ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Έτοιμος o Θρυλος ,αισιόδοξος ο Πριντεζης (video)


Έτοιμος o Θρυλος ,αισιόδοξος ο Πριντεζης (video)

15/04/2014
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού πρώτου προημιτελικού της Ευρωλίγκας με την Ρεάλ Μαδρίτης. Δειτε πλάνα από τη προπόνηση.

Έτοιμος για το «break» (video)
Χωρίς πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και με τους δεκαέξι παίκτες που είναι στην αποστολή να προπονούνται κανονικά, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον πρώτα αγώνα της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Palacio De Deportes».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είδε και τον Γιώργο Πρίντεζη να βγάζει για τέταρτη σερί μέρα όλο το πρόγραμμα και πλέον το μόνο που καλείται να αποφασίσει, είναι το πόσο θα τον χρησιμοποιήσει, αλλά και το ποιος εκ των Κατσίβελη ή Κκόλινς θα «θυσιαστεί» από τη δωδεκάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι», θα κάνουν αύριο (14/4) το μεσημέρι στις 13:00 ένα χαλάρωμα με σουτ και ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο του αγώνα και θα είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη μάχη.




Πρίντεζης: «Είμαι αισιόδοξος»

Λίγο πριν τη τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου προημιτελικού της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε στη κάμερα του www.sport-fm.gr για το αυριανό παιχνίδι.

Πρίντεζης: «Είμαι αισιόδοξος» (video)
Αισιόδοξος πως αν ο Ολυμπιακός κάνει το παιχνίδι του, παίξει απελευθερωμένα και συγκεντρωμένα στο πλάνο που πρέπει να έχει για να νικήσει την Ρεάλ Μαδρίτης, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης, λίγο πριν τη τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο «Palacio De Deportes» ενόψει του αυριανού πρώτου προημιτελικού της Ευρωλίγκας με τους «μερένχες».


Δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο: 



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου