ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Τα «θέλω» του προέδρου στο δείπνο της νικης στο V'ammos μετά την φιέστα (video)

Τα «θέλω» του προέδρου στο δείπνο της νικης στο V'ammos μετά την φιέστα (video)

15/04/2014
Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου επί του ΠΑΟΚ, την κατάκτηση του τροπαίου και το… 42ο πρωτάθλημα ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο γεύμα που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού.

Τα «θέλω» του προέδρου

Την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου γιόρτασαν την Κυριακή οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι από χθες έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, αυτό οφείλει να κάνει μία μεγάλη ομάδα. Να χαίρεται την ώρα που πρέπει με τις επιτυχίες της και να προετοιμάζεται άμεσα για να πετύχει τους επόμενους στόχους της.

Αυτό ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει στους Πειραιώτες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παρέθεσε γεύμα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά τη φαντασμαγορική φιέστα, μόλις έληξε ο αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε με όλους τους παίκτες, και φυσικά τον Μίτσελ, στέλνοντας το μήνυμα πως η ομάδα πρέπει να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου, κάνοντας το νταμπλ για τρίτη σερί σεζόν.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν την επόμενη μέρα και αναφερόμαστε στο 42ο πρωτάθλημα, με τη διοίκηση του συλλόγου να παρουσιάζεται να αποφασισμένη να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ για να έρθουν νέες επιτυχίες την επόμενη αγωνιστική περίοδο.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου