ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Του αντιολυμπιακους ρουφιανους της ΔΕΑΒ γιατι τους πληρωνει ο Ελληνικος λαος?



Του αντιολυμπιακους ρουφιανους της ΔΕΑΒ γιατι τους πληρωνει ο Ελληνικος λαος?

21/04/2014


Αληθεια, πολυς λογος ειχε γινει για τα στελεχη της ΔΕΑΒ που ειχαν συσταθει απο την ΓΓ Αθλητισμου πριν απο καποια χρονια.Ειπαμε και μεις , θα υπαρχουν καποιοι κρυφοι μεσα στο πληθος και θα ελεγχουν τους διαιτητες τους παρατηρητες βεγγαλικα,το απο που ξεκινουν τα επεισοδια κλπ.
Μονο που απλα αυτοι που τοποθετηθηκαν οχι μονο δεν ειδαν ολα οσα εγιναν κατα του Ολυμπιακου αλλα και αλλων ομαδων αλλα εγραφαν στις αναφορες του αλα αντι αλλων με αποτελεσμα ο Ολυμπιακος να αδικειται καταφορα ,.
Και το φαινομενο συνεχιστηκε και προσφατα...που ειναι η εκθεση του και τι εγραφε ο παρατηρητης της ΔΕΑΒ στην Τουμπα και στις δυο αναμετρησεις του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακο ? Ο Κακος εδφαξε τον Ολυμπιακο εμεινε δυο εβδομαδες στο...ψυγειο και ξαναοριστηκε στους πινακες διαιτησιας.Ο Μανταλος ξεχασε να γραψει για τα επεισοδια στην φυσουνα ...ο παρατηρητης της ΔΕΑΒ που ηταν?
Πληρωνονται 80 ευρω ανα αγωνα τα εκτακτα στελεχη και με μισθο παχυλο που κανεις δεν γνωριζει τα μεγαλυτερα στελεχη .Ολοι ειδαμε τι εγινε με την τιμωρια με δυο αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων .Τον παρατηρητή της ΔΕΑΒ, κ. Αλέκο Κουκή «δείχνει» η ΚΟΕ ως τον υπεύθυνο για την  άδικη τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακός με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Υπεύθυνος ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ λέει η ΚΟΕ

 koe


Τον παρατηρητή της ΔΕΑΒ, κ. Αλέκο Κουκή «δείχνει» η ΚΟΕ ως τον υπεύθυνο για την  άδικη τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακός με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

1. Ο Αθλητικός Δικαστής ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΕ, αποτελεί επιλογή του 3μελούς συμβουλίου διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθήνας με τη διαδικασία που προβλέπεται από το άρθρο 119 παρ.3 του ν.2725/1999. Ως εκ τούτου, η επιλογή και ο διορισμός του αθλητικού δικαστή δεν αποτελεί ούτε αρμοδιότητα της ΚΟΕ, ούτε η ΚΟΕ συμμετέχει στο διορισμό του.
Συνεπώς, η κατ’ επανάληψη επίκληση στην ανακοίνωση του ΟΣΦΠ περί Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΕ δεν ανταποκρίνεται στην ουσιαστική πραγματικότητα , καθόσον δεν αποτελεί επιλογή της αλλά επιλογή άλλων, ξένων προς την ΚΟΕ οργάνων εκ του νόμου.
2. Η τιμωρία του ΟΣΠΦ όπως προκύπτει εξ όλων των στοιχείων, δεν προκύπτει ΟΥΤΕ από το Φύλλο Αγώνα, ΟΥΤΕ από σχετική έκθεση των διαιτητών του αγώνα ΟΥΤΕ από έκθεση του Αλυτάρχη ΟΥΤΕ από έκθεση του παρατηρητή του αγώνα. Η τιμωρία του ΟΣΠΦ ερείδεται αποκλειστικά και μόνο στην έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ στο συγκεκριμένο αγώνα. Σημειωτέον τη ΔΕΑΒ δεν την διορίζει η ΚΟΕ, τη διορίζει κατ’ άρθρο 41α παρ.2 ο αρμόδιος Υπουργός για θέματα Αθλητισμού. Τους παρατηρητές της ΔΕΑΒ στους εκάστοτε αγώνες τους ορίζει αποκλειστικά και μόνο η ΔΕΑΒ χωρίς η ΚΟΕ να γνωρίζει ούτε να συμμετέχει στο διορισμό τους, η δε σχετική έκθεση του εκάστοτε παρατηρητή διαβιβάζεται ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ στον αθλητικό δικαστή και ούτε καν κοινοποιείται στην ΚΟΕ.

Μετά τα πιο πάνω, γίνεται αντιληπτό ότι ουδεμία συμμετοχή ή εμπλοκή της ΚΟΕ σε οποιαδήποτε απόφαση του Αθλητικού Δικαστή υπάρχει. Ο Αθλητικός Δικαστής είναι εκ του νόμου αυτόνομο όργανο του οποίου οι αποφάσεις προσβάλλονται ΜΟΝΟΝ ενώπιον του ΑΣΕΑΔ.
Φυσικά πρέπει να γίνει κατανοητό  ότι ούτε η ΚΟΕ ούτε οποιαδήποτε άλλη αθλητική Ομοσπονδία έχει το δικαίωμα να κρίνει δικαστικές αποφάσεις, άσχετα αν διαφωνεί ή όχι.
Πέραν αυτών, με την πιο πάνω απόφαση του Αθλητικού Δικαστή τιμωρείται και η ίδια η ΚΟΕ διότι η κορύφωση του μεγαλύτερου πρωταθλήματος της Υδατοσφαίρισης θίγεται τόσο από τον τρόπο που θα διεξαχθεί όσο και με την έλλειψη τηλεοπτικής μετάδοσης που είναι στους βασικούς στόχους της ΚΟΕ για τη διάδοση και διαφήμιση του αθλήματός της.
Η ΚΟΕ «ας μη γίνει το σαμάρι που θέλουν κάποιοι να βαρέσουν για να πονέσει ο γάϊδαρος» όπως λέει η γνωστή λαϊκή παροιμία.

Ιδου τι εγραψε στο προφιλ του το αντιολυμπιακο στελεχος της ΔΕΑΒ


koukis
“””ΚΑΛΆ,,ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ,,ΑΚΟΎΩ,,ΕΊΔΗΣΗ,,,,,,ΚΛΑΊΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΟΓΑΥΡΑ,,ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ,,,,,ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΕΊΔΗΣΗ,,,!!!!!!!ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ,,,,,

Η παραπάνω ανάρτηση στις 20 Μαρτίου όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του θέματος ανήκει στον κ. Αλέκο Κουκή.

Εντάξει ένας ακόμη γραφικός αντιολυμπιακός θα σκεφτείτε…

Αμ, δε.. Ο κ. Αλέκος Κουκής που στις 20 Μαρτίου ειρωνεύεται τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο facebook  είναι ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ στην έκθεση του οποίου στηρίχτηκε ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΕ για να τιμωρήσει την ομάδα πόλο ανδρών με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
Ο συγκεκριμένος «κύριος» σημείωσε πως έπεσε ένα μπουκάλι με νερό στον αγωνιστικό χώρο δεκαπέντε λεπτά μετά από το ματς. Ο εν λόγω παρατηρητής έφτιαξε μια έκθεση η οποία σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τιμωρία δυο αγωνιστικών και απαγόρευση τηλεοπτικής μετάδοσης.
20 Μαρτίου αυτή η ανάρτηση στις 22 Μαρτίου ο αγώνας πόλο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 17-3. Μετά έγραψε την έκθεση…

ΥΓ: Προς Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ανδριανό. Να χαίρεστε τους παρατηρητές της ΔΕΑΒ… Δίνουν το καλό παράδειγμα…. Συγχαρητήρια!!!!
ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ?

ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΕ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...

Για τους παρατηρητες της ΔΕΑΒ στην Τουμπα ουτε μαθαμε ποτε ποιοι ηταν ουτε τι εγραψαν στις αναφορες τους...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου