ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 83-69 (pics+video)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 83-69 (pics+video)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ήττα-αποκλεισμό στην Μαδρίτη, καθώς έχασε με 83-69 από την Ρεάλ. Οι Πειραιώτες είχαν προβλήματα στην άμυνα και έκαναν πολλά λάθη, ενώ τους κόστισαν τα χαμένα ριμπάουντ, με τους Ισπανούς να μετρούν 17 επιθετικά. Ύστερα από δύο σερί Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, οι ερυθρόλευκοι έμειναν εκτός Final-Four. Ένας μυθικός κύκλος έκλεισε. Τους ευχαριστούμε για την θρυλική διετία. Μόνο περηφάνια και αγάπη για αυτή την ομάδα (vid).
Ο Ολυμπιακός άφησε την Ρεάλ να επιβάλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι, δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στην Μαδρίτη και γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό στην Ισπανία με σκορ 83-69, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Final-Four ύστερα από δύο σερί κατακτήσεις Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.


Οι Πειραιώτες υπέπεσαν σε αρκετά λάθη (μέτρησαν 15 ασίστ αλλά έκαναν και 13 λάθη), είχαν κακές επιλογές στην επίθεση, σε αρκετές φάσεις δεν ήταν συγκεντρωμένοι έχοντας έλλειψη καθαρού μυαλού, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο (σκορ πρώτου μέρους 40-34) η κούραση στους παίκτες έκανε εμφανή τα σημάδια. Κόστισαν στους ερυθρόλευκους τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν μαζεύοντας 39 έναντι 27, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι Μαδριλένοι πήραν 17 (!) επιθετικά, σκοράροντας στην τελευταία περίοδο συχνά με δεύτερες προσπάθειες.



Η Ρεάλ στο τέλος φάνηκε ανώτερη ήταν πιο δυνατή, ξέφυγε στο σκορ παίρνοντας ένα προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι τη λήξη, κερδίζοντας δίκαια. Ένα μυθικός κύκλος έκλεισε για αυτή την θρυλική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Μόνο περηφάνια, αγάπη και στήριξη για αυτή την τίμια παρέα, η οποία μας έμαθε στις υπερβάσεις τα τελευταία χρόνια. Θα μείνει για πάντα στην ιστορία ως μία από τις ελάχιστες ομάδες στην διοργάνωση που κατάφερε να κατακτήσει δύο σερί χρονιές το τρόπαιο της Ευρωλίγκας. Για πάντα Πρωταθλητές στις καρδιές μας. Είναι μία στάση, γιατί το ταξίδι θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.



Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς ο Σπανούλης (19π, 5/7δ, 2/9τρ, 34λ), ο οποίος βοήθησε στην δημιουργία (7ασ) αλλά έκανε και αρκετά λάθη (7λ). Oι Μαδριλένοι περιόρισαν σε μεγάλο βαθμό την δράση του Ντάνστον (4π, 1/5δ, 2/4β, 3ρ), με αποτέλεσμα να λείψει το καλό παιχνίδι του από την ομάδα, ενώ ο κορυφαίος παίκτης των ερυθρολεύκων στο ματς ήταν ο Λοτζέσκι που έβαλε μεγάλα σουτ (15π, 3/3τρ, 5ρ, 3ασ). Βοήθησαν οι Πέτγουεϊ (9π, 4ρ) και Σίμονς (7π, 1ρ) αλλά μαζί με τους  Ντάνστον και Πρίντεζη (4π, 2ρ) η ερυθρόλευκη φροντ-λάιν υστέρησε στα ριμπάουντ. Λίγα πράγματα από τους Κόλινς (3π, 3ρ, 2ασ), Σλούκα (3π, 2ασ) και Μάντζαρη, Παπαπέτρου, ενώ δεν πήραν χρόνο συμμετοχής οι Περπέρογλου και Σερμαντίνι.

Από την Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την "ζημιά" ο ακούραστος Γιουλ, ο οποίος έβαλε δύσκολα σουτ (20π, 4/6τρ, 4ασ), δημιούργησαν προβλήματα οι Φερνάντεθ (15π, 4ρ, 3ασ) και Ρέγες (15π, 8ρ), ενώ βοήθησε την ομάδα του και ο Μίροτιτς (10π, 5ρ, 3ασ). Οι Ισπανοί είχαν εξαιρετικό συσχετισμό στον τομέα ασίστ/λάθη (16π, 7λ), με αποτέλεσμα να ελέγξουν τον ρυθμό και κυριάρχησαν στα ριμπάουντ, όπως είπαμε, μαζεύοντας 39 με 17 επιθετικά, τομέας ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς.

Σκορ από την περιφέρεια και νταμπλ-τιμ από τους Μαδριλένους

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στην πεντάδα τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Λοτζέσκι, Πέτγουεϊ και Ντάνστον, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν την πετυχημένη τους άμυνα με τις αλλαγές. Ο Λοτζέσκι με τρίποντο έφερε το ματς στα ίσα (3-3), ο Φερνάντεθ βρήκε τον δρόμο προς το καλάθι με ντράβι, αλλά ακολούθως ο Σπανούλης απάντησε με τρίποντο, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν καλές άμυνες στο "ζωγραφιστό", με τον Ντάνστον να έχει κάνει δύσκολη την ζωή του Μπουρούση, αναγκάζοντας παράλληλα τους Μαδριλένους να πηγαίνουν σε αργές επιθέσεις. Ο "καυτός" Λοτζέσκι ευστόχησε στο δεύτερο του σουτ από τα 6.75 μέτρα (7-9), αλλά ο Μίροτιτς ισοφάρισε σε 9-9 στο 5'.

Οι Πειραιώτες έκαναν λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα να δίνουν την δυνατότητα στην Ρεάλ να τρέξει, με τους Ισπανούς να ξεφεύγουν με +4 (13-9) και τον Μπαρτζώκα να βάζει στο ματς τον Πρίντεζη αντί του Πέτγουεϊ. Οι Μαδριλένοι στην άμυνα τους είχαν βάλει το στοιχείο του νταμπλ-τιμ στην πρώτη πάσα, πιέζοντας αποτελεσματικά τους φιλοξενούμενους. Ο Κόλινς στη συνέχεια αξιοποίησε το γκολ-φάουλ που κέρδισε στον αιφνιδιασμό (13-12), αλλά ο Σπανούλης ακολούθως υπέπεσε σε δύο σερί λάθη, κάνοντας βήματα, με τους γηπεδούχους να τα αξιοποιούν, καθώς με το τρίποντο του Γιουλ οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν με 18-12, το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Λάθη από τον Σπανούλη, ξέφυγε η Ρεάλ, μάζεψε την διαφορά ο Ολυμπιακός

Στο δεύτερο δεκάλεπτο με καλάθι του Ρέγες η Ρεάλ ξέφυγε με +8 (20-12), με τον Ολυμπιακό στην πρώτη περίοδο να έχει σημειώσει μόλις ένα δίποντο. Ο Σπανούλης ήταν αρνητικός, καθώς εκτός από τα λάθη ήταν και άστοχος, με τον Σλούκα να επιστρέφει και με ντράιβ μείωσε σε σε 23-14, καθώς νωρίτερα οι γηπεδούχοι μέτρησαν ένα σερί 10-0 (23-12). Οι Πειραιώτες είχαν πρόβλημα στο να πάρουν σκορ κοντά στο καλάθι, καθώς η Ρεάλ έκλεινε τους χώρους, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να δοκιμάζουν συχνά το χέρι τους από την περιφέρεια. Με τρίποντο του Πέτγουεϊ και βολές του Λοτζέσκι ο Ολυμπιακός μείωσε σε 25-19, ο εξαιρετικός Γιουλ απάντησε με σουτ, ενώ ακολούθως ο αρχηγός έδωσε alley-oop ασίστ στον Σίμονς (27-21). Ο Σπανούλης που είχε επιστρέψει στο παρκέ με τζαμπ-σουτ από μέση απόσταση μείωσε σε 27-23, ο Ροντρίγκεθ απάντησε με μακρινό τρίποντο (30-23), με τον Σίμονς να χάνει στη συνέχεια εύκολο καλάθι.

Ο "καυτός" Ροντρίγκεθ με νέο τρίποντο ξεσήκωσε το κοινό αυξάνοντας την διαφορά στο +10 (33-23), ο Σίμονς απάντησε με κάρφωμα (33-25), με τους Μαδριλένους να έχουν ανεβάσει ρυθμό και να βγάζουν αιφνιδιασμούς στο παιχνίδι, αυξάνοντας την διαφορά στο +11 (36-25) με τον Ρέγες. Ο Σπανούλης δεν είχε καθαρό μυαλό και είχε κακές επιλογές στην επίθεση, με τα λάθη του να φτάνουν τα 5. Οι Ισπανοί παράλληλα σε κάθε ευκαιρία έτρεχαν σωστά στο τρανζίσιον, με τον δραστήριο Γιουλ να εκτοξεύει την διαφορά στο +13 (38-25) στο 18'. Ο αρχηγός συνέχιζε να παίζει δίχως καθαρό μυαλό, αλλά οι Πειραιώτες στη συνέχεια κατάφεραν να μαζέψουν την διαφορά. Ο Παπαπέτρου έδωσε ανάσα με τρίποντο (40-30), ο Λάσο ακολούθως τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή, με τον Σπανούλη να βάζει την βολή και να ευστοχεί στη συνέχεια σε σουτ από τα 6.75 μέτρα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν βελτιωθεί, έβγαζαν άμυνες και έπαιρναν τα ριμπάουντ, με τον Σπανούλη να αστοχεί σε τρίποντο στην τελευταία φάση, με το 40-34 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.


 
Το προβάδισμα η Ρεάλ, έχοντας επιβάλει τον ρυθμό της

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Ντάνστον, με τον Αμερικανό σέντερ των Πειραιωτών να τα έχει βρει σκούρα στην επίθεση, καθώς η άμυνα της Ρεάλ τον είχε περιορίσει. Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν επιθέσεις τους ώστε να μειώσουν περισσότερο την διαφορά, οι Πρίντεζης-Λοτζέσκι σκόραραν με ντράβι, ενώ στη συνέχεια ο Φερνάντεθ βρήκε τον δρόμο προς το καλάθι με σπάσιμο της μέσης (46-38). Ντάνστον έτρωγε... ξύλο κάτω από το καλάθι, οι γηπεδούχοι έβρισκαν λύσεις με τον Μπουρούση στην επίθεση, με το παιχνίδι να έχει αποκτήσει πολύ γρήγορο ρυθμό, με αποτέλεσμα οι Ισπανοί να νιώθουν οι εαυτοί τους στο παρκέ, έχοντας επιβάλει τον ρυθμό τους. Ο Σπανούλης μείωσε με ντράιβ, αλλά η απάντηση ήταν άμεση με τον Μίροτιτς, με τους φιλοξενούμενους να αδυνατούν να παίξουν σωστή άμυνα.



Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν μπορούσαν να βγάλουν πικ-εν-ρολ στην επίθεση, ο Μάντζαρης έδωσε ανάσα με τζαμπ-σουτ (52-43), ο Πρίντεζης αποχώρησε καθώς χρεώθηκε με τρίτο φάουλ, ενώ στη συνέχεια ο Πέτγουεϊ ευστόχησε από την περιφέρεια (53-46). Ο Σπανούλης χρεώθηκε με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, με τον "καυτό" Πέτγουεϊ να μετρά 3/3 τρίποντα μειώνοντας σε 56-49. Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια έβγαλε άμυνα, αλλά ο Μάντζαρης υπέπεσε σε λάθος, χάνοντας την ευκαιρία να ροκανίσει περισσότερο την διαφορά. Ο Σίμονς αξιοποίησε το έμμεσο τρίποντο που κέρδισε μειώνοντας σε 58-52. Οι Πειραιώτες συνέχιζαν να σπαταλούν ευκαιρίες ώστε να πλησιάσουν περισσότερο στο σκορ την Ρεάλ, πετώντας στα... σκουπίδια την μία κατοχή μετά την άλλη, με το 59-52 να είναι το σκορ στο 30'.

Κόστισαν τα χαμένα ριμπάουντ, ήττα και αποκλεισμός στην Μαδρίτη

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο παρκέ με τους Σπανούλη, Σλούκα, Παπαπέτρου, Πέτγουεϊ και Ντάνστον. Ο Σπανούλης με ένα ταχύτατο ντράιβ μείωσε σε 61-54, η Ρεάλ εκμεταλλευόταν τα μις-ματς στα ριμπάουντ παίρνοντας τα επίθετικά, με τον Φερνάντεθ να τιμωρεί τον Ολυμπιακό, καθώς με σερί πόντους, βάζοντας μεγάλα σουτ, εκτόξευσε την διαφορά στο +12 (66-54) στο 32'. Ο Ντάνστον σκόραρε μοναχά με βολές (66-55), με τους Πειραιώτες παράλληλα να έχουν τεράστιο πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ, καθώς οι Ισπανοί έπαιρναν τα επιθετικά, σκοράροντας με δεύτερες ευκαιρίες, με τον Ρέγες να φέρνει την διαφορά στο +13 (68-55). Ο Σπανούλης μείωσε από μέση απόσταση, οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να χάνουν τα ριμπάουντ, με τον Ντάνστον να πετυχαίνει το πρώτο καλάθι στο ματς (70-59) στο 35'.

Η πίεση όλο και αυξανόταν για τον Ολυμπιακό, ο Σπανούλης με νέο σουτ έφτασε τους 17 πόντους στο ματς, αλλά ο Ρέγες δεν έχανε σουτ στην επίθεση, με την Ρεάλ να προηγείται με 74-61 στα 4'29'' πριν το τέλος. Ο Γιουλ εκτόξευσε την διαφορά στο +14 (76-62) με ντράιβ, ο Ολυμπιακός συνέχιζε τα λάθη στην επίθεση, με τα περιθώρια να έχουν στενέψει για τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Οι Πειραιώτες δεν είχαν χρόνο για να αντιδράσουν, έδειχναν κουρασμένοι, με την ψυχολογία τους να έχει πέσει, τόσο από τα χαμένα ριμπάουντ, όσο και από τα μεγάλα σουτ των γηπεδούχων, οι οποίοι με τρίποντο του Γιουλ έκαναν το σκορ 79-63. Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίζει τους ερυθρόλευκους με σκορ 83-69, παίρνοντας την πρόκριση για το Final-Four. Ύστερα από δύο σερί κατακτήσεις Euroleague, οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν την δυνατότητα να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 22-22, 59-52, 83-69
Ανά δεκάλεπτο: 18-12, 40-34, 19-18, 24-17

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Φερνάντεθ 15 (1), Ρέγιες 15, Ντίεθ, Μίροτιτς 10, Ροντρίγκεθ 8 (2), Ντάρντεν 6, Γιουλ 20 (4), Μπουρούσης 8, Σλότερ 1, Μέχρι.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 9 (3), Ντάνστον 4, Σπανούλης 19 (2), Παπαπέτρου 3 (1), Σλούκας 3, Κόλινς 3, Σίμονς 7, Πρίντεζης 4, Μάντζαρης 2, Λοτζέσκι 15 (3).

Αναλυτικά τα στατιστικά της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς

  Αναλυτικά τα στατιστικά του Ολυμπιακού στο ματς

Tα highlights της αναμέτρησης

 


Highlights: Real Madrid-Olympiacos Piraeus από Euroleague_Basketball



Μπαρτζώκας: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Ο Μπαρτζώκας δήλωσε πως είναι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, ενώ τόνισε πως κόστισαν στην ομάδα τα 13 λάθη, τα 17 επιθετικά ριμπάουντ της Ρεάλ, αλλά και η λάθος διαχείριση των φάουλ.
Κατά την διάρκεια της τελευταίας φετινής συνέντευξης Τύπου του Γιώργου Μπαρτζώκα ύστερα από παιχνίδι Ευρωλίγκας, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του. Στάθηκε στα 13 λάθη των Πειραιωτών, στα 17 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε η Ρεάλ, ενώ σχολίασε πως κόστισε στην ομάδα στο TOP-16 οι συχνοί τραυματισμοί, με αποτέλεσμα να χαθεί το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά.



O Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τα εξής: "Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στη Ρεάλ για την πρόκριση της στο Final Four. Όπως ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα δύο χρόνια απέδειξε πως ξέρει να κερδίζει, ξέρει και να χάνει.

Νιώθω ότι εξαντλήσαμε τις δυνάμεις μας και τις πιθανότητες μας και σήμερα για να κερδίσουμε χρειαζόταν κάτι παραπάνω.  Δεν ξέρω αν ήταν πνευματικό ή σωματικό, αλλά όταν κάνουμε 13 λάθη και δίνουμε 17 επιθετικά ριμπάοουντ, ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε αυτό το ματς.

Λάθος διαχείριση των φάουλ κάναμε, έπρεπε να κάνουμε πιο σωστή διαχείριση των φάουλ. Και έτσι η εξέλιξη του ματς ήταν αυτή που ήταν για τη Ρεάλ.

Μας μένει πως κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια με τη Ρεάλ. Αλλά αυτό που μας στοίχισε δεν ήταν κάτι λάθος που κάναμε με τη Ρεάλ, αλλά αυτό που μας στοίχισε ήταν πως δεν είχαμε πλεονέκτημα έδρας.

Πιστεύω πως μας στοίχισε πολύ ο τραυματισμός 3 διεθνών Ελλήνων στο TOP-16 και έτσι δεν καταφέραμε να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας όταν και κάναμε κάποιες συνεχόμενες ήττες. Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανος για τα παιδιά και την προσπάθεια που έκαναν".

Σε ερώτηση για τους τραυματισμούς: "Διαταράχθηκε  πάρα πολύ η χημεία μας μετά τους τραυματισμούς του Πρίντεζη, του Περπέρογλου και του Σπανούλη. Ακόμη και σήμερα ο Στράτος δεν έπαιξε, ο Πρίντεζης μπορούσε 10-12 λεπτά και ο Σπανούλης έκανε συντήρηση από τον δικό του τραυματισμό. Επαναλαμβάνω πως μας μένει η πίκρα που δεν πήγαμε στο Final Four".

Για το εάν υπάρχει φαβορί για το Final Four. "Πέρσι και πρόπερσι ο Ολυμπιακός απέδειξε πως δεν υπάρχουν φαβορί στο Final Four. Έχει σχέση με το τακτικό και το ψυχολογικό πλάνο που έχει κάθε ομάδα, έχει σχέση με το μομέντουμ και τους τραυματισμούς και πολλές φορές δεν παίζει ρόλο ποια ομάδα έχει μεγαλύτερο ταλέντο. Στην Ευρωλίγκα υπάρχει αξιοκρατία, στο Final Four πηγαίνουν πάντα οι καλύτερες ομάδες και το κατακτά η πιο έτοιμη. Και οι τέσσερις ομάδες που είναι στο Final Four το αξίζουν 100%".

Παππάς: "Μας ξέφυγε ο ρυθμός"

Ο Παππάς δήλωσε πως ο Ολυμπιακός άφησε την Ρεάλ να παίξει μπάσκετ στον ρυθμό της, ενώ στάθηκε στην κούραση που έβγαλαν οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι.
Οι δηλώσεις του βοηθού του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστου Παππά, μιλώντας για την ήττα του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη από την Ρεάλ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το Final-Four.

Ο Χρήστος Παππάς είπε τα εξής: "Καθαρά τεχνικά μας ξέφυγε ο ρυθμός και αυτό άλλαξε τη ροή παιχνιδιού. Αυτό ήταν ένα μεγάλο κομμάτι και δεν ανταποκριθήκαμε.

Από εκεί βγήκαν κι άλλα προβλήματα όπως η κούραση. Είναι καθαρά θέμα ρυθμού και στο πρώτο δεκάλεπτο ακολουθήσαμε τη Ρεάλ και αυτό μας κούρασε. Τώρα είναι δύσκολο να κάνουμε απολογισμό γιατί εμείς φέτος χάσαμε βασικούς παίκτες για αρκετό καιρό μάλιστα και σε κρίσιμα ματς.

Ο απολογισμός θα γίνει. Υπάρχει μια πίκρα και ένα αλλά. ο κόουτς τους είπε ότι είναι περήφανος".


Λοτζέσκι: «Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει»

Και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξει… Ο Ματ Λοτζέσκι αν και απογοητευμένος απ’ τον αποκλεισμό, εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Ολυμπιακός στο μέλλον θα επιστρέψει στο «βασίλειό» του.

Λοτζέσκι: «Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει»

Μπορεί να είναι «πληγωμένος» απ’ την ήττα κόντρα στη Ρεάλ και τον αποκλεισμό απ’ το Final-4 της Ευρωλίγκας, ωστόσο ο Ματ Λοτζέσκι παραμένει αισιόδοξος για την… επιστροφή του Ολυμπιακού στο μέλλον. Ο Βέλγος άσος έδειξε συνάμα ενθουσιασμένος με τα όσα έζησε στην πρώτη του χρονιά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Τι αξιομνημόνευτη πρώτη χρονιά στην Ευρωλίγκα! Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στο Final-4, αλλά είμαι σίγουρος πως στο μέλλον ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει», το μήνυμα του Λοτζέσκι μέσω Twitter.

Πέτγουεϊ: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Στα λάθη του Ολυμπιακού εστίασε το βασικό λόγο της ήττας από τη Ρεάλ ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Πέτγουεϊ: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»
Απογοητευμένος από τη χαμένη ευκαιρία να βρεθεί στο Final Four ήταν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στο 2-2, αλλά υποπέσαμε σε πολλά λάθη και σε τέτοια ματς το πληρώνεις. Είχαμε μόνο οκτώ λάθη στο πρώτο μέρος κι αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Δώσαμε τα πάντα, αλλά το πέμπτο ματς είναι πάντα δύσκολο. Φτάσαμε πολύ κοντά στο Final Four, αλλά δεν τα καταφέραμε», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου