαδρίτη, ο Σπανούλης μίλησε για τα playoffs κόντρα στην Ρεάλ, τονίζοντας πως χρειάζεται πνευματική συγκέντρωση. "Δεν μας νοιάζει αν μας διάλεξαν". είπε.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί (08:30) της Μεγάλης Δευτέρας (14/4) για την Μαδρίτη, ώστε να αντιμετωπίσει την Ρεάλ στην προημιτελική σειρά των playoffs. Από τους παίκτες της ομάδας μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος επεσήμανε πως απαιτείται πνευματική συγκέντρωση, ενώ δήλωσε πως οι Πειραιώτες στοχεύουν σε κάθε ματς για τη νίκη.



 Ο Βασίλης Σπανούλης είπε τα εξής: "Είναι δύο αγώνες για τα πλέι οφ. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πάμε να παίξουμε δύο δυνατά ματς για να φέρουμε τη σειρά στην Ελλάδα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ".

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για την  ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάουνας. "Εμείς σε κάθε ματς πηγαίνουμε για τη νίκη. Δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιος αντίπαλος επιλέγει να χάσει για να μας αντιμετωπίσει. Αυτό είναι δικό τους θέμα. Τώρα χρειάζεται πνευματική συγκέντρωση. Ό,τι έκανες, έκανες στον τομέα των δυνάμεων. Εκείνο που θέλουμε είναι να παλέψουμε για να πάρουμε νίκη στη Μαδρίτη. Αν αφήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης να τρέξει στον αιφνιδιασμό, τότε θα έχουμε πρόβλημα".

Τέλος ο αρχηγός της ομάδας μας απάντησε και σε ερώτηση για τη σημασία που είχε η νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και ο τρόπος που αυτή ήρθε. "Κάθε νίκη σε ένα ντέρμπι απέναντι σε μεγάλη ομάδα έχει μεγάλη σημασία. Και στα πλέι οφ θα παλέψουμε για τη νίκη".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου